Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Νεοφιλελέ βρικόλακας


Γράφει ο mitsos175

Ξέρω από τώρα τι ακριβώς θα πουν, όταν ο νεοφιλελέ βρικόλακας συναντηθεί με την αφέντρα Άγγελλα. Θα κάνουν μια "σκληρή διαπραγμάτευση" καθώς ο Κούλης επιμένει στην "τελική λύση" ενώ η γερμανίδα νεοναζί έχει πιο "μετριοπαθείς" απόψεις, όσο κι αν αυτό φαίνεται περίεργο.
Nα εξηγήσουμε πως η Μέρκελ είναι ο SS που εκτελούσε τους Κομμουνιστές στην Κατοχή, ενώ ο Κούλης ο γερμανοστολιάς δήμιος, που τους έπαιρνε τυχόν χρυσά δόντια, αφού τους αποκεφάλιζε. Και οι δυο πάντως νιώθουν ηδονή όταν βασανίζουν. Ο Μητσοτάκης όμως έχει πρόωρη εκσπερμάτιση κάθε φορά που μας χτυπάνε.

Η Μέρκελ λχ ζητά να απολυθούν 300.000 δημόσιοι υπάλληλοι, ενώ ο τσέλιγκας της ΝΔ φωνάζει να διωχτούν 500.000, όλοι σχεδόν εκτός από τα "βαφτιστήρια" κάμποσες χιλιάδες ...
παράσιτα, που διόρισε ο μπαμπάς του. Ο Κούλης μάλιστα θέλει, αφού απολυθούν οι υπάλληλοι, να σταυρωθούν κατά μήκος των εθνικών οδών, πράγμα που η Μέρκελ προς το παρόν απορρίπτει, καθώς θα έβλαπτε την εικόνα της ΕΕ. Το image uber alles.
"Ενότητα δικαιοσύνη και ελευθερία είναι η βάση της ευτυχίας" λέει ο γερμανικός ύμνος. Αντίστοιχα φασισμός, υποταγή και αδικία φέρνουν Μνημόνιο. Ο Μητσοτάκης πάλι κουβαλά μαζί του τη Siemens και κάμποσες άλλες πολυεθνικές, στις οποίες θα χαρίσει όλα όσα δεν πρόλαβε να ξεπουλήσει ο Αλέξης. Σ' αυτό η Μέρκελ δεν θα έχει καμία αντίρρηση, αρκεί να φάνε όλοι τις σάρκες των εργαζόμενων, που θα πεθάνουν από εξάντληση, αφού θα δουλεύουν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο καθημερινά, χωρίς εορτές - αργίες και τέτοια "παλιομοδίτικα" πράγματα. Ο Κούλης μάλιστα προτείνει όποιος ζητά άδεια (πχ αναρρωτική) να τουφεκίζεται προς παραδειγματισμό, αλλά η Μέρκελ θεωρεί ότι αυτό είναι σπατάλη σφαιρών. Αρκεί που τον γράφουν τα αφεντικά στα παπάρια τους.

Υπάρχει λοιπόν σοβαρή διαφωνία όπως καταλαβαίνουμε αν και σε πολλά συμφωνούν. Όπως στην "αναγκαιότητα να πληρώνουν οι φτωχοί τους φόρους των πλουσίων", γιατί οι άστεγοι, άνεργοι κοκ ούτως ή άλλως δεν μπορούν να ζήσουν με όσα τους άφησαν από τη λεηλασία.

Ένα άλλο σημείο που θα συζητήσουν είναι συντάξεις. Ο Κυριάκος επιμένει στον αποκεφαλισμό. Η Μέρκελ αντιπροτείνει κρέμασμα καθώς θεωρεί ότι ο ISIS θα ζητήσει σαδιστικά δικαιώματα, αφού έχει κατοχυρώσει το copyright. "Δεν είναι καιρός για έξοδα" λέει η τσιφούτα του Βερολίνου. Νομίζω ότι θα βρεθεί συμβιβαστική λύση, καθώς το ΔΝΤ προτείνει πνιγμό ή έστω στραγγαλισμό, προς εξοικονόμηση νερού. Θα τα βρούνε και μόλις τα βρούνε ο Κούλης θα κάτσει στην καρέκλα του Αλέξη, χωρίς βέβαια εκλογές, καθώς οι τοκογλύφοι έχουν μια αλλεργία στη Δημοκρατία. Αν γίνουν αληθινές εκλογές, όχι όπως αυτές των γκάλοπ, ο Μητσοτάκης θα ψάχνει την ψήφο του. Τα ίδια και χειρότερα θα πάθει ο ΣΥΡΙΖΑ, γι' αυτό δεν πρόκειται να τολμήσει.

Στους εξοπλισμούς υπάρχει συμφωνία. Μένει μόνο να συζητήσουν το πόσο της μίζας. Θα κόψουν 200 ευρώ από κάθε συνταξιούχο και μετά άλλα 200, έπειτα άλλα, μέχρι να τους κόψουμε εμείς το κώλο. Όσοι τυχόν δεν έχουν να δίνουν επιπλέον 200 ευρώ κάθε μήνα εκτός του ΕΝΦΙΑ και άλλων χαρατσιών που θα διπλασιαστούν, θα τους πάρουν τα όργανα, συκώτι, σπλήνα, νεφρά κλπ. Όπως φαίνεται η πρόταση Λεβέντη μπήκε στο τραπέζι, δίπλα στους πνιγμένους πρόσφυγες. Γι αυτό δεν πρέπει να στέλνουμε βλάκες στη Βουλή, όσο κι αν μας κάνουν να γελάμε.

Ο Μητσοτάκης θα πει ότι μόνος αυτός είναι γνήσιος παπάρειος αφού ο μπαμπάς είχε κλώσει πολλά αυγά φιδιού. Θα προσκομίσει συστατική επιστολή από το Μιχαλολιάκο, τον επίσημο αντιπρόσωπο του 3ου Ράιχ στην Ελλάδα, που θα βεβαιώνει τον εγκλεισμό κάθε φτωχού στα στρατόπεδα συγκέντρωσης μετά το πέταγμα των προσφύγων στη θάλασσα. Θα απαιτήσει να φύγει κλοτσηδόν ο Αλέξης, καθώς δεν είναι αποτελεσματικός βασανιστής. Αυτό βέβαια είναι ψέμα, αφού εμείς πονάμε φρικτά, αλλά ο Κούλης υπόσχεται να μας κάνει να πονέσουμε ακόμα περισσότερο. Είμαι βέβαιος ότι αυτή είναι η μοναδική υπόσχεση που θα τηρήσει. Όχι, δεν λέει ψέματα απλά κρύβει ότι θέλει να μας ξεκάνει όλους απολαμβάνοντας το μαρτύριο μας. Τέτοια χαρά όμως δύσκολα κρύβεται.

Αγαπητά νεοφιλελέ ερίφια ...



Ξαμολήθηκαν τα νεοφιλελέ λυσσασμένα κτήνη, όπως και τα δεκανίκια τους, ξιφουλκώντας εναντίον των εργαζόμενων της ΕΡΤ. "Τι κάνουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ για το Mega"; Αυτό αναρωτιούνται κλαψουρίζοντας υποκριτικά για τους εργαζόμενους που χάνουν τη δουλειά τους.

Μια αλεπού, από τις πολλές που πάνε στο παζάρι, είπε με στόμφο την εξής εξυπνάδα. "Δεν είναι μόνο στο δημόσιο τομέα είναι και στον ιδιωτικό που χάνουν τη δουλεία τους".
Πολύ σωστά συμφωνώ. Το σύνθημα "το ψήφισες ρε Νάντια κατάντια - κατάντια" σου θυμίζει τίποτα κυρία μου;
Γιατί για την ανεργία ΔΕΝ φταίνε οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, ούτε κανένας εργαζόμενος σε Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα. Φταίνε οι Πολιτικές, αυτές που όλοι μαζί εσείς ψηφίσατε. Με την ψήφο σας κάνετε παγκόσμιο ρεκόρ στην ανεργία.

Κι έρχεστε τώρα να ζητήσετε ρέστα; Από ποιούς; Από αυτούς που, όταν απολύθηκαν, εκεί στο ΠΑΣΟΚ, δεν κάνατε τίποτα απολύτως για τους συμπαρασταθείτε; Ενώ ξέρατε ότι αυτός που στηρίζατε, τους απέλυσε με το σκεπτικό ότι τους διορίσατε εσείς;! Όχι μόνον αυτό, αλλά δικαιολογούσατε το πραξικόπημα του Σαμαρά, το μαύρο.

Τι κάνουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ για το Mega; Πάντως δεν κάνουν - και καλά κάνουν, αυτό που έκανε το Mega για την ΕΡΤ. Δεν άνοιξαν σαμπάνιες, δεν πανηγύρισαν, δεν χαίρονται με την καταστροφή του άλλου.
Δεν αναφέρομαι φυσικά στους εργαζόμενους του Mega, αλλά στους ιδιοκτήτες. Που όταν έκλεισαν την ΕΡΤ είδαν την ευκαιρία για περαιτέρω κέρδη. Που ξέπλεναν τον φασισμό του προηγούμενου "καταλληλότερου" προσδοκώντας μεγαλύτερο κομμάτι "πίτα".

Το Mega δεν το κλείνει κανένας εργαζόμενος, ούτε καν ο ΣΥΡΙΖΑ. Το κλείνουν οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες του. Γιατί δεν έχει την παραμικρή αξιοπιστία, ούτε πείθει πια κανένα. Τους είναι πλέον άχρηστο. Επιπλέον χρωστά τα μαλλιοκέφαλα του. Για όλους τους εργαζόμενους λυπούμαστε και κανένας εργαζόμενος ή άνεργος όπως εγώ, δεν επιθυμεί να χάσει τη δουλειά του κανείς. Το αντίθετο μάλιστα. Αυτονόητο, πέρα από την ανθρωπιά, άγνωστη λέξη για τους ιδιοκτήτες καναλιών και για δοσίλογους πολιτικούς, εκείνο που δεν θα θέλαμε με τίποτα είναι να υπάρχουν και άλλα θύματα αυτής της καταστροφικής πολιτικής ώστε να αυξηθεί η ανεργία.

Αλλά γι αυτό θα αγωνιστούμε εναντίον σας, δοσίλογοι που ψηφίσατε Μνημόνια. Γιατί οι φταίχτες είστε εσείς και δεν μπορείτε να μεταθέσετε τις ευθύνες σας. Οι εργαζόμενοι λοιπόν στην ΕΡΤ εργάζονται, αυτό κάνουν. Ευτυχώς έχουν ακόμα δουλειά, όχι χάρη σε σας.

Κάτι ακόμα προς τα γαλάζια γίδια, τους χαχόλους και τα βαφτιστήρια που πήραν γραμμή κι ονειρεύονται διώξεις αντιθέτων για να διοριστούν οι ίδιοι στις θέσεις των απολυμένων. Τους μπλε τζιχαντιστές. Είπαμε ότι για την ανεργία φταίει η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι υπόλοιποι δοσίλογοι υπηρέτες των τοκογλύφων.

Αγαπητά νεοφιλελέ ερίφια, καλά μου φασιστόμουτρα, όταν πεθαίνει κάποιος δεν πρέπει να σκοτώνουμε κι άλλους για "συμπαράσταση". Υπάρχουν δυστυχώς χιλιάδες απολύσεις καθημερινά, γι αυτό φταίνε οι κηφήνες που ψηφίζετε. Αυτό δεν σημαίνει, επειδή απολύθηκαν στη ζούγκλα του ιδιωτικού τομέα άνθρωποι, άδικα χωρίς καμιά αμφιβολία, ότι θα πρέπει να γίνει το ίδιο παντού.
Εμείς θέλουμε να έχουν ΟΛΟΙ εργασία για αυτό αγωνιζόμαστε, εσείς θέλετε να απολυθούν όλοι. Μην είστε τομάρια, γιατί θα γδάρουν και το δικό σας πετσί στο τέλος οι τσοπαναραίοι σας..


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.