Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Θρηνούν, αλλά ψηφίζουν τα μέτρα-«λαιμητόμο» οι παλαμακιστές των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ


Επίσης, υπάρχει και ένα σύνδρομο, το σύνδρομο Bogorad, το οποίο αφορά την κατάσταση στην οποία οι πάσχοντες δακρύζουν κατά την κατανάλωση φαγητού και το οποίο έχει γνωστό και ως "σύνδρομο των κροκοδείλιων δακρύων" αναφερόμενο στο μύθο.

Μια διαφορετική εξήγηση για τα κροκοδείλια δάκρυα λέει ότι είναι ένα μέσο που χρησιμοποιεί ο κροκόδειλος για να προσελκύσει τα θύματα του στον θάνατο τους.

Σε αυτή την περίπτωση ο κροκόδειλος προκειμένου να παραπλανήσει το θήραμα του προσποιείται ότι είναι σε κίνδυνο επιστρατεύοντας ψεύτικα δάκρυα.

Βέβαια, και σε αυτήν την εκδοχή, λέγεται ότι οι κροκόδειλοι κλαίνε κατά τη διάρκεια και μετά το φαγητό, σε ένα είδος ψεύτικης μετάνοιας για το θύμα τους, όπως ο Ιούδας μετά την προδοσία του Ιησού. (coolweb.gr )

- Δημαράς: «Θρηνώ, αλλά δεν έχω άλλη επιλογή» 
«Θρηνώ για την Αριστερά που αναγκάζεται να ψηφίζει πράγματα έξω από τα πιστεύω της» είπε στη Βουλη ο συνεργαζόμενος με τον ΣΥΡΙΖΑ βουλευτής Γιώργος Δημαράς.

Ο προερχόμενος από τους Οικολόγους, προχώρησε ακόμη περισσότερο: «Θρηνώ για την εκχώρηση της δημόσιας περιουσίας. Για την υποδούλωση της πατρίδας και των Ελλήνων στους ξένους».

Παραδέχθηκε επίσης ότι «δεν είναι τιμητικό να παραδίδουμε την δημόσια περιουσία άμεσα ή έμμεσα σε ξένα συμφέροντα» και αναρωτήθηκε «πού αλλού γίνεται αυτό;».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την λύπη του για «την τραγική κατάσταση της πατρίδας» για να καταλήξει όμως: «Θρηνώ γιατί θα ψηφίσω μέτρα αν και δεν θέλω αλλά δεν έχω άλλη προοπτική».

Ο.. θρήνος του βουλευτή δεν σταμάτησε όμως εκεί. Ξεκίησε από το.. πρώην ειρηνοδικείο της Ανδρίτσαινας, και έφτασε να θρηνεί και για την καταστροφή του... πλανήτη.

Οπως είπε:

«Λυπάμαι για τους βουλευτές που έχουν βολευτεί στα προνόμιά τους και έχουν 2 αστυνομικούς. Θρηνώ γιατί το 50% της δημόσιας περιουσίας παραδίδεται σε ξένους ως αποτέλεσμα των εγκληματικών λαθών προηγούμενων κυβερνήσεων. Θρηνώ γιατί το πρώην ειρηνοδικείο Ανδρίτσαινας μπορεί να βγει στο σφυρί αντί να αξιοποιηθεί ως πολιτιστικό κέντρο (...)Θρηνώ για την καταστροφή του πλανήτη»!
Μάλιστα κατηγόρησε και τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας: «Δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε. Αυτό είναι κατάντια».

Επιπλέον ο Γ. Δημαράς εξέφρασε την απογοήτευσή του γιατί... «Έλληνες διαφορετικών ομάδων δεν μπορούν να παρακολουθούν μαζί τους αγώνες ποδοσφαίρου».
Τέλος, σχολιάζοντας βαριές εκφράσεις που ακούστηκαν από βουλευτές της αντιπολίτευσης, όπως «ανθρωπάκια» και «αλητεία» εξέφρασε και πάλι την λύπη του: «Λυπάμαι για την κατάσταση στο κοινοβούλιο. Δεν υπάρχει αυτογνωσία και αυτοκριτική. Όταν ακούω ύβρεις χωρίς επιχειρήματα. Όταν ακούω λέξεις όπως αλήτης ή αλητεία. Όταν ακούω για βουλευτές ολόκληρων ΚΟ που έχουν προσωπικότητες με ήθος να χαρακτηρίζονται ανθρωπάκια. Ακούστηκε αυτό για ολόκληρη ΚΟ».
Πηγή: Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Θρηνώ για την Αριστερά που ψηφίζει μέτρα που δεν θέλει – Υποδουλώνεται η πατρίδα | (iefimerida.gr)

- Συρμαλένιος: «Διαφωνώ, αλλά θα ψηφίσω για να μην κάνω το χατίρι της ΝΔ» 

- Καρακώστα: «Ψηφίζω με δυσκολία»
«Με πολύ δυσκολία θα ψηφίσω κάποια από τα μέτρα»

Με μεγάλη δυσκολία θα ψηφίσει κάποια μέτρα και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα η οποία σε δηλώσεις της το Σάββατο στο κανάλι «Ε» είπε πως το υπερ-ταμείο είναι ένα δύσκολο κομμάτι που η κυβέρνηση προσπαθεί να το διορθώσει.

«Σε αυτούς που δεν δικαιούνται το ΕΚΑΣ να τους κοπεί. Δεν είπα εγώ ότι είναι φοροφυγάδες αυτοί που πήραν το ΕΚΑΣ», δήλωσε και υπογράμμισε ότι στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται αύριο υπάρχουν κάποια σημεία που θα τα ψηφίσει με δυσκολία. Όσον αφορά τον ΕΝΦΙΑ, η κυρία Καρακώστα τόνισε ότι σε μόνο 500,000 Έλληνες θα αυξήσουμε τον ΕΝΦΙΑ με την πλειοψηφία αυτών που έχουν κατοικία να πληρώνει ίδιο ή λιγότερο ΕΝΦΙΑ.

Με την υπόσχεση ότι θα υπάρξει «οριστική λύση στο ελληνικό ζήτημα, με ελάφρυνση του χρέους και επιστροφή στην ανάπτυξη» προσπαθεί το Μέγαρο Μαξίμου να εξασφαλίσει τη θετική ψήφο όλων του βουλευτών του κυβερνητικού συνασπισμού, καθώς το πολυνομοσχέδιο με τα τελευταία προαπαιτούμενα εισάγεται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής, με την κρίσιμη ψηφοφορία να είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Κυριακής.

Η κυβέρνηση έχει στηρίξει πλέον όλες τις ελπίδες της στις διεθνείς διεργασίες για μία συμφωνία επί του χρέους, την οποία θα εμφανίσει ως «αντίβαρο» στον ορυμαγδό των μέτρων και τις επαχθείς ρυθμίσεις που φέρνει το πολυνομοσχέδιο: τους έμμεσους φόρους του 1,8 δις ευρώ, την σαρωτική ιδιωτικοποίηση σχεδόν των πάντων, με το νέο υπερ-Ταμείο που θα ξεπουλάει τα πάντα για τα επόμενα… 99 χρόνια, την πώληση μεγάλου μέρους κόκκινων και πράσινων δανείων από τώρα και των πάντων από το 2018, καθώς τον περιβόητο αυτόματο δημοσιονομικό «κόφτη».
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.