Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Οκτωβρίου στους συνταξιούχους ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΕΑ, Δημόσιο

Σχετικό:  "κατρουγκαλιές και σοφιστίες" από απατεώνες πολιτικούς: Τσίπρας: Δεσμεύομαι ότι δεν θα μειωθούν οι κύριες συντάξεις – Ούτε το ΕΚΑΣ θα κοπεί
Σύμφωνα με τον πάγιο προγραμματισμό των ασφαλιστικών ταμείων η πληρωμή των συντάξεων του μηνός Οκτωβρίου 2016, στους δικαιούχους συνταξιούχους, σε ΙΚΑ, ΟΑΕΕ , ΟΓΑ, ΕΤΕΑ, Δημόσιο, θα γίνει ως εξής:
Το Δημόσιο και ΙΚΑ θα καταβάλλουν τις συντάξεις ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 στις 29 Σεπτεμβρίου 2016 ημέρα Πέμπτη

Ο ΟΑΕΕ και ο ΟΓΑ θα καταβάλλουν τις συντάξεις ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 στις 03 Οκτωβρίου 2016 ημέρα Δευτέρα

Τέλος οσοι είναι δικαιούχοι επικουρικής σύνταξης από το ΕΤΕΑ η καταβολλή της σύνταξης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 στις 04 Οκτωβρίου 2016 ημέρα Τρίτη

ΙΚΑ: Διασφαλισμένη η πληρωμή των συντάξεων Οκτωβρίου
Η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ διαβεβαιώνει τους ασφαλισμένους του ότι παρά την απόρριψη από το Δ.Σ. με οριακή πλειοψηφία, της εισηγητικής πρότασης έγκρισης αιτήματος για επιχορήγηση από το λογαριασμό του «μικρού» ΑΚΑΓΕ, δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα στην καταβολή των συντάξεων του Οκτωβρίου, οι οποίες θα χορηγηθούν κανονικά και έγκαιρα την Πέμπτη 29-09-2016.
Η ομαλή εξέλιξη των εσόδων του ΙΚΑ-ETAM και η σταθερή βελτίωση είσπραξής τους, επιτρέπουν στο Ίδρυμα για δεύτερο συνεχή μήνα την τελευταία εξαετία, να χορηγούνται οι συντάξεις χωρίς ...
ταμειακή διευκόλυνση.
Το Ίδρυμα με μεγάλη προσπάθεια και σκληρή δουλειά, αξιοποιώντας τις Υπηρεσίες του, χωρίς θριαμβολογίες, βελτιώνει σταθερά και προοδευτικά τα οικονομικά του στοιχεία και ταυτόχρονα ενισχύει την αποτελεσματικότητα των δράσεών του.

Kατρούγκαλος: Χωρίς «ψαλίδι» οι συντάξεις με άθροισμα κυρίας και επικουρικής κάτω από τα
1300 ευρώ
«Κανένας Έλληνας δεν είναι φτωχός με 384 ευρώ …»
Δεν θα γίνουν περικοπές σε επικουρικές συντάξεις όταν το άθροισμα κύριων και επικουρικών είναι από 1.300 ευρώ και κάτω, ανέφερε σήμερα ο Υπουργός Εργασίας, Γ Κατρούγκαλος, προσθέτοντας αν έχουν γίνει λάθη θα διορθωθούν.

Ο υπουργός μιλώντας στον ΑΝΤ-1 ανέφερε οτι με αυτή τη ρύθμιση μοιράζονται δίκαια τα χρήματα που υπάρχουν για το ασφαλιστικό, αφού δεν γίνονται οριζόντιες περικοπές, επαναλαμβάνοντας ότι ουσιαστικά μόνο το 10% των συνταξιούχων θίγεται με τις περικοπές που έγιναν.
Τέλος υπογράμμισε ότι η εθνική σύνταξη είναι καλύτερη από το ΕΚΑΣ, αφού καλύπτεται το όριο της φτώχειας.
==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.