Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Σοκ με Φίλη, εκπλήξεις με Λυδία Κονιόρδου και Πιτσιόρλα- μένουν οι 4 κρητικοί, υφυπουργός και ο...Ζουρ(λ)άρις

Τελικά το υπουργείο Παιδείας γίνεται το μεγάλο πρόβλημα για την κυβέρνηση - Εκτός κυβερνητικού σχήματος και οι κκ Μπαλτάς, Μάρδας, Αλεξιάδης, Πελεγρίνης

Σοκ για την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα καθώς ένα από τα κορυφαία του στελέχη , που μάλιστα πρώτευσαν στο συνέδριο έμειναν εκτός σχήματος.

Ο Νίκος Φίλης δεν δέχτηκε να είναι σε άλλο εκτός από το υπουργείο Παιδείας κι έμεινε εκτός κυβέρνησης! Τον διαδέχεται ο κ. Γαβρόγλου με τους Ζουράρι από ΑΝΕΛ και Μπαξεβανάκη από ΣΥΡΙΖΑ να γίνονται υφυπουργοί Παιδείας!

Έκπληξη για τον ανασχηματισμό είναι η κ.Λυδία Κονιόρδου στο Πολιτισμού, ο κ.Παπαδημητρίου στο υπουργείο εθνικής Οικονομίας και ο κ.Κοντονης στο Δικαιοσύνης (στη θέση του στον αθλητισμό πάει ο κ.Γ.Βασιλειάδης.) Αλλά και ο κ.Πιτσιόρλας στο υπουργείο Οικονομίας ως υφυπουργός Επενδύσεων!

Μια από τις μεγάλες εκπλήξεις του νέου σχήματος και η νέα υπουργός Εργασίας, η 31χρονη Έφη Αχτσιόγλου!

Αμετακίνητοι οι υπουργοί Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, Υγείας Ανδρέας Ξανθός και ο αναπληρωτής κ. Πολλάκης, Αμυνας Πάνος Καμμένος, Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής Γιώργος Χουλιαράκης.

Εκτός κυβερνητικού σχήματος και οι κκ Μπαλτάς, Μάρδας, Αλεξιάδης και Πελεγρίνης

Από την Κρήτη οι 4 παραμένουν: Οι κ.Ξανθός και Πολάκης στο Υγείας, ο κ.Σταθάκης από Εθν.Οικονομίας στο Περιβάλλοντος και ο κ.Φωτάκης στο Παιδείας για την Καινοτομία. Εάν θεωρήσουμε και τον Κώστα Ζουράρι κρητικό τότε είναι πέντε

Η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης θα γίνει αύριο Σάββατο γύρω στις 12 το μεσημέρι, ενώπιον του προέδρου της Δημοκρατίας


==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.