Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Τσίπρας, Παππάς, Λεβέντης κ.ά. Τα της Νέας Υόρκης

«Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιοι δεν θέλουν να δημοσιευτούν. Οτιδήποτε άλλο είναι δημόσιες σχέσεις» (Τζωρτζ 'Oργουελ)
Freedom of the Press in the United States is protected by the First Amendment to the United States Constitution. 
(Tο Σύνταγμα των ΗΠΑ, έχει μόνο 17 λέξεις γιά να προστατεύει αυτήν την βασική και απαραίτητη ελευθερία:
''Το Κογκρέσο δεν θα ψηφίσει ποτέ νόμο που να περιορίζει την ελευθερία του λόγου και του Τύπου'')

Τσίπρας-Σαμαράς: Παράλληλες πορείες δουλοπρέπειας
Λίγες ώρες πριν γίνει δεκτός από τον πρόεδρο Ομπάμα στον Λευκό Οίκο (8 Αυγούστου 2013) ο τότε πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έδωσε εντολή γιά να συλληφθούν οι Χρυσαυγίτες, επειδή είχε τεθεί ως ''όρος'' γιά την συνάντηση, από τις ΗΠΑ.

Λίγες ώρες πριν συναντηθεί με τον πρόεδρο της Τουρκίας ο τώρα πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, 21 Σεπτεμβρίου 2016 στο περιθώριο της Συνέλευσης του ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη, δίνονται στην Τουρκία τρεις από τους αιτούντες άσυλο στην Ελλάδα Τούρκους αξιωματικούς.

Η ιστορία με τους δουλοπρεπείς πολιτικούς Ελλάδας, πάντα επαναλαμβάνεται. Φυσικά, η ''Δικαιοσύνη'' στην Ελλάδα παραμένει... ''ανεξάρτητη'' και... ''αδέσμευτη''.

Ο αλαζόνας υπουργός Επικρατείας Ν. Παππάς τα... κατάφερε: Στις 4 ημέρες τουρισμού -μαζί με συνεργάτες του στην Νέα Υόρκη- υποβάθμισε με τις ανόητες σπασμωδικές κινήσεις του (υπόθεση ανταποκριτών), την επίσκεψη του πρωθυπουργού.

Πιέσεις Μπάϊντεν σε Τσίπρα και Αναστασιάδη γιά ''λύση'' στο Κυπριακό


'Ενας Λεβέντης έκλεψε την παράσταση:

Η Ομογένεια ΗΠΑ ασχολείται περισσότερο με τον Βασ. Λεβέντη και ελάχιστα με τον πρωθυπουργό και τους απολαμβάνοντες πολυτέλειες με κρατικό χρήμα, ημι-τουρίστες υπουργούς του... Ο Βασίλης Λεβέντης ομιλητής σε εκδηλώσεις της Ομογένειας σε Νέα Υόρκη, Φιλαδέλφεια, Βαλτιμόρη.

Κάλεσμα σε επενδυτές από ολόκληρο τον κόσμο έκανε, την Δευτέρα το πρωί, από το βήμα του διεθνούς οικονομικού συνεδρίου Concordia, στην Νέα Υόρκη, o πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο κ. Λεβέντης που μίλησε σε επενδυτές, παροσυσία πολλών ηγετών από την Ευρώπη, την Ασία, και τα Βαλκάνια, μεταξύ αυτών, ο πρώην επίτροπος της ΕΕ Μ. Μπαρόζο, τόνισε την ανάγκη για ανάκαμψη της Ελληνικής οικονομίας, λέγοντας πως "η χώρα μου δεν χρειάζεται άλλα δάνεια, αυτό που πρέπει να γίνει τώρα είναι επενδύσεις. Χρειαζόμαστε ευκαιρίες και όχι δανεικά, θα πρέπει να χτυπηθούν οι παθογένειες και να γίνουν μεταρρυθμίσεις".

Σεπτέμβριος 2006: 'Οταν η Ντόρα (Μπακογιάννη) ''έγραψε ιστορία'' στα Ηνωμένα 'Εθνη, με τα... 117(!!!) άτομα στην ακολουθία της.

ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: Επειδή οι 'Ελληνες πολιτικοί, άσχετοι με τα της Ομογένειας ΗΠΑ, είναι προβλέψιμοι και ενδιαφέρονται ΜΟΝΟ γιά (φωτογραφικό) εντυπωσιασμό του ''σοφού λαού'' στην Ελλάδα, αναμένουμε την υποβάθμιση της νοημοσύνης της Ομογένειας από τον πρωθυπουργό, Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016, στην συνάντησή του με τον αρχιεπίσκοπο Δημήτριο, στην Νέα Υόρκη.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.