Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2016

«Χοντρό» επεισόδιο Κοντομηνά-Κασιδιάρη! «Είσαι ο κύριος τίποτα»- «Ρε_καραγκιόζη, βλάκα, σέβομαι την ηλικία σου»


Οξύτατο επεισόδιο είχαν στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια των ΜΜΕ και των κομμάτων ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης με τον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος έως πρόσφατα κατείχε τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha (σήμερα ο σταθμός έχει μεταβιβαστεί στην κόρη του Μαρία).

Ο κ. Κοντομηνάς είπε «κύριο τίποτα» τον Ηλ. Κασιδιάρη, ο οποίος τον αποκάλεσε «βλάκα» και «καραγκιόζη».

Eιδικότερα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, που έχει αλληλομηνυθεί με τον Δ. Κοντομηνά, διαμαρτυρήθηκε για την προβολή του κόμματός του από τον σταθμό. Ο Δ. Κοντομηνάς είπε ότι αν δείξει αυτά που κάνει η Χρυσή Αυγή «καήκατε».

«Και συ τι είσαι; Κριτικός κινηματογράφου ή ο Σπηλμπεργκ;», φώναξε ο Ηλ Κασιδιάρης κουνώντας έντονα τα χέρια του και απαιτώντας από τον Δ. Κοντομηνά να μην χειρονομεί.

«Θα σας κρίνω, εσείς πως κρίνετε;», αντέδρασε ο Δ. Κοντομηνάς.

Λίγο αργότερα υπήρξε νέα επίθεση του Ηλ. Κασιδιάρη λέγοντας «μην φωνάζετε, υπάρχει κίνδυνος εμφράγματος». Ο βουλευτής ρώτησε για παρουσία του Δ. Κοντομηνά στην λίστα Λαγκάρντ, με τον επιχειρηματία να λέει ότι δεν είχε ποτέ λογαριασμό στην HSBC.

Ο Ηλ. Κασιδιάρης ρωτούσε φωνάζοντας αν ο Δ. Κοντομηνάς «συνδέεται με οικονομικά εγκλήματα».

Ο Δ. Κοντομηνάς τον αποκάλεσε δύο φορές «κύριε τίποτα» και ο Ηλ. Κασιδιάρης απάντησε «τι λες βρε καραγκιόζη, βλάκα, σέβομαι ηλικία και δεν σηκώνομαι».

Στη συνέχεια σηκώθηκε και είπε ότι θα πάει στον εισαγγελέα.


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου