Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016

kalami.net/USA: Οι δανειστές της Ελλάδας και οι ''προβλέψιμοι ανόητοι''

'Οταν δημιουργείται σοβαρό ζήτημα μεταξύ Ελλάδας και δανειστών (τρόϊκας), οι δανειστές είναι ήσυχοι και σίγουροι, γνωρίζοντας ότι θα γίνει στο τέλος το δικό τους. Απλά, επειδή οι πολιτικοί ψευτοηγέτες της Ελλάδας, αντί να ενωθούν και να αντιμετωπίσουν ενωμένοι το (κοινό) πρόβλημα της χώρας, αλληλοεξοντώνονται γιά πολιτικά-κομματικά συμφέροντα. Δηλαδή, είναι και ανίκανοι και ''προβλέψιμοι ανόητοι''. Μάλιστα, κατά την προσφιλή θλιβερή και ανεύθυνη τακτική τους, ισχυρίζονται ότι (πάλι) οι... εκλογές θα είναι η ''λύση γιά τα προβλήματα της Ελλάδας''!!!


Σημ. 1:
Μ. Τετάρτη ακούστηκε στην Βουλή από μία κωμική βουλευτίνα ΣΥΡΙΖΑ και το αμίμητο ''η Ελλάδα έσωσε το χρεoκοπημένο ΔΝΤ''.

Σημ. 2: Μ. Τετάρτη και το ''άδειασμα'' από τις ΗΠΑ, με τον υφυπ. Οικονομικών να υπερασπίζεται το ΔΝΤ στην Επιτροπή Οικονομικών του Κογκρέσσου, γιά ''προληπτικά μέτρα'' στην Ελλάδα και αδυναμία του να βοηθήσει πάλι την Ελλάδα, αν δεν γίνει ελάφρυνση χρέους βασικά από τους Ευρωπαίους δανειστές. Ενώ η υπόθεση των παράνομων υποκλοπών συνομιλιών στελεχών του ΔΝT στην Αθήνα, σήμανε ουσιαστικά και το τέλος της συγκυβέρνησης Τσίπρα, μαζί με νέα δεινά γιά την Ελλάδα, εξαιτίας των άφρονων κυβερνήσεών της, των τελευταίων 20 χρόνων.


Tι συμβαίνει με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας;

Κάθε τρεις και λίγο, κάνει ''δηλώσεις'', νοσταλγώντας, από ότι φαίνεται, το υπουργιλίκι του πριν, όταν έβγαινε στα τηλε-πρωϊνάδικα και μας άφηνε ''παυλόπουλους''.
Ναι, ως λαός, να σεβόμαστε τον θεσμό, αλλά τι να κάνουμε όταν ο ''Πάκης'' δεν σέβεται τον...''θεσμό'' και όπως πάει θα τον καταντήσει ''της πλάκας'', αφού οι 'Ελληνες πολιτικοί όταν κάνουν ''βαρυσήμαντες'' δηλώσεις, ''μολύνουν την ατμόσφαιρα'';;;
Και αν δεχτούμε ότι οι συχνές ''δηλώσεις'' του Πρόεδρου είναι στα πλαίσια ''στρατηγικής'' με αποδέκτες άλλες χώρες, τότε, σίγουρα, οι ''αποδέκτες'' απλά θα γελούν, επειδή οι 'Ελληνες πολιτικοί ''καρφώνονται'' μόνοι τους, αφού αγνοούν ακόμα τι είναι στρατηγική και ΠΩΣ αυτή εφαρμόζεται.
Απόδειξη το γεγονός των υποκλοπών συνομιλιών στελεχών του ΔΝT στην Αθήνα, που μετά, τα ''κυβερνητικά ανέκδοτα'', τις... διαφήμιζαν, στα πλαίσια... ''στρατηγικής πίεσης των δανειστών'', αποδεικνύοντας έτσι στην πράξη, πόσο προβλέψιμοι, ανίκανοι και ανόητοι είναι.
Σημ.: O Πρόεδρος, θα πρόσφερε υπηρεσία στο 'Εθνος, αντί να ''μιλάει ανέξοδα'', να ασχοληθεί με τις παραβιάσεις του Συντάγματος και να επέμβει γιά να διορθωθεί η ελεγχόμενη, τυπικά υπάρχουσα ''Δικαιοσύνη'', στην διαπλεκόμενη-διεφθαρμένη ''μπανανία'', όπου οι ''ημέτεροι γλυτώνουν''.

Ελλάδα: Οι καταλληλότεροι γιά πρωθυπουργοί, η καλύτερη κυβέρνηση κ.ά., σύμφωνα με το ''Issue with Public''
''Δημοσκοπήσεις-μαϊμού'', όπως συνηθίζεται στην χώρα των πανέξυπνων. 
Ενδιαφέρον όμως έχει μόνο μία, αυθεντική και αντικειμενική, σύμφωνα με την οποίαν οι καταλληλότεροι γιά πρωθυπουργοί είναι Β. Λεβέντης και Π. Καμμένος, που συναγωνίζονται στην πρώτη θέση.
Στην δεύτερη θέση, αλλά σε απόσταση, βρίσκεται ο Στ. Θεοδωράκης, ενώ (Κυρια)Κούλης και (Αλε)Kούλης, είναι πολύ κάτω από την μέση. Στην ερώτηση ''θα δεχόσασταν 5ο και 6ο μνημόνιο;'', σε ποσοστό 83% ο ''σοφός λαός'' απαντά, ΝΑΙ.
Στην ερώτηση αν ''θα δεχόσασταν ΦΠΑ 24% στον φραπέ;'', σε ποσοστό 99.9%, απαντά με βροντερό ΟΧΙ. Στην ερώτηση αν ''οι νεο-'Ελληνες αποτελούν απειλή γιά την Ελλάδα ή οι πρόσφυγες;'', η απάντηση ήταν 97.2%, ''οι πρόσφυγες''.
Στην ερώτηση ''ποιά συγκυβέρνηση θέλετε και με ποιόν ως καταλληλότερο πρωθυπουργό;'', απάντησαν σε ποσοστό 74%, ''ΣΥΡΙΖΑ-Νέας Δημοκρατίας-ΠΑΣΟΚ, με πρωθυπουργό τον Β. Λεβέντη''.
Tέλος, στην ερώτηση ''περισσότερο μ@λ@κες στην Ελλάδα είναι οι πολιτικοί ή οι ψηφοφόροι που τους ψηφίζουν;'', η απάντηση του ''σοφού λαού'' ήταν 97%, ''οι πολιτικοί''.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου