Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

kalami.net/USA:O Π. Καμμένος και ο ''γραβατωμένος'' (δήθεν ''αριστερός''), Νικόλαος Παππάς, στο ίδιο τραπέζι, στην εκδήλωση, με τον... ''πρίγκηπα'' Παύλο Γλύξμπουργκ

Με ποιά λογική, γραφικοί πολιτικοί Ελλάδας, μέλη κυβερνήσεων που κατάστρεψαν-ρήμαξαν και υποθήκευσαν την χώρα, θα... ''φιάξουν'',
θα... ''οργανώσουν'' ή θα... ''συμβουλεύσουν'', τον απόδημο Ελληνισμό;;;
Τώρα ''σωθήκαμε'': Σύναξη ''σοφών υφυπουργών'' στην Αθήνα, γιά τον απόδημο Ελληνισμό
Πρέπει να είναι πολύ ''φευγάτοι'' οι πολιτικοί στην Ελλάδα (''αρμόδιοι'' και συν''αρμόδιοι''), αν νομίζουν ότι ο απόδημος Ελληνισμός ασχολείται έστω στο ελάχιστο μαζί τους... Ο φερόμενος ως υφυπουργός Εξωτερικών ''αρμόδιος γιά Απόδημους'', λειτουργεί ως... ''πατριαρχικός έξαρχος'' γιά τους Απόδημους και τώρα που βρήκε χρήμα στην Γεν. Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού του ΥΠΕΞ, ταξιδεύει κάθε δύο εβδομάδες (μέσον όρο) στο εξωτερικό ''γιά να γνωρίσει την Ομογένεια'', αδιαφορώντας γιά τα υπόλοιπα, νομίζοντας ότι οι Ομογενείς είναι... ''κάφροι''... (ΔΙΑΒΑΣΤΕ)

Μας δουλεύει άγρια και ο Πρίμπους
Ο φερόμενος ως ''Ομογενής'' νέος προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, απευθυνόμενος σε ''νεόπλουτους'' Ελληνοαμερικανούς, στον αρχιεπίσκοπο και στους υπουργούς Π. Καμμένο και Ν. Παππά, σε εκδήλωση (19 Ιανουαρίου) στην Ουάσιγκτον, την παραμονή ορκωμοσίας Τράμπ και εκτιμώντας σωστά ΠΟΙΟΥΣ έχει ως ακροατήριο, δήλωσε τα ακόλουθα: «θα κάνουμε πρώτα την Αμερική μεγάλη ξανά, και μετά θα πάμε εκεί έξω και θα βοηθήσουμε την Ελλάδα... Θέλουμε να βάλουμε την έννοια της θρησκευτικής ελευθερίας και την προστασία του Πατριαρχείου στο επίκεντρο του Λευκού Οίκου... Το Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης είναι σύμβολο για τους πιστούς σε όλον τον κόσμο και θα ήθελα να δω την ημέρα που ο πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίζεται στην εκκλησία στην Κωνσταντινούπολη, αναγνωρίζοντας την καταπίεση που υφίσταται και τον αγώνα που δίνει».
Δηλαδή, γιά τον ''προσωπάρχη'' Ελλάδα-Ελληνισμός, είναι ΜΟΝΟ η εκκλησία, το Πατριαρχείο. 'Αντε λοιπόν ''γιούργια'', γιά ''να πάρουμε την πόλη και την αγιά Σοφιά, με τον Καμμένο αρχηγό'', γιά να συνλειτουργήσει με τον Τραμπ (και τον Ν. Παππά, με ράσο ή γραβατωμένο).
Σημ.: Ο υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού του νέου πρόεδρου των ΗΠΑ (''ομόλογος'' του Νίκου Καρανίκα), ακροδεξιός Steve Bannon, που είδε γιά λίγο ο Π. Καμμένος και ''χάρηκε'', υποθέτουμε θα είναι στο συν-λείτουργο.


Πρόβλημα (νομικό;) δημιούργησε η εκδήλωση που έκανε η Οργάνωση Hellenic Initiative, στην Ουάσιγκτον, παραμονή ορκωμοσίας Τραμπ, στην οποίαν συμμετείχαν και οι 'Ελληνες υπουργοί Π. Καμμένος και Ν. Παππάς
'Αθελά τους οι -άσχετοι- υπουργοί Π. Καμμένος και Ν. Παππάς, με την μανία τους γιά ''επίδειξη'' στην Ελλάδα (φωτογραφία με τον νέο προσωπάρχη του Λευκού Οίκου και τους ...''κροίσους Ομογενείς'', που ''δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη''), φαίνεται ότι συμμετείχαν σε παραβίαση ομοσπονδιακού Νόμου των ΗΠΑ, που έγινε στην εκδήλωση που ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ χρήματα, στο St. Regis Hotel της Ουάσιγκτον (βράδυ, 19 Ιανουαρίου 2017). Στην εκδήλωση δόθηκαν επιταγές από Ομογενείς, άλλες 2.500 δολ., άλλες με πολύ μεγαλύτερα ποσά, γιά το ''58th Presidential Inaugural Committee''. Στην εκδήλωση Ελληνοαμερικανών, συμμετείχε και ο αρχιεπίσκοπος Δημήτριος, που ''τίμησε'' τον νεο προσωπάρχη του Λευκού Οίκου και τον τυχοδιώκτη βουλευτή Φλόριδας Γκας Μπιλιράκη. Το χρήμα μάζευε ο ''συνήθης ύποπτος'' (που ''τον τρώμε στην μάπα'' 35 χρόνια) Μανάτος, με την βοήθεια του -όπου χρήμα πρώτος, παντός καιρού και κατάστασης- π. Καρλούτσου (που ''τον τρώμε στην μάπα'' 35 χρόνια).
Η παραβίαση του Νόμου φαίνεται ότι έγινε γιά τους ακόλουθους λόγους:


- Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής είναι μη κερδοσκοπική, μη φορολογίσιμη εταιρία με 501(c)3, όπως έχει δηλωθεί στην Ομοσπονδιακή Φορολογική Υπηρεσία ΗΠΑ.
- Η Οργάνωση The Hellenic Initiative είναι μη κερδοσκοπική, μη φορολογίσιμη εταιρία με 501(c)3, όπως έχει δηλωθεί στην Ομοσπονδιακή Φορολογική Υπηρεσία ΗΠΑ.
- Η εκδήλωση (και) γιά ΣΥΛΛΟΓΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, έγινε με πρωτοβουλία της μη κερδοσκοπικής, μη φορολογίσιμης εταιρίας The Hellenic Initiative.
- Η διοργανώτρια εταιρία-Οργάνωση, δεν έχει δηλωθεί στις ΗΠΑ ως ''πράκτορας ξένης χώρας'' γιά να κάνει ''λόμπι''.
- Οι (της προσκολήσεως) ''προσκεκλημένοι'' υπουργοί, στην εκδήλωση συλλογής χρημάτων, μιλούσαν με αξιωματούχο της νέας κυβέρνησης, όχι γιά τον...καιρό, όπως και οι ίδιοι -άσχετοι- υπουργοί δηλώνουν και δημοσιεύουν δεξιά κι αριστερά, γιά να προβληθούν στην Ελλάδα, ακόμα και στην ιστοσελίδα του υπουργείου 'Αμυνας, γεγονός που αποδεικνύει την ασχετοσύνη του έχοντα μεγάλη ανάγκη γιά αυτοπροβολή, υπουργού του.
- Γιά το ''ανέκδοτο'' που κυνηγά με μανία χρήμα, βουλευτή Γκας Μπιλιράκη, δεν χρειάζονται σχόλια. Κάπως έτσι την είχε πατήσει και ο πατέρας του, που παραλίγο να χάσει την βουλευτική έδρα εξαιτίας του ''φίλου'' του Π. Καμμένου του ''Μητσάρα'' (Γ. Μέρμελα) και μιάς εβδομάδας διακοπών στην Κάλυμνο.

O oμοσπονδιακός Νόμος απαγορεύει ρητά σε μη κερδοσκοπικές, μη φορολογίσιμες εταιρίες να συμμετέχουν σε κάθε μορφής δραστηριότητες, συμπαριλαμβανόμενης και της συλλογής χρημάτων, γιά πολιτικούς, κόμματα και συναφείς καταστάσεις. 'Οπως απαγορεύει σε μη κερδοσκοπικές εταιρίες να κάνουν ''παρεμβάσεις'' σε πολιτικούς ή σε νομοθετικές διαδικασίες, σε πολιτειακό ή ομοσπονδιακό επίπεδο.
To μεγάλο λάθος; H εκδήλωση θα έπρεπε να είχε διοργανωθεί από επιτροπή πολιτών και ΟΧΙ από μη κερδοσκοπική Οργάνωση.

Σημ.: Αν οι 'Ελληνες διπλωμάτες στις ΗΠΑ, στην πλειοψηφία τους δεν ήταν ανίκανοι, δηλ. ''τουρίστες'' και ειδικά οι άσχετοι στην πρεσβεία την ελληνική στην Ουάσιγκτον, οι δύο υπουργοί-''ψώνια'', θα είχαν πληροφορηθεί τα βασικά, δηλ. που και πότε να κάνουν επαφές και συνομιλίες (ή τι να αποφύγουν), όπως έγινε π.χ. με τον Πρίμπους, σε εκδήλωση εταιρίας-  Oργάνωσης, με 501(c)3.

Παραβλέποντας το γεγονός ότι οι δύο υπουργοί, ''χαριεντίζονταν'' στο ίδιο τραπέζι στην εκδήλωση με τον ''πρίγκηπα'' Παύλο Γλύξμπουργκ (oι Γλύξμπουργκ είναι μόνιμοi προσκεκλημένοi των ''κροίσων Ομογενών''), αγνοώντας την νομοθεσία (οι ''τουρίστες'' διπλωμάτες την αγνοούν επίσης), με την μανία τους γιά προσωπική προβολή, συμμετείχαν άθελά τους σε -πολύ πιθανή- παραβίαση Νόμου.
Η συνέχεια της υπόθεσης αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον, αν γίνει καταγγελία στο Κογκρέσσο και στο υπουργείο Δικαιοσύνης (όπως διαδίδεται).



Σημ.: Την ημέρα της εκδήλωσης (19 Ιανουαρίου), ο πρώην πρόεδρος του ρεπουμπλικάνικου Κόμματος, κ. Πρίμπους ΔΕΝ είχε ορκιστεί ως προσωπάρχης Λευκού Οίκου. Αυτό έγινε 3 ημέρες αργότερα (22 Ιανουαρίου 2017).
Σημ. 2: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως πρ. υπουργός, μετά από πολλές πιέσεις ειδικά από Νέα Υόρκη και από τον εκδότη της ''μητσοτακικής'' ημερήσιας, έκανε (2014) την σύζυγο του π. Αλ. Καρλούτσου (''τσάμικης'' καταγωγής) ''Ελληνίδα υπήκοο-ιθαγενή'', ενώ πριν άλλοι είχαν αρνηθεί. Το αντάλλαγμα; Ο Κούλης, έγινε παράτυπα και αντικαταστατικά από την ελλην. Ομοσπονδία Νέας Υόρκης... ''τελετάρχης'' στην παρέλαση γιά 25η Μαρτίου στο Μανχάτταν (2016) και προσκλήθηκε επίσημα σε ''χλιδάτο δείπνο'' των ''κροίσων Ομογενών'', που υποτίθεται θα ''βοηθούσαν την Ελλάδα'' (και ακόμα τους ανέχονται οι άσχετοι-γραφικοί 'Ελληνες πολιτικοί ή συμμετέχουν σε εκδηλώσεις τους, όπως οι Π. Καμμένος και Ν. Παππάς).

ΓΕΓΟΝΟΣ: Αθόρυβα και μεθοδικά, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας είχε -το διήμερο της ορκωμοσίας- επαφές με σημαντικά στελέχη της κυβέρνησης Τραμπ. Οι δύο δικοί μας, όχι.

......................................................................................

''Λεφτά υπάρχουν'' γιά τουριστικές περιπλανήσεις στις ΗΠΑ, ασοβάρευτων Ελλήνων πολιτικών
«'Ελαμψε» η Ουάσιγκτον με την παρουσία Γ. Πατούλη, Π. Καμμένου, Ν. ΠαππάH Ομογένεια ''στολίζει'' άσχημα τα ''ψώνια'', που ''ψοφάνε'' γιά αναγνώριση, σπαταλώντας χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων. Με γραβάτα στην εκδήλωση ο (δήθεν ''αριστερός) Ν. Παππάς, χαριεντιζόταν, μαζί και ο Π. Καμμένος, με τον ''πρίγκηπα'' Παύλο Γλύξμπουργκ
Η παρουσία του γραφικού δήμαρχου Γιώργου Πατούλη και των ''ψώνιων''-υπουργών Πάνου Καμμένου και Νίκου Παππά, έδωσε ξεχωριστό κύρος και μεγαλοπρέπεια στην ορκωμοσία Τραμπ, σύμφωνα με τα ''παπαγαλάκια'' τους. Μπορεί οι τρεις μεγάλες προσωπικότητες της Ελλάδας να μην ήταν στην επίσημη τελετή ορκωμοσίας του νέου πρόεδρου των ΗΠΑ (20 Ιανουαρίου) επειδή δεν προσκλήθηκαν και να πήγαν -της προσκολήσεως- μόνο σε εκδήλωση την παραμονή (μία από τις πολλές περιθωριακές εκδηλώσεις το διήμερο) Ελληνοαμερικανών υπό τον... αρχιεπίσκοπο Δημήτριο και με την παρουσία του (νέου) προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, αλλά η παρουσία τους στην Ουάσιγκτον ήταν αρκετή, γιά να φροντίσουν, ώστε να ασχοληθούν τα ΜΜΕ (Ελλάδας).Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τους (τώρα Ρεπουμπλικάνους) πρώην... Κλιντον-ικούς ''κροίσους Ομογενείς'' της ''Ελληνικής Πρωτοβουλίας'' (Hellenic Initiative), αυτούς που κάνουν χλιδάτα δείπνα και μαζεύουν χρήμα σε... έρανους στο διαδίκτυο, γιά να... βοηθήσουν (υποτίθεται) δεινοπαθούντες στην Ελλάδα, χωρίς ποτέ να δίνουν δικά τους χρήματα. Και οι ''κροίσοι'' τώρα τους ''καρφώνουν'', διαδίδοντας ότι οι υπουργοί τους ζήτησαν πρόσκληση, γιά να δικαιολογήσουν το τουριστικό τους ταξίδι στην Ουάσιγκτον.
  'Εχουν σημασία οι ''περισπούδαστες'' αναφορές των ΜΜΕ Ελλάδας -παραπλανητικά και ψευδέστατα- ότι ''οι δύο υπουργοί ΗΤΑΝ στην ορκωμοσία Τραμπ''; 'Εχει σημασία το γεγονός ότι οι υπουργοί ΔΕΝ ΗΤΑΝ, ούτε στην ορκωμοσία, ούτε σε σημαντική εκδήλωση-τελετή σχετική με την ορκωμοσία, απλούστατα επειδή δεν προσκλήθηκαν; Και ταξίδεψαν στις ΗΠΑ με συνεργάτες, σωματοφύλακες κ.ά., με το ''πρωθυπουργικό αεροσκάφος''(!!!), έτσι, χωρίς πρόγραμμα ή πρόσκληση, γιά να εντυπωσιάσουν αφελείς στην -σε όλα- χρεοκοπημένη Ελλάδα, με κατασκευασμένα ''παραμύθια'' και φωτογραφίες (με Πρίμπους και Τζιτζίκο). 'Ενα πολυέξοδο ταξίδι, αν υπολογιστούν και τα εξοδα διαμονής, γιά το τίποτα, με την ελπίδα μιάς ''φωτογραφίας'', γιά αυτοπροβολή στην Ελλάδα. Εξυπακούεται ότι οι δύο ''τουρίστες'' υπουργοί, ΔΕΝ είχαν ''σημαντικές επαφές και συνομιλίες'' με αξιωματούχους της (νέας) κυβέρνησης Τραμπ και αυτά που αφήνουν -έμμεσα- να εννοηθούν στα ΜΜΕ στην Ελλάδα, είναι ''σαχλαμάρες''.Με τον προσωπάρχη του Λευκού Οίκου και λοιπούς συνεργάτες του πρόεδρου Τραμπ, είχε ήδη συναντηθεί στην Νέα Υόρκη (6 Ιαν. '17) ο υπουργός Εξωτερικών Ν. Κοτζιάς, στον ''πύργο Τραμπ" και όχι ''στο πόδι'', δηλ. ''στο περιθώριο δεξίωσης-κοινωνικής εκδήλωσης''.
Σημ. 1: O ασοβάρευτος υπουργός 'Αμυνας, ''βράβευσε'' τον νέο προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, Πρίμπους, εκ μέρους των ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας. Γιά ποιόν λόγο και αιτία; Τι έχει προσφέρει στην Ελλάδα, στην Ομογένεια; 'Ισαμε χτες, μας ήταν άγνωστος (στην Ομογένεια).

Σημ. 2: Με τον άλλον ασοβάρευτο υπουργό, 
το αποτυχημένο ''ψώνιο'' της ''Ψηφιακής Πολιτικής''(!!!), που στην Ελλάδα δεν φορά γραβάτα γιά να φαίνεται δήθεν ''αριστερός'', ενώ στην εκδήλωση εμφανίστηκε...γραβατωμένος, δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς σοβαρά μαζί του.
Σημ. 3: Γιά τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, που ''ψοφάει γιά προβολή'', ΔΕΝ χρειάζονται σχόλια. Είναι τακτικός επισκέπτης ΗΠΑ. Το ''αφηνιασμένο ψώνιο'', έφτασε στο σημείο να δηλώνει ψευδέστατα σε τηλεόραση στην Ελλάδα (Alpha) ότι ήταν στην τελετή ορκωμοσίας!!!
TO AΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ: Είναι το τρίτο ταξίδι του υπουργού 'Αμυνας στις ΗΠΑ, σε κοντά δύο χρόνια, έτσι, χωρίς ''ραντεβού'', χωρίς πρόγραμμα. Μάλιστα, Μάϊο 2015, ο ομόλογός του των ΗΠΑ, δεν δέχτηκε να τον συναντήσει στο Πεντάγωνο, επειδή ο Π. Καμμένος ήρθε ...αυτοπροσκεκλημένος και γιά να σωθούν τα προσχήματα, ο υπουργός 'Αμυνας ΗΠΑ, ανάθεσε σε μία βοηθό του να συναντήσει τον 'Ελληνα ομόλογό του. Το ''άδειασμα'' φαίνεται ότι δεν το κατάλαβε ο υπουργός 'Αμυνας της Ελλάδας, αν και πρόσφερε την... Κάρπαθο(!!!) γιά να λάβει την πολυπόθητη -γι' αυτόν- πρόσκληση. Πρόσκληση δεν έλαβε ούτε τον Μάρτιο 2016, όταν έκανε πάλι ''τουρισμό'', με το ''πρωθυπουργικό αεροσκάφος'', σε Φλόριδα και Ουάσιγκτον.
ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ: Ο προβεβλημένος στην Ελλάδα ως ''σύμβουλος του Τραμπ'' Τζορτζ Παπαδόπουλος, που άφηνε να εννοηθεί στην Αθήνα ότι ''του έχει προταθεί εν λευκώ να διαλέξει υπουργικό αξίωμα στην κυβέρνηση Τραμπ'', ούτε μιά πρόσκληση στην ορκωμοσία γιά τον Π. Καμμένο δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει, αφού είχαν μαζί τραπεζώματα και ''σοβαρές συνομιλίες'' στην Αθήνα; Αν ο προβεβλημένος ''σύμβουλος''... βαρέθηκε και δεν πάει σε... υπουργείο στην Ουάσιγκτον, αλλa επιστρέφει στο Πανεπιστήμιο γιά επιπλέον σπουδές, έχει σημασία;


''Είναι καλύτερα να είσαι σιωπηλός και να θεωρείσαι βλάκας, παρά να μιλάς και να αίρεις κάθε αμφιβολία'' (Αβραάμ Λίνκολν)
Από το ''ιδού ο στρατός σας'' πριν 69 χρόνια στην Αθήνα, στο ''ιδού το νησί σας'' στην Ουάσιγκτον 20 Μαίου 2015.

Την νήσο Κάρπαθο ''παραχωρεί'' -χωρίς να ζητηθεί- ο Π. Καμμένος (είναι ιδιοκτησία του από κληρονομιά ή προίκα;;;) γιά αμερικανο-ΝΑΤΟϊκή βάση, με αποτέλεσμα να προκαλέσει...εμμετό στην Ουάσιγκτον.
Δασυρμός της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον: Ο Π. Καμμένος δημιούργησε ''κατά φαντασίαν'' ένα...''προκαθορισμένο ραντεβού'' με τον ομόλογό του των ΗΠΑ και μετά πίεζε γιά να...πραγματοποιηθεί, παραχωρώντας και...ελληνικό νησί
Μετά την αδιαφορία του Αμερικανού ομολόγου του γιά συνάντηση, τον δέχτηκε τελικά η βοηθός του -την προηγούμενη ημέρα- στο Πεντάγωνο
''Ανεύθυνος τουρίστας'': Ο υπουργός 'Αμυνας Ελλάδας ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΑΛΗΘΕΙΑ γιά την ''ματαίωση της συνάντησης'' με τον Αμερικανό (ομόλογό του) υπουργό Κάρτερ ή τον αναπληρωτή του, στην Ουάσιγκτον
Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ (στο ΑΠΕ): ''...ακυρώθηκαν όλα τα ραντεβού του Υπουργού, δεν έχει να κάνει με την Ελλάδα κάτι. Δεν σας κρύβω ότι έτσι όπως δημιουργήθηκε στην αρχή το θέμα μας απασχόλησε. Ήταν ξεκάθαρο ότι είχε να κάνει με την ακύρωση όλων των ραντεβού του Υπουργού...''
Συνάντηση Π. Καμμένου με τον Αμερικανό υπουργό 'Αμυνας, ουδέποτε είχε οριστικοποιηθεί. Απλά είχε συζητηθεί και είχε αναγγελθεί MONO από τον 'Ελληνα υπουργό (με δηλώσεις του στη Νέα Υόρκη, 28 Μαρτίου '15), η 21η Μαίου ως ημέρα επίσκεψής του στο Πεντάγωνο ΗΠΑ. Ο Π. Καμμένος είχε ειδοποιηθεί τρεις εβδομάδες πριν, ότι ΔΕΝ θα γίνει δεκτός στην Ουάσιγκτον από τον Αμερικανό ομόλογό του στις 21 Μαίου (και το γεγονός αυτό διασταυρώθηκε διπλά στην Ουάσιγκτον). O 'Ελληνας υπουργός ΔΕΝ είπε την αλήθεια, με αποτέλεσμα να διασυρθεί και να διασύρει Ελλάδα και κυβέρνηση. Οι Αμερικανοί ΔΕΝ αναβάλουν προκαθορισμένες συναντήσεις με επισκέπτες υπουργούς άλλων χωρών 3-4 ημέρες πριν (εκτός αν συντρέχουν σοβαροί λόγοι π.χ. πολέμου, εθνικής καταστροφής κλπ). Τα ''δημοσιεύματα'' στην Ελλάδα που αναφέρουν ότι δήθεν ειδοποιήθηκε γιά την αναβολή πριν λίγες ημέρες (Σαββατοκύριακο), ''μέσω της ελληνικής πρεσβείας στην Ουάσιγκτον'', είναι παραπληροφόρηση.
Ο κ. Καμμένος είχε ειδοποιηθεί αρμόδια και όχι μόνο μέσω της πρεσβείας μας, αρχές Μαίου. Η δε αναφορά στην ανακοίνωση του υπουργείου του -20 Μαίου- ότι η συνάντηση αναβλήθηκε ''λόγω έκτακτου κωλύματος του υπουργού 'Aμυνας των ΗΠΑ'', είναι ψευδής και κωμική.
Ο υπουργός 'Αμυνας της Ελλάδας, νόμισε ότι με την δουλοπρεπή εξαγγελία πριν μία εβδομάδα γιά ''παραχώρηση ελληνικού νησιού'' (Κάρπαθος), γιά αμερικανο-NATOϊκή βάση στο ΝΑ Αιγαίο, θα κερδίσει τελικά το ''ραντεβού''. Και ως άσχετος με την αμερικάνικη πραγματικότητα, αντί να αναβάλει το ταξίδι, επέλεξε να διασυρθεί, μαζί και η Ελλάδα, εμφανιζόμενος ως ''τουρίστας-υπουργός'' στην Ουάσιγκτον, με πολυμελή συνοδεία.
Αν κρίνουμε και από την πολυήμερη παρουσία του στη Νέα Υόρκη τέλη Μαρτίου 2015, μαζί με ''πολυμελή συνοδεία'', γιά την ελληνική παρέλαση, φαίνεται ότι ο κ. Π. Καμμένος έχει ''τάση'' γιά ''φιγούρες'' (συναγωνίζεται τον Μήτσο Αβραμό;) και υπουργικά ''τουριστικά'' ταξίδια.
- Τονίζουμε ότι η μεγάλη δυσαρέσκεια των Αμερικανών δεν έχει να κάνει με ''Ξηρούς'' (και χλωρούς), ούτε με Ρωσία, ούτε με τις κατά καιρούς αστείες δηλώσεις του κ. Καμμένου, όπως εσφαλμένα μεταδίδεται και αναφέρεται στην Ελλάδα. 'Αλλοι οι πραγματικοί λόγοι, που θα δημοσιοποιήσουμε σύντομα.
Καμμενος, πενταγωνο, 20 Μαιου 2015
Οι πανάκριβες ''λόξες'' του Καμμένου: Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ο κ. Καμμένος συνοδευόταν στις ΗΠΑ από πολυμελή συνοδεία (4 ημέρες σε Νέα Υόρκη γιά μιά ελληνική παρέλαση και 3 ημέρες στην Ουάσιγκτον γιά μία αμφιλεγόμενη, υποτιθέμενη συνάντησή του με τον Αμερικανό ομόλογό του), αλλά φροντίζει να διαμένει -μαζί με την συνοδεία του- και σε ακριβά ξενοδοχεία (π.χ. Four Seasons στην Ουάσιγκτον). Φυσικά, πληρώνουν τα ''κορόϊδα'' της χρεοκοπημένης Ελλάδας, τις πανάκριβες-πολυέξοδες ''λόξες'' του κάθε αιθεροβάμονα υπουργού τους.
Σημ.: Το ''think tank'' Atlantic Council, στο οποίο μίλησε ο υπουργός στην Oυάσιγκτον, είναι...ακροδεξιό, σφόδρα αντιρωσικό, υπέρμαχο της με κάθε τρόπο βοήθειας στην Ουκρανία και υπέρ της ένταξης της ''Μακεδονίας'' (όπως αναφέρει-αποδέχεται τα Σκόπια), στο ΝΑΤΟ. Μάλιστα κάνει κριτική στην Ευρ. 'Ενωση που βοηθά οικονομικά την ''μικρή'' Ελλάδα, αλλά δίνει ελάχιστα στην ''μεγάλη φιλοευρωπαϊκή'' Ουκρανία.


updated: 

Τις Η.Π.Α. επισκέφθηκε ο Πρίγκιπας Παύλος με αφορμή την ορκωμοσία του νέου προέδρου της Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ. Το ταξίδι του αυτό όμως είχε και έναν άλλο σκοπό, να τακτοποιήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να είναι όλα έτοιμα για να μετακομίσουν οικογενειακώς από το Λονδίνο στη Νέα Υόρκη.
Επιμέλεια: Ανδρέας Μέγκος


Από δεξιά, ο Πρίγκιπας Παύλος, και αριστερά ο Νίκος Παππάς, Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.
Την προηγούμενη της ορκωμοσίας, στις 19 Ιανουαρίου, ο Πρίγκιπας Παύλος παρευρέθηκε σε εκδήλωση Ελληνοαμερικανών, που διοργάνωσαν Ρεπουμπλικανοί υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ, στο St. Regis Hotel της Ουάσιγκτον με την χορηγία της Ελληνικής Πρωτοβουλίας «The Hellenic Initiative», μιας οργάνωσης Ελληνοαμερικανών πολυεκατομμυριούχων, οι οποίοι προσπαθούν μετά την κρίση να βοηθήσουν την Ελλάδα. Κατά την διάρκεια του δείπνου και συνομιλώντας με την δημοσιογράφο Cindy Adams, ο Πρίγκιπας Παύλος της είπε πως ο ίδιος και η σύζυγος του, Πριγκίπισσα Μαρί-Σαντάλ, αποφάσισαν να μετακομίσουν στο Μανχάταν: «We’re moving back to Manhattan. We just got a place on Madison in the 70s»…
Πέρυσι, στο περιοδικό Hello, πριν από το καλοκαίρι, η Πριγκίπισσα Μαρία-Ολυμπία είχε πει στην συνέντευξη που παραχώρησε ότι οι γονείς της θα πάνε σύντομα στη Νέα Υόρκη, και πως έψαχναν για σπίτι.

Ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Ρέινς Πρίμπους στην εκδήλωση της ομογένειας με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο.
Τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς εκείνης, ο ομογενής προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Ρέινς Πρίμπους, ο διευθυντής της ομάδας του Λευκού Οίκου που ετοιμάζει τις επισκέψεις του προέδρου, Γιώργος Τζιτζίκος και ο βουλευτής Φλόριδας, Κώστας Μπιλιράκης. Και οι τρεις τιμήθηκαν από τον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο με το «Βραβείο Αποστόλου Παύλου», της Αρχιεπισκοπής Αμερικής.

http://www.royalchronicles.gr/prigkipas-pavlos-usa-2017/

=========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.