Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Ελαφρύ προβάδισμα του Τραμπ δείχνει έρευνα του ABC και της Washington Post - world: Every day pollsters ask the American people: Trump or Clinton?

Ανατροπή στις δημοσκοπήσεις υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ

Έρευνα για λογαριασμό του ABC News και της Washington Post που διενεργήθηκε την περίοδο 27-30 Οκτωβρίου, εμφανίζει τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων να προηγείται με μια ποσοστιαία μονάδα διαφορά, της Χίλαρι Κλίντον.

Ο Τραμπ συγκεντρώνει το 46%, έναντι 45% για την Κλίντον. Το στατιστικό λάθος ορίζεται στο 3%.

«Αν ζείτε στο Μίσιγκαν την Πενσυλβάνια ή τη Μινεσότα, μπορείτε να αλλάξετε την ψήφο σας υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ, που θα κάνει την Αμερική και πάλι μεγάλη», είπε στους ψηφοφόρους ο Τραμπ.

Στρατευμένος υπέρ της υποψηφίας των Δημοκρατικών ο απερχόμενος πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, βρέθηκε στην κρίσιμη πολιτεία του Οχάιο, όπου έπλεξε το εγκώμιο της πρώην υπουργού Εξωτερικών.

«Έκανε λάθη η Κλίντον; Φυσικά, και εγώ έκανα! Δεν υπάρχει κανείς στη δημόσια αρένα τα τελευταία 30 χρόνια που δεν έκανε λάθη. Αλλά η Χίλαρι Κλίντον είναι καλός και αξιοπρεπής άνθρωπος, που θα είναι εξαιρετική πρόεδρος», είπε ο Μπαράκ Ομπάμα.

Η Χίλαρι Κλίντον δίνει βάρος στις πολιτείες-κλειδιά και βρέθηκε ίσως στην πλέον κρίσιμη, αυτή της Φλόριντα.

Μια πολιτεία με σημαντικό αριθμό εκλεκτόρων που παρέχει αυτομάτως μεγάλο προβάδισμα για το Λευκό Οίκο.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.