Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Για να αλλάξουμε τον κόσμο, πρέπει να συναντηθούμε. Να συναντηθούμε παντού. Σε πλατείες, σε καφέ, σε ανοιχτούς χώρους. Έξω! Στο δρόμο. Να περπατήσουμε μαζί. Να πιούμε τον καφέ ή το ποτό μας. Να μιλήσουμε. Να ονειρευτούμε. Να σχεδιάσουμε το μέλλον μας. Και να το κάνουμε πράξη.

Σε πλατείες, σε καφέ, σε ανοιχτούς χώρους.
Έξω! Στο δρόμο. Να περπατήσουμε μαζί. Να πιούμε τον καφέ ή το ποτό μας. Να μιλήσουμε.
Να ονειρευτούμε. Να σχεδιάσουμε το μέλλον μας. Και να το κάνουμε πράξη.

Σημείο συνάντησης: Aloha Beach Bar Τόπος: Παραλία Μυκονιάτικα - Παραλία Γεωπονικά
(Μετά τη Νέα Καλλικράτεια) Χρόνος: Σάββατο 13/8/16 - 20.00

Μέσω video που είναι γραμμένο από το κινητό της, η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντόπουλου καλεί τον κόσμο σε νέες συναντήσεις, όπως είχε γίνει πρόσφατα στην πλατεία Εξαρχείων, ανήμερα της δεξίωσης του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Έτσι η Ζωή Κωνσταντοπούλου οργάνωσε νέο κάλεσμα για αύριο Σάββατο (13/8) στη Χαλκιδική προαναγγέλλοντας ταυτόχρονα συνεχείς συναντήσεις σε όλη την Ελλάδα σε ανοιχτά μέρη με κόσμο. Ταυτόχρονα, στο video καλεί τους πολίτες να προτείνουν και οι ίδιοι τα σημεία συνάντησης τους.

Στη συνάντηση της Χαλκιδικής μαζί με την Κωνσταντοπούλου, θα βρίσκονται ο Μιχάλης ...
Χουρδάκης και ο Διαμαντής Καραναστάσης, αλλά και μέλη της νεολαίας που συμμετέχουν στην ακτιβιστική πρωτοβουλία “ΟΧΙ στα Ναι τους” και στην Πλεύση Ελευθερίας.

Παράλληλα με τις δράσεις του "ΟΧΙ στα Ναι τους", η Ζωή Κωνσταντοπούλου συνεχίζει τις περιοδείες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Την ερχόμενη εβδομάδα θα μεταβεί σε Ισραήλ και Παλαιστίνη στο πλαίσιο διεθνούς αποστολής αλληλεγγύης στον Παλαιστίνιο απεργό πείνας Bilal Kayed. Στη συνέχεια, θα μεταβεί στην Ισπανία, όπου θα πραγματοποιήσει ομιλία σχετικά με το χρέος, την αποκήρυξή του και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.