Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Οι αργυρώνητες δημοσιογραφικές πόρνες πόσα τσέπωσαν για να μην δουν και να μην ακούσουν;



Οι χθεσινές διαδηλώσεις του λαού της Ν. Κορέας εναντίον του αμερικανοκίνητου 
δικτατορικού (με τη μέθοδο των γνωστών "εκλογών") καθεστώτος...


Οι αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι, έμμισθοι των γνωστών πρεσβειών της Αθήνας (κυρίως των σιωνιστών-ναζί και του θείου Σαμ), γνωρίζουν από τα δελτία της Cia & Μοσάντ, πως ακριβώς υποφέρουν οι "άμαχοι" (διάβαζε τα ανθρωπόμορφα κτήνη, οι αποκεφαλιστές-μισθοφόροι της δύσης), από τους βομβαρδισμούς του "αιμοσταγούς δικτάτορα Άσσαντ" και των Ρώσων ιμπεριαλιστών.

Έτσι, δεν ξεφεύγουν λέξη από τα δελτία της Cia, για τον άλλο "αιμοσταγή δικτάτορα Κιμ" και συνεχώς τους "διαφεύγουν" ειδήσεις, όπως βλέπουμε στο "PRESS-GR": 
Διέφυγε στη "δημοσιογραφία" η κατάσταση στο καθεστώς Κορέα;

Άλλωστε, όπως προσφάτως μας αποκάλυψε ο έμμισθος υπάλληλος Δαβαράκης, του "αριστερού" υπουργού Παππά, για "διαδικτυακή προπαγάνδα", ο καθένας πυροβολάει κατά το δοκούν, όπως ο "εκδότης" (με τα λεφτά τα δικά μας, μέσω των τραπεζών που "έσωσαν" οι Έλληνες πολίτες)  Α. Δελατόλας είναι χρήστης Αμφεταμινών, κόκας, ψυχοδιεγερτικών, brain doping και λαμβάνει «καλμαριστικά»!

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν δεν είναι φίλος μας, αλλά ρε αλήτες, υπάρχουν και όρια!
Τρελός ο Σαντάμ, τρελός ο Άσαντ, τρελός ο Μιλόσεβιτς, τρελός ο Καντάφι, τρελός ο Φιντέλ... και λογική η Χίλαρυ, ο μαύρος "προοδευτικός" Ομπάμα, ο Νετανιάχου... άντε και γαμηθείτε εσείς οι "λογικοί" παντελονάτοι! 

Περισσότερα για τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας: ΕΔΩ

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.