Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΚ! Δείτε πως θα είναι από αύριο τα πακέτα των τσιγάρων

Από 20 Μαΐου το 65% των πακέτων τσιγάρων που θα κυκλοφορεί στην Ελλάδα θα φέρει στο πακέτο υποχρεωτικά μία σειρά από προειδοποιήσεις και σοκαριστικές φωτογραφίες. Η χώρα μας, ως συνήθως, ήταν η τελευταία στην εφαρμογή της σχετικής οδηγίας της Ευρωπαικής Ενωσης και συμμορφώθηκε μόλις πρόσφατα.


Από αύριο, κιόλας, θα ξεκινήσει η παραγωγή των νέων πακέτων που θα είναι στα περίπτερα και στα σημεία πώλησης σε μερικές εβδομάδες. Πρόσφατα δημοσιοποιήθηκε ολόκληρη η γκάμα των εικόνων που θα πρέπει να είναι αναρτημένες στα πακέτα και έχουν κυρίως ιατρικό περιεχόμενο από εγχειρήσεις πνεύμονα, ιστους με βλάβη, χαλασμένα δόντια κλπ.

Η Ευρωπαική Ενωση στοχεύει στην αποτροπή των νέων από το κάπνισμα ενώ η εφαρμογή του μέτρου έχει ιδιαίτερη επιτυχία σε άλλες χώρες.

ΠΡΟΣΟΧΉ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - Δείτε αν το αντέχετε ΕΔΩ.

Εμείς προτιμήσαμε ένα σατιρικό πάνω στο ίδιο θέμα:




==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.