Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Ο Λοβέρδος σε ρόλο Ηλία του 16ου στην εξέταση του Μπόμπολα: " - Πεινάν και τα παιδάκια σ';" [Επίκαιρα θέματα 3-8-2016] σε 5 VIDEO


Ο Ηλίας του 16ου - Πεινάν και τα παιδάκια σ'; από PareDoseNet




Ορίστε, κύριε Λοβέρδο, έχετε τον λόγο.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε.
Μέχρι σήμερα με τον κ. Φώτη Μπόμπολα εξετάζουμε δύο ανθρώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης με οργανική σχέση με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τις σχετικές εταιρίες. Δηλαδή στις εταιρίες που σχετίζονται αυτά και εν προκειμένω στον ΠΗΓΑΣΟ έχουν διευθύνοντα ρόλο και νομίζω ότι υπό την έννοια αυτή η πορεία των εργασιών μας, αν και αυτές κατά τη γνώμη τη δική μας νόημα δεν έχουν, εν πάση περιπτώσει κατά την πορεία των εργασιών μας κάνουμε αυτό για το οποίο η Ολομέλεια μας έχει δώσει μια εντολή.
Θέλω να σας ρωτήσω -ξεκινώντας και έχοντας ζητήσει συγγνώμη από την Επιτροπή, που όταν ρωτούσε ο κ. Λάππας και τα μισά του κ. Τζαβάρα δεν τα άκουσα γιατί πήγα να ρωτήσω τον κ. Παρασκευόπουλο κάτω- κύριε Μπόμπολα, ποιο είναι το σύνολο της οφειλής σας απέναντι στις τράπεζες για δάνεια; Δεν με ενδιαφέρει ούτε το Στοίχημα –νομίζω είστε και εκεί μέτοχος- ούτε οι κατασκευαστικές, ούτε άλλες εταιρείες. Μόνο ο ΠΗΓΑΣΟΣ, μόνο τα εκδοτικά. Αυτή είναι η εντολή που έχουμε εμείς. Δεν είναι οι υπόλοιπες δραστηριότητες του οποιουδήποτε από εσάς. Ως προς τις εταιρίες σας που δραστηριοποιούνται στον γενικό χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης, ποια είναι τα δάνεια που έχετε λάβει;
ΦΩΤΙΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ (Μάρτυς): Το ύψος των δανείων στην εταιρία ΠΗΓΑΣΟΣ είναι περίπου 160 εκατομμύρια.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Και εκεί συμπεριλαμβάνονται και της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ και όλα τα σχετικά;
ΦΩΤΙΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ (Μάρτυς): Όχι, είναι οι εταιρείες οι οποίες είναι θυγατρικές του ΠΗΓΑΣΟΥ. Η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ δεν είναι θυγατρική εταιρεία του ΠΗΓΑΣΟΥ, είναι μια εταιρεία στην οποία είχε συμμετοχή ο ΠΗΓΑΣΟΣ.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Ακριβώς. Στον ΤΗΛΕΤΥΠΟ συμμετέχετε και εσείς. Νομίζω ότι είστε ως ΠΗΓΑΣΟΣ η πλειοψηφία. Έχετε την πλειοψηφία των μετοχών.
ΦΩΤΙΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ (Μάρτυς):
Όχι. Ο ΠΗΓΑΣΟΣ συμμετέχει με 32,5%.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Εάν προσθέσουμε και τα δάνεια του ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ, ποιο είναι το συνολικό ποσό που εσείς οφείλετε ως ΠΗΓΑΣΟΣ και διά του ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ και αυτοτελώς στις τράπεζες;
ΦΩΤΙΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ (Μάρτυς): Ο ΠΗΓΑΣΟΣ οφείλει τα δάνεια τα οποία είναι οι θυγατρικές του. Στις συμμετοχές του δεν έχει οφειλές ο ΠΗΓΑΣΟΣ, έχουν οι συμμετοχές.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Έχουν οι συμμετοχές, ναι. Κατά τη διαίρεση των εταιρικών μεριδίων με προσέγγιση στα 150 περίπου που είπατε, τι άλλο πρέπει να προσθέσουμε για να έχουμε εικόνα;
ΦΩΤΙΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ (Μάρτυς): Να βάλουμε αναλογικά τα δάνεια της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ και τη συμμετοχή του ΠΗΓΑΣΟΥ;
ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Κατά τη συμμετοχή του.
ΦΩΤΙΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ (Μάρτυς): Αν το κάνετε με μία πράξη, είναι το 1/3 των δανείων της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Τα οποία πόσα είναι του ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ;
ΦΩΤΙΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ (Μάρτυς): Αν δεν κάνω λάθος, είναι 88 το ομολογιακό το οποίο οφείλεται αυτή τη στιγμή και άλλα 13 εκατομμύρια στην Τράπεζα Πειραιώς διμερές.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Δηλαδή περίπου 100 και κάτι διά του 3;
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Στην πρώτη ερώτηση αυτό που αναφέρθηκε και βάσει των στοιχείων που έχουμε από τις λίστες μαζί με το factoring είναι 112,7 το ελάχιστο, γιατί έχει γίνει διευκρινιστική επιστολή προς όλες τις τράπεζες.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ: Εκατόν δώδεκα είναι οι αλληλόχρεοι.
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Για να ολοκληρώσω, είναι 112 διά 3, για να έχετε μια εικόνα.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Κύριε Πρόεδρε, αν δεν θέλει να προσθέσει κάτι ο κ. Μπόμπολας επ’ αυτού, θέλω εγώ κάτι να πω επ’ αυτού. Έχετε να πείτε κάτι ακόμη, κύριε Μπόμπολα;
ΦΩΤΙΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ (Μάρτυς): Αυτή τη στιγμή στην ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ τα δάνεια είναι περίπου 103 και οι τράπεζες έχουν δεσμευμένα από το factoring 20 εκατομμύρια, έχουν ενέχυρα πελατών άλλα 10 εκατομμύρια, έχουν ενέχυρα μετρητών 4 εκατομμύρια και έχουν και ενέχυρο της ταινιοθήκης, η οποία αποτιμάται σήμερα στα 89 εκατομμύρια. Επίσης, είχε ενέχυρο ένα οικόπεδο της εταιρίας 18 στρέμματα, το οποίο και αυτό δόθηκε για εγγυήσεις για τα δάνεια της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ. Οι συνολικές εγγυήσεις για την ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ, έτσι όπως τις βλέπω εδώ, είναι γύρω στα 128 εκατομμύρια.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Κύριε Μπόμπολα, τι από αυτά εξυπηρετείτε και τι από αυτά τα δάνεια δεν εξυπηρετείτε; Το έψιλον του δεύτερου πληθυντικού, έτσι;
ΦΩΤΙΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ (Μάρτυς): Κοιτάξτε, όσον αφορά την ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ, καταγγέλθηκαν τα δάνεια και αυτή τη στιγμή το δάνειο του καναλιού δεν εξυπηρετείται. Καταγγέλθηκε από τις τράπεζες.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Του ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ. Του ΠΗΓΑΣΟΥ;
ΦΩΤΙΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ (Μάρτυς): Του ΠΗΓΑΣΟΥ εξυπηρετούνται, είναι ενήμερα.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Κύριε Πρόεδρε, σας παρακαλώ πάρα πολύ, ο ΠΗΓΑΣΟΣ λέει εξυπηρετεί, έχουμε ανάγκη να επικαιροποιηθεί η βεβαίωση της Τραπέζης της Ελλάδος για την κατάσταση των δανείων.
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Το πόρισμα.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Όχι το πόρισμα.
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): … (Δεν ακούστηκε)
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ: Συμφωνούμε.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Έχουμε βεβαίωση για την εξυπηρέτηση των δανείων των μέσων μαζικής ενημέρωσης έως 31 Μαΐου και τώρα έχουμε Αύγουστο. Είναι μελίρρυτος σήμερα κ. Λάππας και λέω, μα, τι έγινε σήμερα, γιατί τόσο γλυκός; Ακούσατε τις παραινέσεις μου να μην είσαστε επιθετικός και να μην αποκαλύπτετε ότι έχετε και πόρισμα έτοιμο ή ήρθε εδώ ένα μέσο ενημέρωσης για το οποίο τρέφετε μια αγάπη, ας πούμε; Τι συνέβη;
ΙΩΑΝΝΕΤΑ (ΑΝΝΕΤΑ) ΚΑΒΑΔΙΑ: Το MEGA είναι αυτό;
ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Δεν ξέρω, τον κ. Λάππα ρωτάω. Εγώ δεν ήμουν εδώ, αλλά μου είπαν ότι ήσασταν γλυκύτατος.
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ (Πρόεδρος της Επιτροπής): Σας παρακαλώ, να μην γίνεται διάλογος. Μην ανοίγετε συζήτηση μεταξύ σας, θα πάρετε τον λόγο μετά και θα απαντήσετε στον κ. Λοβέρδο -είμαι σίγουρος- όλοι.
ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Ο μελίρρυτος σήμερα συνάδελφος κ. Λάππας, που ελπίζω να είναι έτσι όλες τις μέρες -γιατί εδώ προσπαθούμε να κάνουμε εξέταση προσώπων και πραγμάτων, όχι να περάσουμε κομματικές γραμμές- και εμείς αναφερόμαστε και σε έγγραφα της 31ης Μαΐου. Είτε επειδή συνέβη αυτό που είπε, ότι λόγω εξεταστικής επιτροπής πάνε και πληρώνουν, είτε επειδή έχουν το θέμα της αδειοδότησης, είτε για τον έναν είτε για τον άλλο λόγο, υπάρχει άλλη εικόνα, κύριε Πρόεδρε, στις 31 Μαΐου και άλλη σήμερα. Και αυτό προκύπτει από τις καταθέσεις. Θα ήθελα, λοιπόν, τώρα που θα διακόψουμε –εννοώ στο τέλος αυτής της εβδομάδος- να έχετε εσείς οι ίδιοι ζητήσει να έχουμε μέχρι 31/7, ει δυνατόν να έχουμε μέχρι την ημέρα που θα μας χορηγηθεί η σχετική βεβαίωση.

Από τα παραπάνω ξεχωρίζει η εξέταση του Ηλία Κασιδιάρη  (που δεν ανήκει στο λεγόμενο "Δημοκρατικό Τόξο".
Η χρυσή αυγή παρόλο που κατηγορείται ότι είναι το κόμμα του συστήματος , από τα παραπάνω όμως φαίνεται ότι στην εξέταση του  Μπόμπολα και Αλαφούζου ήταν καταπέλτης !!!
Αυτό πως γίνεται ή είναι γραμμή να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση η Χ.Α; :

Ηλίας Κασιδιάρης Vs Γιάννης Αλαφούζος Εξεταστική Επιτροπή 27.07.2016

Εξέταση του Προέδρου του ΣΚΑΪ Γιάννη Αλαφούζου. Ηλίας Κασιδιάρης στην Εξεταστική Επιτροπή - Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016 ΒΟΥΛΗ - Εξετασική επιτροπή διερεύνησης νομιμότητας δανειοδότησης πολιτικών κομμάτων & εταιριών Μέσων μαζικής Ενημέρωσης από τράπεζες της Ελλάδος. - - Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016 ΒΟΥΛΗ

Ομολόγησε πως παίρνει σκανδαλωδώς δανεικά κι αγύριστα από τις τράπεζες. Υπέπεσε σε σωρεία αντιφάσεων εις ότι αφορά την εξόφληση αυτών των παρανόμων θαλασσοδανείων.

Κατάπιε την γλώσσα του όταν ερωτήθηκε για την ύπαρξη του ονόματός του στη λίστα Λαγκάρντ. Έκανε ότι δεν ξέρει ούτε τον ίδιο του τον αδερφό, που διώκεται για κακουργήματα για μίζες και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Και φυσικά τα έριξε στους «πρετεντέρηδες» όταν ρωτήθηκε για τις καταδίκες του mega και του Έθνους για την δυσφήμιση της Χρυσής Αυγής» αναφέρει χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της η Χρυσή Αυγή.

Τοποθέτηση εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής για την άρνηση Ψυχάρη να παραστεί στην επιτροπή

Κασιδιάρης: Υποχρεωτική προσαγωγή Ψυχάρη στην βουλή


Κασιδιάρης: "Θέατρο ο Ψυχάρης-Τραβεστί ο Βορίδης"



Συνεχίζεται... (Στοχαστικά Γονατογραφήματα, Τι δεν κατάλαβες;, )

Νάσος

-------------------------------------------------------------------------------------------------


YΣ:Παράλογα: Ο σκληρός κ. Λοβέρδος!

Του ΙΟΡΔΑΝΗ ΧΟΥΔΑΜΑ - http://tinyurl.com/gsrtdek

Στο κρεβάτι του ψυχαναλυτή πολλοί τωρινοί «επαναστάτες» θα παραδέχονταν χαμηλόφωνα ότι το '04 ψήφισαν Kωστάκη για να επανιδρύσει το κράτος.

Συμπαθής ο Κωστάκης Καραμανλής και σε Δεξιούς αλλά και σε Αριστερούς, γιατί οι αδυναμίες του, φαγητό και τεμπελιά, είναι τόσο μα τόσο ελληνικές!!!

Σαρανταπεντάρης, γκριζομάλλης σε μικρό καφενείο στην Αριστοτέλους με διπλή φραπεδιά τούρμπο, τσιγαρούκλα και μακελειό: Η Ελλάδα που αντιστέκεται!

Είμαστε Αριστεροί, αλλά για πρακτικούς λόγους είμαστε Δεξιοί!!!

Με 50-60 χιλ. μία οικογένεια τριμελής τετραμελής, αγοράζει ένα σπίτι που πριν κόστιζε 200 χιλ. Δεν είναι αυτό θετική σοσιαλιστική εξέλιξη;

Οι καθηγητές των ελληνικών ΑΕΙ είναι τόσο εθελόδουλοι που πιστεύω ότι δεν χρειάστηκε καν τηλέφωνο για να «βοηθήσουν» την δρ. Περιστέρα.

Ε, εντάξει, και απλή δασκάλα δεν τη λες. Μη βλέπεις τα παλιά τα χρόνια που οι νηπιαγωγοί έγιναν χειρουργοί…

Άμα δεν σας αρέσει η δουλειά του κ. Φίλη στο υπουργείο Παιδείας, να μην κάνετε παιδιά!

Αν είχαμε τώρα μια ΠΑΣΟΚάρα, όλα αυτά τα πιθηκοειδή που γκρινιάζουν θα ήταν διακοπές κι εμείς θα είχαμε ησυχία!

Να πάνε οι αναρχικοί να ζητήσουν γη από τους παπάδες για να την καλλιεργήσουν!!!

Τον έχω ικανό τον Πανάρα να καλέσει επιστράτευση... Απλά και μόνο για να το ζήσει κι αυτό!

-Και τώρα χωρίς δουλειά τι τρώτε;
-Αποροκηπευτικά!

Βιβλίο Παπαθανασίου για την αλήθεια των αριθμών, σα να λέμε βιβλίο Μπάγιεβιτς για την ελληνική γραμματική!

Αύγουστος: Παχιές οι μύγες, χοντροί οι κολιοί, γεμάτο το φεγγάρι και τελικά ποιος είμαι εγώ να κοντράρω τα ήθη κι έθιμα; «Βάλε να (ξανα)φάμε»!

Σκληρέ και άπονε Λοβέρδο! Δεν χαρίστηκε στον κυνικό Μπόμπολα ο γνήσιος σοσιαλοδημοκράτης!

Λοβέρδος προς Μπόμπολα στην εξεταστική:
-Κε Μπομπολα κάνατε αυτό κι αυτό κι αυτό;
-Όχι φυσικά
-Να ορίστε δε τα 'κανε. Το είδατε όλοι!

Η κατάθεση του Μπόμπολα μέχρι τώρα θα μπορούσε να έχει τίτλο: «Μία βρεγμένη γάτα γράφει έκθεση ιδεών στην πλάτη 10 εκατ. Χάπατων»!

«Πεινάγανε και τα παιδάκια σου; Είναι και η μανούλα σου άρρωστη;» Ηλίας του 16ου.

Δύο καρπούζια πέντε ευρώ δεν πουλάγανε ούτε οι λαδέμποροι στην κατοχή!

Θα προτείνω στην Μετρό ΑΕ να εισάγουν ένα αυτοψεκαστικό Ρεξόνα για τους επιβάτες στον ΟΑΣΘ. Θα σωθεί πολύς κόσμος από τα αναπνευστικά που σέρνονται…

Άντρας προσπαθεί να παρκάρει σε χώρο που χωράνε τρία αυτοκίνητα και η δικιά του απ' έξω του λέει: «Άντε, ρε βόδι, τρένο χωράει εδώ»!

Που θα πάμε να φάμε καλό κεμπάμπ, με ρωτάει ένας φίλος και χαϊδεύει την κοιλιά με άγριες κυκλικές κινήσεις, λες και εκεί μέσα κατοικεί κάνα τζίνι!

Γύρισε ο άλλος από Σαντορίνη και δε του άρεσε, λέει, και σιγά ο ντόρος. λέει. Τρία άτομα τον κοιτάμε σαν τις ύαινες ανακατεύοντας νευρικά τον καφέ…

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.