Τρίτη, 19 Απριλίου 2016

Πρόταση της «Πλεύση Ελευθερίας»: Σήμερα Τρίτη, 19 Απριλίου, 2016 στις 7μμ, στο Θέατρο Χυτήριο (Ιερά Οδός 44, Αθήνα) κάνουμε μία νέα αρχή σε ανοιχτή εκδήλωση και ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Σχετικό: «Πλεύση Ελευθερίας»: Το νέο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Θεωρώ ότι πρέπει να δοθεί μία τελευταία ευκαιρία για αριστερή πλεύση σε μία αγωνίστρια που έμεινε πιστή στις προεκλογικές επάλξεις με συνέπεια , υπομονή - επιμονή και αυταπάρνηση και τελικά πλήρωσε το κόστος με διαγραφή. Αυτό και μόνο είναι ένα επιχείρημα για όλους όσους έχουν επιφυλάξεις (και καλά κάνουν) αλλά αξίζει να δοκιμαστεί και να αποδείξει ότι και με πράξεις τα εννοεί.
Προσωπικά αν και δεν είχα καλή εντύπωση προεκλογικά για το ΣΥΡΙΖΑ εν τούτοις η Ζωή με κέρδισε με την συνέπειά της και από τότε τη στηρίζω και από τον ιστοχώρο μου:
Βλέπε σχετικά: stoxasmos-politikh
Τέλος εύχομαι καλή νέα αρχή και το κίνημα να δυναμώσει και να γίνει πρωτοπόρο - παρά τα όσα τα ΜΜΕ θα γράφουν και τα παραδοσιακά κόμματα με τα παπαγαλάκια θα διαρρέουν και θα συκοφαντούν χωρίς να προβάλλουν τι ακριβώς πρεσβεύει και τι ακριβώς υπόσχεται...


Τα σποτ φέρουν τέσσερις διαφορετικούς τίτλους, «Δημοκρατία», «Δικαιοσύνη», «Διαφάνεια», «Δικαιώματα» και αναρτήθηκαν στο ίντερνετ μετά την ανακοίνωση της ίδρυσης του κόμματος.

Για περισσότερα πατήστε εδώ

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου