Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017

Κίνηση Ελλήνων Πολιτών Για την Εκκοσμίκευση του ., μέσω του Avaaz.org


Η θεοκρατία ζει και βασιλεύει στην καταταλαιπωρημένη χώρα μας. Στις 10 Ιανουαρίου ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος συναντήθηκε…
SECURE.AVAAZ.ORG

Σ'ευχαριστώ που υπέγραψες το ψήφισμα μου με τίτλο: Ελληνική Κυβέρνηση: Όχι στη μετονομασία της Ιονίας Οδού σε "οδό αγίου Κοσμά του Αιτωλού"

Κάθε υπογραφή δυναμώνει τη φωνή μας και την έκκληση μας για δράση. Στείλε το παρακάτω email σε φίλους και συγγενείς και δημοσίευσε το ψήφισμα στο Facebook σου: 

Κάνε κλικ εδώ για να δημοσιεύσεις το ψήφισμα στο Facebook 

Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, 
Κίνηση Ελλήνων Πολιτών. 

Σχετικό:ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 

Δες παρακάτω το κείμενο του ψηφίσματος και προώθησέ το στους φίλους σου: Ελληνική Κυβέρνηση: Όχι στη μετονομασία της Ιονίας Οδού σε "οδό αγίου Κοσμά του Αιτωλού" 

Η θεοκρατία ζει και βασιλεύει στην καταταλαιπωρημένη χώρα μας. Στις 10 Ιανουαρίου ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος συναντήθηκε με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τον Σύνδεσμο Αιτωλοακαρνάνων «όσιος Ευγένιος ο Αιτωλός». Της συνάντησης είχε προηγηθεί επιστολή από τον Σύνδεσμο με θέμα, ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ: παράλληλη ονομασία σε: «ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟΥ». Παραδόθηκε φάκελος με την επιστολή του Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιεροθέου που τόνισε αρκετά σημεία στον κ. Παυλόπουλο, όπως:
«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε, Σας ζητάμε να ενισχύσετε τον αγώνα μας προκειμένου οι αρμόδιες υπηρεσίες της Πολιτείας, να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες ώστε η Ιόνια Οδός που η ολοκλήρωσή της τελειώνει το έτος 2017, να λάβει παράλληλα και το όνομα του Αγίου και Προστάτη της Δυτικής Ελλάδας, Κοσμά του Αιτωλού.»


ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ:

Μη διανοηθείτε να υποκύψετε στις όποιες πιέσεις δεχτείτε από την εκκλησία, δίνοντας σε έναν από τους μεγαλύτερους δρόμους της χώρας το όνομα ενός ανθρώπου που έχει δηλώσει: «από τους διαβασμένους θα σας έρθει το κακό», «είναι μεγάλη ευλογία να κάμετε το παιδί σας καλόγηρο», «σκοπός του σχολείου είναι να διδάξει, τι είναι Θεός, τι είναι άγγελοι, δαίμονες, κόλαση, παράδεισος» «έμαθα πως με την χάριν του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και Θεού δεν είσθε Έλληνες, δεν είσθε ασεβείς, αιρετικοί, άθεοι, αλλ’ είσθε ευσεβείς ορθόδοξοι χριστιανοί», «εδιάβασα πολλά και διάφορα βιβλία και περί Εβραίων και περί Ελλήνων και περί άλλων ασεβών» κ.α

Αρκετές υποχωρήσεις έχουν ήδη γίνει, τη στιγμή που η παρούσα κυβέρνηση θα πρεπε να έχει προχωρήσει ΤΑΧΙΣΤΑ τις διαδικασίες για το Διαχωρισμό Κράτους‐Εκκλησίας, ένα ‐πάνω από όλα‐ ζήτημα ΠΑΙΔΕΙΑΣ για την καταταλαιπωρημένη κοινωνία μας.

Θα μας βρείτε μπροστά σας.


ΚΕΠΕΚ (Κίνηση Ελλήνων Πολιτών για την Εκκοσμίκευση του Κράτους)
https://secure.avaaz.org/el/petition/Elliniki_Kyvernisi_Ohi_sti_metonomasia_tis_Ionias_Odoy_se_odo_agioy_Kosma_toy_Aitoloy/?tNlJPeb 

Εστάλη απ'το Avaaz για λογαριασμό του ψηφίσματος που ξεκίνησε η Κίνηση Ελλήνων Πολιτών


=========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου