Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Αν οι Κινέζοι είχαν χιούμορ θα καταδίκαζαν την πώληση του ΟΛΠ όπως οι Συριζαίοι


Τελικά αυτή την πώληση του ΟΛΠ δεν την ήθελε κανένας.
Η βάση του ΣΥΡΙΖΑ είναι, λέει, εξοργισμένη και έπεσε από τα σύννεφα.
Ο Δρίτσας δεν παρέστη στην τελετή πώλησης καταδικάζοντας την απόφαση (παρενθετικά να σημειώσουμε ότι αν παρευρίσκεται μόνο σε ότι συμφωνεί η συνεργασία με το Ισραήλ πρέπει να τον βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, αφού ταξίδεψε στο Ισραήλ με τον Τσίπρα). Μάλλον έχει μπερδέψει τον ΟΛΠ με την PLO.
Ο υπουργός Μεταφορών κ. Σπίρτζης επίσης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση για τον ΟΛΠ κατά του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιου Πιτσιόρλα – ο οποίος βέβαια απλώς εκτελούσε τις εντολές του Τσίπρα.
Οι νεοφιλελεύθεροι επίσης θα έπρεπε, αν είχαν στοιχειώδη αξιοπρέπεια, να καταδικάσουν την πώληση αφού το λιμάνι καταλήγει στο κινεζικό κράτος – το οποίο εκτός του ότι είναι “κομμουνιστικό”, όπως νομίζουν ακόμη, δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί τις εγκαταστάσεις με την επιτυχία που θα το έκανε ο ιδιωτικός τομέας.
Τελικά δηλαδή ποιος την αποφάσισε αυτή την πώληση; Στα βιβλία, για να παραφράσουμε τον Μπρεχτ, δε βρίσκεις παρά των πρωθυπουργών τα ονόματα… Οι πρωθυπουργοί κουβαλήσαν τ’ αγκωνάρια;
Για αυτό επιμένουμε πως είναι επιτακτική ανάγκη να καταδικάσουν και οι Κινέζοι των πώληση. Διαφορετικά μπορεί να παρεξηγηθούν οι οικοδεσπότες τους.

Αρης Χατζηστεφάνου - info-war.gr

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.