Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Δηλώσεις Χίου - Σαράκη μετά τη νομική μάχη στην υπόθεση Σπίρτζη |

Σχετικό: Στέφανος Χίος: «Δεν φοβηθήκαμε τα λιοντάρια θα μας τσιμπήσουν και θα φοβηθούμε τα κουνούπια;»

Άλλη μία νίκη για τον Στέφανο Χίο στη μάχη του κατά της πολιτικής εξουσίας.

Μετά από τη δικονομική ένσταση περί αναρμοδιότητας του δικαστηρίου που κατέθεσαν οι νομικοί σύμβουλοι του Στέφανου Χίου, ( ο γνωστός Ποινικολόγος Παύλος Σαράκης και η δικηγορική του ομάδα Φώτης Μποτίνης και Νίκος Λαδόπουλος), το δικαστήριο έκρινε απαράδεκτη τη συζήτηση της υπόθεσης κι έκανε δεκτή την ένσταση της υπεράσπισης ενώ παρέπεμψε στην εισαγγελία την περαιτέρω διερεύνηση της.

O ποινικολόγος Παύλος Σαράκης:
 Η μη εκδίκαση της υπόθεσης άφησε σύξυλους τους συνηγόρους του ζεύγους Σπίρτζη. Η πλευρά Σπίρτζη δεν εμφανίστηκε αυτοπροσώπως αλλά δια μέσω των συνηγόρων τους, που δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής.

Σημειώνεται ότι ο Στέφανος Χίος έχει υποβάλει εναντίον τους μήνυση για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση για την οποία διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα.

Είναι μία καθαρή νίκη του Στέφανου Χίου και της νομικής ομάδας της εφημερίδος απέναντι στην μεθοδευμένη στόχευση του δημοσιογράφου από την κυβέρνηση.

ΔΕΙΤΕ τα ΒΙΝΤΕΟ:



Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ο Στέφανος Χίος.


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.