Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

kalami.net/USA: Οι αστείοι, ευθυνόφοβοι πολιτικοί Ελλάδας, ''εόρτασαν την αποκατάσταση της δημοκρατίας'' - ΗΠΑ: ''Γάϊδαροι'' εναντίον ''ελεφάντων''


- Σάββατο βράδυ, 23 Ιουλίου 2016, Αθήνα. Περισσότεροι από 5.000 νέοι ηλικιών από 15 ίσαμε 35 χρονών, κυνηγούσαν όλη την νύχτα με τα ''έξυπνα τηλέφωνα''... PokemonGo, στο Σύνταγμα και στις γύρω περιοχές. Η αποβλάκωση συνεχίζεται.


- Κυριακή βράδυ, 24 Ιουλίου 2016, η ''δεξίωση'' του άξιου εκπρόσωπου της διαπλοκής, Πάκη, που υποδύεται τον πρόεδρο της διεφθαρμένης ''δημοκρατίας'', στο ''προεδρικό Μέγαρο'', με την παρουσία διαπλεκόμενων ευθυνόφοβων πολιτικών ''ηγετών'', δηλ. της ''πολιτικής και κομματικής ηγεσίας'', γιά την ''24η επέτειο της αποκατάστασης της δημοκρατίας''.
Αλλά Δημοκρατία σημαίνει, πρώτα από όλα, να την σέβεται ο πρόεδρος, να σέβεται το Σύνταγμα. Και ο Πάκης, αμαρτωλό απομεινάρι του βρώμικου παρελθόντος, δεν το σέβεται.
- Η ''πρόοδος-ανάπτυξη'' της χρεοκοπημένης Ελλάδας, δεδομένη: Αποβλάκωση, ναρκωτικά, πορνεία, μνημόνια, ανεργία, μίζα, διαφθορά-ατιμωρησία, άχρηστοι διαπλεκόμενοι πολιτικοί.

Προεδρικές εκλογές ΗΠΑ (Τρίτη, 8 Νοεμβρίου '16): ''Γάϊδαροι'' εναντίον ''ελεφάντων''
Από ότι φαίνεται, το Μεξικό θα χτίσει τείχη στα σύνορα γιά να εμποδίσει Αμερικανούς πρόσφυγες, που πιθανά να ζητήσουν εκεί άσυλο μετά τις εκλογές και θα στείλει τον λογαριασμό στην Ουάσιγκτον.
Το καλύτερο σενάριο είναι εκλογή της διαπλεκόμενης Κλίντον γιά να συνεχιστεί η οικονομική σταθερότητα, η σημαντική μείωση της ανεργίας, η εντυπωσιακή άνοδος χρηματιστήριου κλπ.
Αν εκλεγεί ο παρορμητικός, κινδυνολόγος και απρόβλεπτος Τραμπ και αρχίσουν έστω μικρές περιπέτειες εκτός συνόρων, τότε θα ξαναμπούμε σε ύφεση και άσχημη.
Δυστυχώς, Τραμπ ή Χίλαρυ, δεν είναι ότι καλύτερο γιά να επιλέξει ένας πολίτης.
Φυσικά, αν εκλεγεί η Χίλλαρυ, θα είναι ξεχωριστό ιστορικό γεγονός, αφού θα είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των ΗΠΑ. Σημαντικός παράγοντας, η απέχθεια των πολιτών γιά το πολιτικό σύστημα, γεγονός που μπορεί να λειτουργήσει θετικά -και καθοριστικά- γιά τον Ντόναλντ Τραμπ.
Τις εκλογές αυτές, γιά πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ, φαίνεται ότι θα κρίνουν τα 28.1 εκατομ. λατίνοι ψηφοφόροι.
Σημ.: Ψηφίζοντας Κλίντον, με έναν ψήφο θα έχουμε δύο πρόεδρους, την Χίλλαρυ και τον Μπιλ.

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.