Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Πάει για παραγραφή το σκάνδαλο της Ζήμενς - VIDEO


Όπως γνωρίζουμε, η δίκη για το σκάνδαλο Siemens, που αφορά τη σύμβαση που είχε συνάψει ο γερμανικός κολοσσός με τον ΟΤΕ στα τέλη της δεκαετίας του 1990, ξεκίνησε την Παρασκευή, 24 Φλεβάρη και αμέσως διακόπηκε για τις 6 Μάρτη.

Η «Πλεύσης Ελευθερίας», λοιπόν, πήρε την πρωτοβουλία και έφτιαξε ένα σωματείο με το όνομα «Δικαιοσύνη για όλους», «προκειμένου οι πολίτες να διεκδικήσουν αυτά που δεν κάνει η κυβέρνηση, δεν κάνει η βουλή, δεν κάνει η δικαιοσύνη».

Στην πρώτη της εμφάνιση στην έναρξη της δίκης η Ζ. Κωνσταντοπούλου εκπροσωπώντας αυτή την κίνηση πολιτών –η οποία σημειωτέον δεν έχει ακόμα νομική μορφή- δημιούργησε αίσθηση με τον συνήγορο υπεράσπισης των κατηγορουμένων Δημήτρη Τσοβόλα, να εξανίσταται με την φράση: «Δεν μπορεί να κάνει η κυρία Κωνσταντοπούλου τον εθνικό εισαγγελέα».

Όπως ακούμε και στο βίντεο που παραθέτουμε η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» εκτιμάει εκτός των άλλων ότι η δίκη –«δίκη κοροϊδίας» την χαρακτήρισε- με τους ρυθμούς που ξεκίνησε δεν πρόκειται να τελειώσει πριν την παραγραφή και αυτού του σκανδάλου.

Δεν μπορεί, επίσης, να περάσουμε ασχολίαστη την απάντηση που έδωσε η Ζ. Κωνσταντοπούλου σε σχετική ερώτηση για το αν αντιμετωπίζει εσωτερικούς κλυδωνισμούς το κόμμα της. Η Διάβρωση της Πλεύσης επιχειρήθηκε και υποκινήθηκε από συγκεκριμένα μιντιακά συμφέροντα,  και διακινήθηκε από κυβερνητικά πρόσωπα και από πρόσωπα που παριστάνουν τους επαναστάτες και τους αριστερούς, μας είπε.
Και είναι εντυπωσιακή η απάντησή της γιατί είναι η πρώτη φορά που βάζει στο «κάδρο» κυβερνητικά στελέχη τα οποία σύμφωνα με την ίδια φέρονται να έχουν φτιάξει μέτωπο με τα άτομα που έχει ήδη κατονομάσει για να «διαβρώσουν» τον πολιτικό σχηματισμό της.



==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.