Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016

Μέλος της ΕΠΟ για Κοντονή: «Υπουργός της Χούντας - Είμαι μ@@@ς που τους ψήφισα» [βίντεο]

Επίθεση άνευ προηγούμενου εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Νίκος Προύντζος προς τον Σταύρο Κοντονή και τον Αλέξη Τσίπρα χαρακτηρίζοντας τον υφυπουργό Αθλητισμού «Υπουργό της Χούντας».

Ο Νίκος Προύντζος, ο οποίος είναι μέλος της ΕΠΟ, έχει παραπεμφθεί σε δίκη για την «Κάρτα Υγείας» και διώκεται ποινικά και για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», έκανε λόγο για συμμορία του υφυπουργού Αθλητισμού με τον Πρωθυπουργό και αποκάλεσε τον εαυτό του «μαλ@κ@» επειδή ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ.

Μίλησε επίσης για στημένη δικαστική διαδικασία λέγοντας όλα αυτά γίνονται λόγω των εκλογών της ΕΠΟ.

«Ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο εδώ και 20 χρόνια και έχω φτάσει σε ένα σημείο με έναν Υπουργό της Χούντας, που λέγεται Κοντονής, για προσωπικούς του λόγους και για τις εκλογές της ΕΠΟ, να έχουμε μπει σε μία περιπέτεια. Η περιπέτεια αυτή είναι ότι μας έχουν βάλει κατηγορούμενος για μία ιδιωτική υπόθεση της ΕΠΟ με μία εταιρεία που είναι οικονομικού περιχεομένου. Μία συμφωνία που είχε γίνει μεταξύ ΕΠΟ και μιας εταιρείας και αφορά την Κάρτα Υγείας.

Αν κι εγώ με τον Σταθόπουλο της Καλαμάτας, είχαμε πει όχι και είχαμε επιστρέψει τα μηχανήματα, ήρθε αυτή η Κυβέρνηση και μας έστησε μία δικαστική ιστορία, πρωτοφανή για τα ελληνικά δικαστικά δρώμενα και έβγαλε αποφάσεις μέσα στον Αύγουστο που είναι όλα τα δικαστήρια κλειστά. Τα βουλεύματα δεν τα έχουμε πάρει ακόμα διότι ο Κοντονής τα έστειλε με κλητήρα στην ΕΠΟ.

Δεν μπορούμε να έχουμε λευκό ποινικό μητρώο και αυτός να λέει ότι δεν μπορείς να είσαι ...
υποψήφιος ή αιρετός κάπου. Όλα αυτά τα κάνει για τις εκλογές της ΕΠΟ. Αν δεν υπήρχαν εκλογές, δεν θα είχε γίνει τίποτα.

Εδώ, στην ΕΠΣ Αρκαδίας θα μπει κάποιο παιδί μπροστά, για να υπογράφει ως Πρόεδρος μέχρι να λήξει αυτή η δικαστική διαδικασία που μπορεί να λήξει και σε τρεις μήνες. Η ΕΠΣΑ θα λειτουργεί κανονικά, εγώ θα είμαι παρών και δεν θα αλλάξει τίποτα.

Οι κατηγορίες αυτές θα πέσουν, θα ξεφτιλιστούν και κάποιοι Κοντονήδες και κάποιοι Τσίπριδες θα ντρέπονται που υπάρχουν. Είναι μια συμμορία πολιτικών που λυμαίνονται τον τόπο. Κι επειδή είμαι ένας από τους μαλάκες που τους ψήφισε τον Γενάρη, ζητάω συγγνώμη. Πίστεψα ότι θα αλλάξουν κάτι αλλά αυτοί είναι απατεώνες, όλοι».

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου