Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ στον Εισαγγελέα Κιλκίς για την Γενοκτονία στην Ειδομένη. Ποινικές Ευθύνες κι εναντίον του Εισαγγελέα

Στην Ειδομένη πρέπει να επέμβει πλέον ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ κατά παντός υπευθύνου για την Γενοκτονία αυτή και ιδίως για την έκθεση των μωρών σε κίνδυνο της ζωής των.


Πριν από λίγο επικοινώνησα και τηλεφωνικά με την αρμοδία εισαγγελέα του Κιλκίς και τα είπαμε ένα χεράκι. Της επεσήμανα τις τεράστιες ποινικές ευθύνες που φέρει και η ιδία για την αδράνειά της μπροστά στην συντελούμενη γενοκτονία στην Ειδομένη.

Μου είπε ότι δεν είναι υποχρεωμένη να λογοδοτήσει σε μένα για το τι έχει κάνει -που δεν έχει κάνει τίποτα !- για την γενοκτονία αυτή.
Πήρε την απάντησή της κι ακόμα να συνέλθει.
Και διαβίβασα και την παρακάτω καταγγελία κι εναντίον της.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Του Δημητρίου Αντωνίου του Γεωργίου (και της Ελένης), PhD, FRCS
Γενικού Χειρουργού
Ημερομηνία Γέννησης: 18-04-1954, στις Λιβανάτες Λοκρίδος
Κατ. Χαλκίδος, οδός Δημ. Βώκου 6, ΤΚ. 34100
Τηλ. 22210-62743, el.politias@cyta.gr

Εισαγγελέα Κιλκίς
Εισαγγελία Κιλκίς
Τηλ. 2341022102

Κατά Παντός Υπευθύνου

ΓΙΑ

Έκθεση σε Κίνδυνο της Ζωής Ενηλίκων και Ανηλίκων στον Παράνομο Καταυλισμό της Ειδομένης και άλλα Κακουργήματα

Κε Εισαγγελέα
Στην Ειδομένη έχει στηθεί ένας άτυπος αυτοσχέδιος καταυλισμός, εκτός Κυβερνητικού Σχεδιασμού και Πολιτικής και επιπλέον χωρίς καν την συναίνεση των Αρμοδίων Κυβερνητικών και Κρατικών οργάνων και ως εκ τούτου είναι ελέγξιμος δικαστικά ως προς την νομιμότητά του εγκατάστασης αλλά και των παρακάτω εκτιθεμένων συνεπειών εναντίον των διαμενόντων σε αυτόν και ιδιαίτερα εναντίον των ανηλίκων.
Στον καταυλισμό αυτό διαμένουν 14.000 περίπου άτομα-σύμφωνα με την Κυβέρνηση- χωρίς τις ...
στοιχειώδης συνθήκες υγιεινής, ήτοι χωρίς –τουλάχιστον-επαρκείς τουαλέτες, χωρίς τρεχούμενο νερό για καθαριότητα και πόση, χωρίς επίσημη και τακτική χορήγηση φαγητού, χωρίς επίσημη κι επαρκή ιατρική φροντίδα, χωρίς θέρμανση, εκτιθεμένων όλων των διαμενόντων εκεί στις άθλιες καιρικές συνθήκες, βροχής και κρύου, διαμένοντες μέσα στις λάσπες αληθινά ως ζώα, θέτοντας σε κίνδυνο την δική του υγεία και ζωή, αλλά και ιδιαίτερα των χιλιάδων ανηλίκων και βρεφών που φέρουν μαζί των, αλλά και την υγεία και ζωή των Ελλήνων μόνιμων κατοίκων της περιοχής.
Ήδη αναφέρονται επισήμως από την Κυβέρνηση κρούσματα Ηπατίτιδας Α` σε νεαρά άτομα (ασθένειας του ήπατος που οφείλεται σε έλλειψη αποχέτευσης και τουαλετών) λεπτοσπείρωσης (από ποντίκια) και πολυάριθμα κρούσματα σε παιδιά κρυολογημάτων, βρογχίτιδων και πνευμονιών, αποτέλεσμα των άθλιων συνθηκών διαβίωσης κι εξασθένησης των οργανισμών των νεαρών και παιδιών από τις κακουχίες κι έλλειψη φαγητού, ζέστης, καθαριότητας και ψυχολογικού των βασανισμού.
Και δεν είναι μόνο αυτά. Τα ΜΜΕ δημοσίευσαν ανατριχιαστικές εικόνες, παράνομης –και με κίνδυνο της των και των βρεφών των- παραβίασης των συνόρων της Ελλάδος και των Σκοπίων από απελπισμένους μετανάστες, που μπαινοβγαίνουν αυθαίρετα εκείθεν κακείθεν των συνόρων, με αποτέλεσμα από χθές να «αγνοούνται» 1.500 μετανάστες και πρόσφυγες από τους 2.500 περίπου που είχαν παράνομα εισέλθει στα Σκόπια και παράνομα επανεισήλθαν στην Ελλάδα !
Επειδή για την κατάσταση αυτή, υπαίτιοι είναι όσοι από την Κρατική Μηχανή ανέχονται και σιωπηρά συνεργούν στο συλλογικό αυτό έγκλημα που διαπράττεται καθημερινά, αλλά ίσως και οι ίδιοι οι γονείς-πρόσφυγες εναντίον των παιδιών των,
ΖΗΤΩ
Να παρέμβετε άμεσα –αν κι έπρεπε να το είχατε ήδη κάνει- γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα φέρετε κι εσείς ευθύνη για ότι πρόκειται να συμβεί.
Τέλος διευκρινίζω, ότι συμπονώ και βοηθώ τους πρόσφυγες και μετανάστες, αλλά δεν μπορώ να μείνω –κι οφείλω εκ του νόμου και την συνείδησή μου να μην μένω- απαθής μπροστά στην γενοκτονία που συντελείται ιδιαίτερα εναντίον των μικρών παιδιών. Με την σιγουριά ότι η εφαρμογή του τυπικού νόμου σημαίνει και την ασφάλεια και σωτηρία της υγείας και ζωής των μεταναστών και προσφύγων και ιδιαίτερα των μικρών παιδιών των, σας ζητώ να επέμβετε άμεσα και να εφαρμόσετε τον νόμο για την σωτηρία όλων.
Να ελεγχθούν οι ενδεχόμενες πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες εκ παράλειψης ενεργειών του αρμοδίου τοπικού εισαγγελέα για την αδράνειά του μπροστά στην παραπάνω γενοκτονία.

Μετά Τιμής
Χαλκίδα 17-03-2016

 Ο Καταγγέλλων
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.