Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016

Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ: "Όταν γνωρίζεις ποιοι είναι οι πλιατσικολόγοι και ποιοι είναι οι σκοποί τους έχεις αντίληψη και ποια είναι η δολιότητα των μεθόδων τους, οπότε δεν θα ανακαλύψουμε τώρα την πυρίτιδα..."

Στο ρόλο της τρομοκρατίας, με αφορμή το χτύπημα στις Βρυξέλλες, αλλά και στις εγκληματικές ευθύνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το «προσφυγικό», αναφέρθηκε ο Νίκος Μπογιόπουλος, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Στον ενικό» του τηλεοπτικού σταθμού «Star».
Παρακολουθήστε μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

Πριν κάποιες δεκαετίες ένας αστός πολιτικάντης, γνωστός και ως «παπατζής» είχε πει την φράση: «Οι αριθμοί ευδοκιμούν, οι άνθρωποι δυστυχούν». Αυτή ακριβώς η πρόταση έρχεται στο μυαλό σε όποιον/α παρακολούθησε την ομιλία που έκανε σήμερα ο Τσίπρας στην Κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε εμείς κάτι παραπάνω αφού ο Νίκος Μπογιόπουλος στην σημερινή ραδιοφωνική του εκπομπή και αμέσως μόλις τελείωσε την ομιλία του ο πρωθυπουργός, αποδόμησε τεκμηριωμένα όλους τους ισχυρισμούς του, που στηρίχτηκαν στο γνωστό «καλός και κακός μπάτσος». Κακός μπάτσος το ΔΝΤ και καλός η Ε.Ε.
Η εγχώρια πλουτοκρατία, όπως και το εγχώριο της πολιτικό σύστημα για να αποσείσουν τις δικές τους εγκληματικές ευθύνες για...
τα δεινά του ελληνικού λαού ακολουθούν σαν τακτική να ρίχνουν την ευθύνη στους έξω, αποσιωπώντας ότι οι «έξω» είναι σύμμαχοι και εταίροι τους, ενώ είναι οι ίδιοι που τους έφεραν και τους διατηρούν στην χώρα μας, συναποφασίζοντας μαζί τους για την βάρβαρη πολιτική που επιβάλλουν στον ελληνικό λαό, τόνισε μεταξύ άλλων ο Ν. Μπογιόπουλος.

Παράλληλα στο ίδιο ηχητικό παρακολουθούμε τον κομμουνιστή δημοσιογράφο να σχολιάζει τις πρόσφατες αποκαλύψεις που έγιναν στα Wikileaks των συνομιλιών Τόμσεν – Βελκουλέσκου. Τις υποτίμησε εντελώς. Δεν χρειαζόμαστε τίποτε άλλο παρά την καθημερινότητα μας για να μάθουμε τις τακτικές των τοκογλύφων, μας είπε. Όταν γνωρίζεις ποιοι είναι οι πλιατσικολόγοι και ποιοι είναι οι σκοποί τους έχεις αντίληψη και ποια είναι η δολιότητα των μεθόδων τους, οπότε δεν θα ανακαλύψουμε τώρα την πυρίτιδα συμπλήρωσε.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου