Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Αντιπροσωπεία του κογκρέσου των ΗΠΑ στη Συρία... Η Ελλάδα αναμένει εντολές από το 4ο Ράιχ!

Από το "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας - http://nikosklitsikas.gr/

Αντιπροσωπεία του αμερικάνικου κογκρέσου, με επικεφαλής την Τούλσι Γκάμπαρντ, βρίσκεται σε επίσκεψη στη Συρία, ακριβώς την ημέρα που ορκίζεται πρόεδρος ο Τραμπ. Η επίσκεψη δεν έχει ανακοινωθεί πουθενά και μόνον στην 'The Washington Post' υπάρχει μια μικρή αναφορά του θέματος.
Η αντιπροσωπεία έφθασε την Τρίτη στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Δαμασκού κι από εκεί πήγε κατευθείαν στο Χαλέπι, όπου επισκέφθηκε νοσοκομεία (από αυτά που μας ενημέρωναν τα ΜΜΕ -και τα ελληνικά- πως έχει βομβαρδίσει κι ισοπεδώσει ο δικτάτορας Άσαντ), αλλά και τον καταυλισμό εκτοπισμένων προσφύγων  που φιλοξενεί τους κατοίκους των πόλεων Φουαα και Κεφράγια (επαρχία Ιντλεμπ και κατεχόμενη από τους τζιχαντιστές).

Στα ΜΜΕ δεν υπάρχουν φωτογραφίες και βίντεο από την επίσκεψη αυτή.
Η Τούλσι Γκάμπαρντ, έχει συναντηθεί με...
πολλές προσωπικότητες και οργανώσεις της Συρίας και θεωρείται σίγουρο πως μαζί με την αντιπροσωπεία θα συναντηθούν με το απόλυτο κακό για την διοίκηση Ομπάμα-Κλίντον, τον πρόεδρο Άσαντ.
Η Γερουσιαστής Τούλσι Γκάμπαρντ, προσφάτως κατέθεσε πρόταση νόμου στοαμερικάνικο κογκρέσο για "Απαγόρευση προμήθειας όπλων των ΗΠΑ στις τρομοκρατικές οργανώσεις... της Συρίας" και είχε ασκήσει σκληρή κριτική στον Ομπάμα και την Κλίντον για την υποστήριξη που πρόσφεραν σε τρομοκρατικές οργανώσεις σ' ολόκληρο τον κόσμο.
Σήμερα, μετά την απελευθέρωση του Χαλεπιού, δεν υπάρχει πλέον σε κανέναν η αμφιβολία για την "αραβική άνοιξη made in USA" και την δημιουργία τρομοκρατικών οργανώσεων στη Συρία, με χιλιάδες μισθοφόρους από 85 χώρες του κόσμου,  για να "πέσει ο δικτάτορας Άσαντ".
Δυστυχώς, η σημερινή Ελλάδα κι η εξωτερική της πολιτική, παραμένουν βασιλικότεροι του βασιλέως. Ο Κοτζιάς κι ο Τσίπρας, συνεχίζουν και θα συνεχίζουν μέχρι τέλους την προσήλωσή τους στην πολιτική Χίλαρυ Κλίντον: Η δουλική εξωτερική πολιτική της Ελλάδας εμπεριέχει ένα σαφές μήνυμα για νέες χαμένες πατρίδες.... Η πατρίδα μας θα είναι η τελευταία χώρα του 4ου Ράιχ που θα λάβει εντολές για την αλλαγή στάσης απέναντι στο λαό της Συρίας:  Aυτή η Ευρώπη, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη χιτλερική Γερμανία....
Κι αυτή η ξενόδουλη πολιτική προσφέρει μόνον κέρδη σ' όσους επιβουλεύονται την Κύπρο μας, τα νησιά του Αιγαίου, τη Θράκη.

=========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.