Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Ο φυγόδικος απατεώνας Σώρρας και οι "ψεκασμένοι" οπαδοί του (Βίντεο)

Εμφάνιση αναρτήσεων με ετικέτα Σώρρας - Λαμπράκης - End National Debt.
Παρακολουθώντας τα σημερινά τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων δεν μπορείς να μην εντυπωσιαστείς για το πόσο πολλοί είναι οι πυροβολημένοι στο δόξα πατρί από μπαζούκας ηλιθιότητας και φασισμού, οπαδοί του φυγόδικου απένταρου απατεώνα Αρτεμη Σώρρα.
Δηλαδή τι άλλο χρειάζονται, αυτά τα άτομα, μετά τις τόσες αποκαλύψεις που έχουν γίνει σε βάρος του «ηγέτη» τους, για να πειστούν ότι ακολουθούν ένα τυχοδιώκτη που τους σερβίρει απίστευτο κουτόχορτο, τέτοια μυθοπλασία που μπροστά της οι «διατριβές» του Λιακόπουλου για τους Ελοχίμ και Νεφελίμ μοιάζουν αθώα παραμύθια νηπιαγωγείου;

Μαθαίνουμε, λοιπόν, ότι σήμερα σε μια σειρά ελληνικές πόλεις από την Κρήτη μέχρι την Θεσσαλονίκη εκατοντάδες ήταν οι πολίτες που βγήκαν στους δρόμους για να δηλώσουν την πίστη τους στον «αρχηγό» τους, ενώ στην Αθήνα τα στελέχη της «Ελλήνων Συνέλευσης» χαρακτηρίζουν εχθρούς της χώρας και υπαλλήλους της CIA όσους δεν δέχονται ότι ο Σώρρας έχει στην κατοχή του 600 δις και μ’ αυτά θα «σώσει» την Ελλάδα.

Και εντάξει, να δεχθείς ότι μπάτσοι είναι στελέχη της οργάνωσης του Σώρρα και κάποιος απ’ αυτούς έχει αναλάβει τον ρόλο του σωματοφύλακά του όπως ακούμε στο παρακάτω βίντεο. Τίποτα το περίεργο σ’ αυτό. ...

Αντε, επίσης, να αποδεχθείς ότι κάποιοι/ες θεωρούν ότι με όχημα το κατασκεύασμα του Σώρρα -που σημειωτέον διαθέτει περίπου 250 γραφεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, περισσότερα δηλαδή απ’ όσα έχει κάθε μεγάλο ελληνικό πολιτικό κόμμα- θα καταλήξουν με βουλευτική έδρα. Ποτέ δεν έλειψαν αυτοί που ποντάριζαν στην αφέλεια των ψηφοφόρων. Το λέμε αυτό γιατί πραγματικά δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι όλα τα στελέχη που πλαισιώνουν αυτό το μόρφωμα είναι εντελώς σαλταρισμένα.Αυτό όμως που εξακολουθεί να είναι κάτι παραπάνω από προβληματικό, είναι ότι υπάρχει μια –μικρή έστω- μερίδα του πληθυσμού μας που είναι επιρρεπής στο να αποδεχθεί τέτοια εξωφρενικά φούμαρα  όπως αυτά που σερβίρει η κλίκα του Σώρρα. 

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/03/blog-post_633.html
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.