Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝΕ: Δεν βρίσκεις άνθρωπο που ψήφισε... σύριζα!


Δεν βρίσκεις άνθρωπο που ψήφισε... σύριζα!
Ψιλοαπίστευτο και όμως αληθινό. Φαινόμενο στην Ελλάδα του 2017. Συριζαίοι να κυκλοφορούν μονάχα οι γνωστοί, οι φανατισμένοι, που στο φινάλε δεν πάει να έχουν εκτεθεί εδώ και χρόνια με το κυβερνητικό σήμερα κόμμα και να το παίξουν Γερμανοί υπήκοοι.

Άλλο εκείνοι, επίσης επώνυμοι, οι διανοούμενοι και καλλιτέχνες του θεάτρου, της μουσικής, που δηλώνουν μετανοιωμένοι. Ότι την πάτησαν που ψήφισαν Τσίπρα. Επειδή άλλο ψήφισαν, άλλο βγήκε από την κάλπη.

Μιλάμε για τα άτομα που όνομά τους και η δουλειά τους δεν παίζει στα μήντια. Είναι σχεδόν απίθανο να πέσεις σε... συριζαίο. Έστω σε... πρώην συριζαίο. Στις εκλογές ο Τσίπρας πήρε 35%. Περισσότεροι από ένας στους τρεις στην αναλογία, το’ ριξαν στο σύριζα. Και σήμερα, μετά από 25 μήνες, κανένα γκάλοπ δεν δίνει ποσοστό μικρότερο από 2ο% στον σύριζα. Κι όμως!

Δεν βρίσκεις κάποιον που είχε ψηφίσει σύριζα. Κάποιον που έχει προδιάθεση να ξαναψηφίσει σύριζα. Προσωπικά, σ’ όποια παρέα βρεθώ, ούτε ένας(!) παραδέχεται ότι ψήφισε Σύριζα.

Δεν μπορούν να ''κρυφτούν'' μόνο αυτοί που...
διορίστηκαν επί κυβέρνηση Σύριζα. Αλήθεια, αν ο πολύ αξιόλογος ηθοποιός Γιώργος Κιμούλης δεν ήταν συριζαίος θα διοριζόταν πρόεδρος στο Ίδρυμα Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος; Ακόμα κι αν η επιλογή είναι αξιοκρατική, δεν παύει να ‘ναι και κομματική.
http://www.apodytiriakias.gr/politika/2017/03/11/ntrepontai-na-poune-ti-psifisane.aspx

Σχετικά επίσης:
1. ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ, ΚΙΜΟΥΛΗΣ
2. ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΚΙΜΟΥΛΗΣ

==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.