Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

«Ποιες τροφές να μην τρώτε για να μη γίνετε άθεοι»

Το ελληνικό ίντερνετ ανακάλυψε τον ελληνικής καταγωγής Δρ. Κούλιο 
που προειδοποιεί να μην τρώμε συγκεκριμένες τροφές. 
Φυσικά κάτι πάει στραβά


Το ότι υπάρχουν κάποιοι που πίστεψαν και αναμετέδωσαν την παρακάτω "είδηση" επιβεβαιώνει τα αποτελέσματα του γκάλοπ της dianeosis που δείχνουν πως 8 στους 10 Έλληνες πιστεύουν πως μυστικές ομάδες εξουσιάζουν τον κόσμο, ενώ το αξιοσημείωτο ποσοστό θεωρεί πως μας ψεκάζουν. 

Η απολαυστική είδηση.


Πέρα απ' το ότι η είδηση κάνει μπαμ πως είναι τρολιά, υπάρχουν πινελιές που με γαργαλούν ηδονικά, όπως τα ορθογραφικά λάθη, ο Δρ. Κούλιο που έχει ΕΛΛΗΝΙΚΗ καταγωγή, αλλά και το Πανεπιστήμιο του okbobaloumba, με το ευφάνταστο όνομα.
Ψάχνοντας για το okbobaloumba ...
(ξεκινάει με μικρό για κάποιον απροσδιόριστο λόγο) βρίσκεις μόνο την είδηση, πράγμα που με έκανε να πειστώ πως επρόκειτο όντως για ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ των ελληνικών μικροσάιτ. «Oklbobaloumba........... akougetai san onoma pou ebgales apo name generator gia mmon xaraktira» λέει κάποιος στο fb Μετανοείτε όπου και πρωτοέμαθα για την "είδηση".
«Στο μεταξύ το άθεο γκουγκλ επιμένει πεισματικά να μην δίνει κανένα στοιχείο για το εν λόγω πανεπιστήμιο όπου έλπιζα να γράψω το παιδάκι μου» παραπονέθηκε ο Γιάννης, κι ένας Γιώργος, πάντα πειραχτικά, του απαντησε: «ΤΑ ΚΡΙΒΟΥΝ ΦΗΛΑΡΑΚΟ ΔΕ ΣΙΦΕΡΗ».

Ο δε Δημήτρης σημείωσε: «Ο επιστήμονας που έγραψε αυτό το πράγμα (άρθρο δεν το λες), επεσήμανε με βέλος περιοχή του εγκεφάλου η οποία καμία σχέση έχει με αυτό που περιγράφει (προμήκης μυελός, ο οποίος δε φαίνεται καν σε αυτή την εικόνα).»
Όντως, και αυτή είναι μια άλλη επιτυχία του τρολοσάιτ Orthodoxia.me που συμπυκνώνει όλα τα καταλάθος κλισέ των ψεύτικων ειδήσεων. Το ότι έγινε πιστευτό από κάποιους και το αναμετέδωσαν ψεκασμένα μπλογκ είναι ταυτόχρονα αστείο και τρομακτικό.

 ΥΓ. Ο μόνος Δρ. Κούλιο που εμπιστευόμαστε:


"Gangsta's Paradise" is a rap song by Coolio featuring L.V. from the movie Dangerous Minds (1995). The song was later released on the albums Gangsta's Paradise and Dangerous Minds soundtrack in 1995. Coolio was awarded a Grammy for the song/album. The song was voted as the best single of the year in The Village Voice Pazz & Jop critics poll.

The song was also listed at number 69 on Billboard's Greatest Songs of All-Time and number one biggest selling single of 1995 on U.S. Billboard.

In 2008, it was ranked number 38 on VH1's 100 Greatest Songs of Hip Hop.

Πηγή: www.lifo.gr - Άρης Δημοκίδης


==========================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.