Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

Ο «νεόπτωχος» Πάγκαλος οδύρεται για την περικοπή της μίας από τις δύο συντάξεις του

Γνωστός για τις προκλητικές του δηλώσεις εντός και εκτός Κοινοβουλίου, ο Θεόδωρος Πάγκαλος από το στασίδι που έχει πιάσει στον Βήμα FM βγήκε για να παραπονεθεί για την περικοπή της μίας από τις δύο συντάξεις του.
Ο νεόπτωχος Θεόδωρος Πάγκαλος που εισπράττει δύο συντάξεις, μία δικηγορική και μία βουλευτική, είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του πρόσφατα για το γεγονός ότι πληρώνει 9.000 ΕΝΦΙΑ. 
Πόσα ακίνητα βέβαια έχει στην κατοχή του για να έρχεται τόσο φουσκωμένος ο λογαριασμός είναι άλλο θέμα.
Τώρα, λοιπόν, ενημέρωσε το κοινό από τον σταθμό του ΔΟΛ για την περικοπή της μίας από τις δύο συντάξεις του.
«Μπορούσα να περιμένω μια σύνταξη βουλευτική και παράλληλα ήμουν δικηγόρος» είπε αρχικά για να προσθέσει: «Η σύνταξη αυτή (σ.σ.: του δικηγόρου), όταν ξεκίνησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήταν 1.600 ευρώ. Πήγε μέσα στο πρώτο τρίμηνο της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ σε 780 από 1.600»
Στη συνέχεια μας θύμισε πως...
«αυτή η σύνταξη οφείλεται αποκλειστικά σε δικά μου χρήματα», λες και οι υπόλοιπες συντάξεις που έχουν κοπεί ή κόβονται προέρχονται από χρήματα που δεν μόχθησαν για να τα καταβάλλουν στα ασφαλιστικά ταμεία οι συνταξιούχοι.
«Μετά γίνεται μία νέα παρέμβαση, 630 ευρώ. Τον Αύγουστο του 2016 γίνεται από 630, 485 ευρώ» τόνισε, ενώ αποκάλυψε πόσο έφτασε να είναι πλέον η μία από τις δύο συντάξεις που παίρνει: «Γίνεται 460 τον Σεπτέμβριο του 2016 και πήρα σήμερα το πρωί την σύνταξή μου, 382 (ευρώ).
«Και από 1.600, αποκλειστικά δικά μου χρήματα, έφτασα στα 482 (ευρώ), δηλαδή το 1/4. Πρόκειται για μία βαρβαρότητα άνευ προηγουμένου και για μερικούς που μιλάνε για Μαδούρο, ο Μαδούρο είναι ήδη εδώ!» είπε, θεωρώντας ότι ζει στη Βενεζουέλα.
Μετά, δε, ξεκαθάρισε ότι σκοπεύει να προσφύγει και στη Δικαιοσύνη: «Θα προσφύγω εκεί που μπορώ να προσφύγω, δηλαδή σε νομικούς, οι οποίοι θα ζητήσω να εξετάσουν την περίπτωσή μου και να δουν στα ελληνικά και ξένα δικαστήρια – το δικαστήριο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Στρασβούργο, ας πούμε – αν αυτό είναι φυσιολογικό».
Σχετικό, περσινό: Προκλητικός Πάγκαλος: Παράφρονες στην κυβέρνηση – Αληταράδες στην Επιτροπή για το χρέος - Αγενής η Κωνσταντοπούλου
Τον εαυτό του ξεπέρασε για ακόμη μια φορά ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος χαρακτηρίζει “παράφρονα” τα μέλη της κυβέρνησης και “αληταράδες” όσους συμμετέχουν στην Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους. Μάλιστα, δεν διστάζει να επιτεθεί και στη Ζωή Κωνσταντοπούλου. (ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20 Απριλίου 2015 )

Προκαλεί ξανά ο Πάγκαλος μέσω της προσωπικής του σελίδας

“Ο δημόσιος διάλογος είναι αντάξιος του πολιτισμού της εποχής των παραφρόνων που έχουν αναρριχηθεί στην εξουσία”, γράφει σε σημερινή του ανάρτηση στην προσωπική του ιστοσελίδα το πάλαι ποτέ ισχυρό “κεφάλι” του ΠΑΣΟΚ ενώ ταυτόχρονα αναφέρεται στην κυβέρνηση ως «Κυβέρνηση Κοινωνικής Σωτηρίας» (Κου Κου Σου).

Σύμφωνα με τη θεωρία του κου Πάγκαλου, η χώρα κυβερνάται από “κομμουνιστές που επιζούν μετά την εξαφάνιση του κομμουνισμού παγκοσμίως”.

Αναρχικούς που εξασφαλίζουν τα προς το ζην από τα παχυλά επιδόματα των προνομιούχων οικογενειών τους και από τους πιο διεφθαρμένους και ξεφωνημένους φαυλοκράτες και ρουσφετολόγους των παραδοσιακών χώρων, που αναρριχήθηκαν σε αξιώματα και πολιτικές δουλειές χάρη στη χαμαιλεόντεια ικανότητά τους να προσαρμόζονται και να είναι «σταθεροί οπαδοί της εκάστοτε κυβέρνησης»..

“Αληταράδες” τζαμπατζήδες

Ο “μαζί τα φάγαμε” φαίνεται πώς “αγανάκτησε” και “αηδίασε” όταν “χωρίς ντροπή, χωρίς συγγνώμη και χωρίς δικαιολογία” το πρόγραμμα που ήθελε να παρακολουθήσει στον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής αντικαταστάθηκε από μια συνεδρίαση της Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του Χρέους.

“Αντικαταστάθηκε από μιαν πολλοστή αναμετάδοση των εργασιών της επιτροπής αληταράδων που μαζεύτηκαν στην Αθήνα με έξοδα του ελληνικού δημοσίου για να μας διδάξουν πως «να διαγράψουμε το χρέος μας»”, όπως λέει ο ίδιος.

“Τουλάχιστον, αν οι προηγούμενοι προσκυνούσαν αναξιοπρεπώς κάποιους, αυτοί ήταν εκλεγμένες κυβερνήσεις και όχι περιθωριακοί τυχάρπαστοι, που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους, αλλά προσπαθεί να μας τους επιβάλλει αυθαίρετα η αβυσσαλέα Ζωή της Πλατείας Συντάγματος”, συνεχίζει.

Επίσης, αναφέρει ότι η Βουλή διαθέτει “κάκιστα” τηλεόραση, αφού “υπάρχει η δημόσια τηλεόραση, ιδιωτικά κανάλια, “ιντερνέτ” τα οποία θα μπορούσαν να μεταδίδουν τις εργασίες της Βουλής.

Μάλλον ο κ. Πάγκαλος φαίνεται πως έχει ξεχάσει ποιος “εκλεγμένος” βρισκόταν στη θέση του πρωθυπουργού όταν εκείνος ήταν στη θέση του αντιπροέδρου πριν τρία χρόνια, ενώ φαίνεται να ξεχνάει ότι ο τηλεοπτικός σταθμός της Βουλής, που θεωρεί τη δημιουργία του “κάκιστη” πρωτοξεκίνησε υπό κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ.

Επίσης, ποιό ιδιωτικό κανάλι θα έπαιρνε την απόφαση να μεταδώσει ποτέ τις συνεδριάσεις από την Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου;

Η “κυρία της Πλατείας Συντάγματος” σύμφωνα με τον Πάγκαλο, δηλαδή η Ζωή Κωνσταντοπούλου, θα μείνει στην ιστορία του πολιτικού συστήματος, όχι όμως ως “ανάμνηση μιας θετικής εξέλιξης της κοινωνίας μας και του αντιπροσωπευτικού μας θεσμού”.

Αναφερόμενος στο περιστατικό του “Βενζινάδικου”, ο κ. Πάγκαλος διερωτάται αν είναι ποτέ πιθανό να “έχει φερθεί ευγενικά σε έναν υπάλληλο πρατηρίου καυσίμων που δυστρόπησε ή ατύχησε” ένας που διακόπτει το πρόγραμμα ενός δημοσίου μέσου ενημέρωσης χωρίς προειδοποίηση.

Μάλλον, ο τηλεοπτικός σταθμός της Βουλής, προκειμένου να ικανοποιείται σαν θεατής ο κ. Πάγκαλος θα πρέπει να δείχνει μόνο ντοκιμαντέρ και ταινίες και όχι την κοινοβουλευτική δραστηριότητα. Ας βάλουμε λοιπόν στο πρόγραμμα και lifestyle.

==========================

 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου