Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

kalami.net/USA: "ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ και ΑΣΤΕΙΟΥ: Σχολιάζοντας ΤΑ ΚΑΛΑ, ΤΑ ΚΑΚΑ και τα άσχημα-ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ"


Παρέλαση μόνο με τους βουλευτές 'Αδωνι Γεωργιάδη και Αλ. Τριανταφυλλίδη; 
Γιά πρώτη φορά δεν θα υπάρχει εκπρόσωπος ελλην. κυβέρνησης

Ο αρχιεπίσκοπος Δημήτριος θα είναι ο ''βασιλιάς καρνάβαλος'' στην παρέλαση-καρνάβαλο, Νέα ΥόρκηΣε ''εγκύκλιό του γιά την 25η Μαρτίου'' και την παρέλαση στην Νέα Υόρκη (Κυριακή 26 Μαρτίου '17), ο φευγάτος-αποτυχημένος αρχιεπίσκοπος Δημήτριος, μιλά γιά...''κρίνους και ευαγγελισμούς''. 

Και το ερώτημα είναι, τι δουλειά έχει στην παρέλαση γιά την Επανάσταση του 1821; 
Γιά να υποδύεται τον ''βασιλιά καρνάβαλο'' με... κρίνους στα χέρια, ''ευαγγελιζόμενος'';;; 
Μήπως θα πρέπει, οι Ομογενείς, να του ρίξουν ένα άγριο ''κράξιμο'' στην παρέλαση και γιά το γεγονός ότι κλείνει, ο ξεπουλημένος κομπλεξικός, ελληνικά σχολεία και καταργεί την ελληνική γλώσσα;
Σημ.: Αν την Κυριακή, παρελαύνοντες και θεατές μαζί, ξεπεράσουν τις 4.000 στην εμπορική παρέλαση-καρνάβαλο στην 5η Λεωφόρο, θα είναι μεγάλη επιτυχία.
Με ''καραγκιοζιλίκια'' στο Δημαρχείο άρχισαν οι εκδηλώσεις γιά την 25η Μαρτίου στην Νέα Υόρκη


Στις 21 Μαρτίου '17, ο δήμαρχος της πόλης Bill De Blasio διοργάνωσε εκδήλωση γιά την εθνική μας επέτειο. Συνηθίζεται να γίνεται τέτοια εκδήλωση στην δημαρχική κατοικία, παραμονές παρέλασης ή επετείου. Αλλά, η εκδήλωση μετατράπηκε σε... ''καραγκιοζιλίκι'', επειδή, αντί να τιμηθεί η εθνική επέτειος, τιμήθηκε ο τηλεπαρουσιαστής Ernie Anastos, που υποτίθεται είναι ελληνικής καταγωγής και είπε τα σχετικά ''ώπα''. Μίλησε ο δήμαρχος, ο τιμώμενος, έριξε και μια προσευχή ο αρχιεπίσκοπος και αυτό ήταν όλο. Ο εκπρόσωπος Ελλάδας, τυπικά ο γεν. Πρόξενος στην Νέα Υόρκη Κ. Κούτρας, ήταν στο... ακροατήριο και δεν κλήθηκε να πει δύο λόγια γιά την εθνική επέτειο. Το σκηνικό των ''επισήμων'' συμπλήρωναν, ο αστοιχείωτος πρόεδρος της ελληνικής Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης και η σύζυγος του δήμαρχου.


«Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιοι δεν θέλουν να δημοσιευτούν. Οτιδήποτε άλλο, είναι δημόσιες σχέσεις»


''Διπλωματικό επεισόδιο'' ΗΠΑ-Καναδά, εξαιτίας του υφυπουργού Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ
Ο ταξιδευτής υφυπουργός, στην -σε εξέλιξη- περιοδεία του στον Καναδά, από την μία ακτή (Ατλαντικό Ωκεανό), στην άλλη (Ειρηνικό), επειδή παραδοσιακά μιλάει πολύ και μετά σκέφτεται (αν σκέφτεται), δημιούργησε ''πόλεμο'' μεταξύ...ΗΠΑ-Καναδά.
Κάνοντας τουρισμό με κρατικό χρήμα στην πόλη Βανκούβερ του νοτιοδυτικού Καναδά (στον Ειρηνικό Ωκεανό), δήλωσε γραπτά πριν την επισκεφτεί (δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εξωφρενικών, γνωστού και ως Εξωτερικών), ότι ''μεταφέρει την πρόταση του Δήμου Κεφαλονιάς, για αδελφοποίηση με το Βανκούβερ, καθώς ο Κεφαλονίτης θαλασσοπόρος Ιωάννης Φωκάς (Χουάν ντε Φούκα) ήταν ο πρώτος που ανακάλυψε τα Στενά του Βανκούβερ, επικεφαλής Ισπανικής αρμάδας''.
Γιατί ο υφυπουργός Εξωτερικών έπρεπε να ''πετάξει'' 3.700 χιλιόμετρα από την μιά άκρη του Καναδά στην άλλη, δηλ. από Μόντρεαλ (που υποτίθεται ήταν η βασική ''αποστολή'' του) ίσαμε Βανκούβερ, γιά να ''μεταφέρει'' μήνυμα ενός Δήμου της Ελλάδας, αυτό είναι ''άλλου Κοτζιά ευαγγέλιο'' και αφορά τα ''κορόϊδα'' τους 'Ελληνες φορολογούμενους, που ...

πληρώνουν γιά τα τουριστικά ''καραγκιοζιλίκια'' του κάθε ασοβάρευτου-ασυνείδητου 'Ελληνα πολιτικού.
Ο υφυπουργός, ως άσχετος ταξιδευτής-τουρίστας, δεν γνωρίζει ότι ''Στενά Βανκούβερ'', ΔΕΝ υπάρχουν, αλλά υπάρχουν ''Στενά Φωκά'', που πήραν το όνομά τους από τον Φωκά (ανακάλυψε Στενά και περιοχή τον χρόνο 1592) και χωρίζουν τον Καναδά από τις ΗΠΑ (θαλάσσια σύνορα). Αυτό όμως, δεν έχει σημασία. Τέρενς είναι αυτός και, ή θα μιλάει πολύ χωρίς να γνωρίζει ή θα ταξιδεύει (με κρατικό χρήμα) ή θα ''εξαγγέλει'' πράγματα που ουδέποτε υλοποιεί.
Η γραπτή δήλωση του υφυπουργού Εξωτερικών, δημιούργησε μεγάλες αντιδράσεις στην πλευρά των ΗΠΑ. Κάτοικοι και δημοτικές αρχές ενοχλήθηκαν και καταγγέλουν τον υφυπουργό γιά ''μεροληψία και διακρίσεις''. Με την λογική, γιατί η Κεφαλονιά να αδελφοποιηθεί μόνο με το Βανκούβερ, αφού ''Στενά Βανκούβερ'' ΔΕΝ υπάρχουν και να μην αδελφοποιηθεί και με την πόλη π.χ. Σηάτλ στην πλευρά των ΗΠΑ, αφού υπάρχουν μόνο ''στενά Φωκά'' (The Strait of Juan de Fuca) και όχι ''στενά Βανκούβερ''.
Οι δημοτικές αρχές Σηάτλ, έστειλαν email στο υπουργείο Εξωτερικών στην Αθήνα, με διαμαρτυρία. Αλλά το υπουργείο τις ''έγραψε'', επειδή πάντα αγνοεί τα emails από ΗΠΑ (ειδικά των Ομογενών), εξαιτίας της εγνωσμένης, εντυπωσιακής αγένειας και αντιεπαγγελματικής ''αφασίας'' που το διακρίνει και αγγίζει τα όρια της ''γαϊδουριάς''. Στο email αναρωτιούνται, αν η Ελλάδα έχει λόγο και αιτία γιά να αλλάξει το όνομα των θαλάσσιων συνόρων ΗΠΑ-Καναδά στην δυτική ακτή ή αν η ανεύθυνη, ενοχλητική τοποθέτηση του υφυπουργού Εξωτερικών και μάλιστα στο εξωτερικό, οφείλεται σε ανοησία του, εξαιτίας άγνοιας.
Σημ.: Είναι το ενδέκατο (11) ταξίδι του υφυπουργού Κουίκ στο εξωτερικό, σε 4 μήνες θητείας. 'Εσπασε παγκόσμιο ρεκόρ ταξιδιών. 'Αρα η Ελλάδα δεν έχει οικονομική κρίση, εξαιτίας μνημονίων, όπως λένε όσοι την ζηλεύουν.  (24 Mαρτίου '17)

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017: Μισό εκατομ. δολάρια θα πεταχτούν (πάλι) γιά μιά μικρή εμπορική παρέλαση-καρνάβαλο στην Νέα Υόρκη, ενώ ελληνικά σχολεία κλείνουν ''λόγω έλλειψης χρημάτων''
''Μπροστά θα πάνε η γιαγιά με τους παπάδες και από πίσω τους οι τσολιάδες'', όπως θα 'γραφε και ο μοναδικός Μπάμπης Μαλαφούρης
''Μέγας τελετάρχης'' ο Ιβάν Σαββίδης. Θα παραστούν οι βουλευτές Αδ. Γεωργιάδης και Αλ. Τριανταφυλλίδης.
Η φθίνουσα, χρόνο με τον χρόνο παρέλαση, έπαψε να είναι ''εθνική'' με συμμετοχή της τοπικής Ομογένειας και κατάντησε εμπορικός καρνάβαλος. Αν έχει παρελαύνοντες και θεατές 4.000 συνολικά, δηλ. λίγο περισσότερους από την περασμένη χρονιά, θα θεωρηθεί επιτυχία. Η παρακμή και η αποτυχία της παρέλασης, οφείλονται στο γεγονός ότι οι ίδιοι ''παράγοντες'', με νοοτροπίες δεκαετιών '80 και '90, ασχολούνται ακόμα και γιά πολλά χρόνια, με την διοργάνωσή της. Παρέλαση και τελετές γίνονται γιά το ελληνικό ''γκέττο'' Νέας Υόρκης και περιχώρων.
Η παρέλαση, που πριν 20 χρόνια συγκέντρωνε 12-15.000 θεατές και παρελαύνοντες μαζί, αντί να προβάλει την Ελλάδα, ήταν και είναι ''ελληνοκεντρική'', δηλαδή από εμάς γιά εμάς, με την νοοτροπία του ''γκέττο''. Δεν συνοδεύεται από κάποια αξιόλογη εκδήλωση γιά προβολή της Ελλάδας και της επανάστασης του '21, στους Αμερικανούς, γεγονός που πιστοποιεί την εγνωσμένη ανικανότητα των διοργανωτών της (ελληνική Ομοσπονδία -απατεωνίσκων- Αστόριας Νέας Υόρκης). Μόνο μικροεκδηλώσεις ελληνικού ενδιαφέροντος γίνονται, όπου απονέμονται ένα σωρό ''τιμητικές πλάκες'' από τους άσχετους διοργανωτές, ακόμα και σε... Πατούληδες, άγνωστο γιά ποιά ''προσφορά'' τους.
Το ''τουρκομπαρόκ'' της εμπορικής παρέλασης, θα συμπληρώσει και η ομάδα των νεοφασιστών της ''Χρυσής Αυγής''.
---> Το υπουργείο Τουρισμού της διαπλεκόμενης Ελ. Κουντουρά, με τον διεφθαρμένο ΕΟΤ, θα χρηματοδοτήσει στην παρέλαση, την ''τουριστική προβολή της Ελλάδας'' στους... 'Ελληνες της Νέας Υόρκης, όπως δήλωσε δημόσια ο πρόεδρος της ελληνικής Ομοσπονδίας Αστόριας Π. Γαλάτουλας, μετά από συνάντησή του με την υπουργίνα, η οποία, αν δεν ήταν διαπλεκόμενη και ''μικρή'', δηλ. άσχετη και ανίκανη ''ψωνάρα'', θα έδινε τα χρήματα γιά κάποια αξιόλογη εκδήλωση με ακροατήριο Αμερικανούς και όχι γιά ''προβολή της Ελλάδας'' στους...'Ελληνες.
ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟY ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ:  Ο απόγονος του Παλαιών Πατρών Γερμανού Ν. Κοτζιάς, θα έπρεπε να είχε δώσει εντολή στους προξένους μας στις ΗΠΑ, να συμμετέχουν στις παρελάσεις με τις ανάλογες εθνικές ενδυμασίες: Φουστανελάδες και ''Αμαλίες''.



Οι...''πατριώτες''-τυχοδιώκτες: Επέλαση ΑΝΕΛ στην Ομογένεια Β. Aμερικής
Η έντονη κινητικότητα των ΑΝΕΛ στις ΗΠΑ, με τα συχνά ταξίδια τους (σε δύο χρόνια, 5 ο Καμμένος, 5 η Κουντουρά, 4 ο Κουίκ +1 Καναδά), με κρατικό χρήμα και την ''διανομή χορηγιών'' σε μικρά ομογενειακά ΜΜΕ Νέας Υόρκης, μέσω της διαπλεκόμενης υπουργίνας Τουρισμού, στόχο έχει να βρεθούν ''οπαδοί'' και χρηματοδότες γιά το Κόμμα. Αλλά, δυστυχώς, τα αποτελέσματα είναι μηδαμινά, ενώ η Ομογένεια γελά και τους ''στολίζει'', επειδή κατάλαβε ότι, εκτός από ασυνείδητοι τυχοδιώκτες, που ταξιδεύουν συχνά γιά προσωπικό-κομματικό όφελος, χρησιμοποιώντας ανεύθυνα-ξεδιάντροπα τα χρήματα των Ελλήνων σκληρά φορολογούμενων, είναι και ασοβάρευτοι, γραφικοί.
Σημ.: Το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός μιάς σκόρπιας κυβέρνησης ανέχεται ασοβάρευτους τυχοδιώκτες, μέλη-εταίρους της κυβέρνησής του, να διασύρουν την χώρα και την κυβέρνηση, με κρατικό χρήμα (και) στο εξωτερικό (γιά ''να μην πέσει η κυβέρνηση''), πιστοποιεί πόσο ''σάπιο'' είναι το διεφθαρμένο ψευτο-κράτος των Αθηνών.

Ούτε Κων/νος Μητσοτάκης να ήταν:
Ο γκαντέμης ''βούλιαξε'' το Χρηματιστήριο Νέας Υόρκης, έσπασε και το ''σφυρί''. (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)


Πήγε στο Χρηματιστήριο Νέας Υόρκης ο ''πελάρας'' πρόεδρος της Κύπρου, ο Αναν-σταση-άδης, γιά να σημάνει το ''κλείσιμο'' της ημέρας (21 Μαρτίου) και αυτό έκανε την ''μεγαλύτερη βουτιά'' σε 110 ημέρες. 'Επεσε 238 μονάδες... Γκαντέμης. ('Εσπασε και το ''ξύλινο σφυρί'' και έπεσε το μεγάλο κομμάτι του από το ''μπαλκόνι'', στο πάτωμα, πιθανά σε κάποιο κεφάλι. Λέτε να είχε πιεί καμιάν ''μπότσαν σκατς'';;;).

Αφιερωμένο στα ''γαϊδούρια'': Σε πολιτικούς-κόμματα Ελλάδας και στα αποδεχόμενα ''χορηγίες'' ΕΟΤ (από την διαπλεκόμενη υπουργίνα Τουρισμού), ομογενειακά ΜΜΕ Νέας Υόρκης
Κορίτσι λιποθύμησε στο σχολείο (Πάτρα) γιατί είχε να φάει τρεις ημέρες
Η 17 χρονών μαθήτρια, είχε να φάει τρεις ημέρες. Το πρωί της Τρίτης (14 Μαρτίου '17) πήγε στο σχολείο της στην Πάτρα, όμως λίγο μετά την έναρξη του μαθήματος ζήτησε να βγει έξω. 'Eκανε λίγα βήματα δεν άντεξε, σωριάστηκε στο έδαφος και λιποθύμησε. 'Οταν συνήλθε, το κορίτσι ζήτησε την μητέρα του, η οποία ήρθε και την πήρε. Λίγο αργότερα η γυναίκα επέστρεψε στο σχολείο για να εξηγήσει στους δασκάλους της κόρης της, τι συνέβαινε. Η ίδια είναι άνεργη και εργάζεται μόνο περιστασιακά ως καθαρίστρια. «'Εχουμε πρόβλημα με το φαγητό των τριών παιδιών μου», ήταν τα λόγια της, που σόκαραν όσους την άκουσαν. Διάφορα οικονομικά και οικογενειακά προβλήματα που αντιμετωπίζει, δεν της επιτρέπουν να παρέχει στα τρία παιδιά της τα βασικά για τις ανάγκες τους, με αποτέλεσμα η μεγάλη της κόρη να μην αντέξει.

Το ΤΕΛΟΣ της Ελλάδας;
Η σαπίλα του διεφθαρμένου ψευτοκράτους των Αθηνών, σε συνδυασμό με την έλλειψη στοιχειώδους σοβαρότητας και ευθύνης, από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, πρωθυπουργό και κυβέρνηση, όλα τα διεφθαρμένα κόμματα και ίσαμε τον τελευταίο ''κρατικό αξιωματούχο'', πιστοποιεί ένα γεγονός: Οι πολιτικές-κομματικές συμμορίες, κατάστρεψαν την Ελλάδα και θέλουν να την αποτελειώσουν.

Π. Καμμένος στην τελετή στον Λευκό Οίκο γιά 25η Μαρτίου, 5.000 δολ. ''το κεφάλι'' οι προσκλήσεις
(O υπουργός, θα συναντηθεί και με την Αμερικανό ομόλογό του στο Πεντάγωνο)
Η καθιερωμένη τελετή θα γίνει Παρασκευή 24 Μαρτίου '17. Την ελληνική κυβέρνηση και το σάπιο κράτος διαφθοράς- διαπλοκής, θα εκπροσωπήσει ο υπουργός 'Αμυνας Π. Καμμένος. Ο υπουργός, δεν θα έχει ιδιαίτερη συνάντηση με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Μόνο χειραψία, γιά την φωτογραφία, μετά τις ομιλίες, τις οποίες ο υπουργός και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, θα παρακολουθήσει ως θεατής.
Στην τελετή, συγκεντρώνονται περίπου 300 κατά πλειοψηφία νεόπλουτοι Αμερικανοί ελληνικής καταγωγής, ευτυχώς χωρίς φουστανέλες και -ειδικά- τσαρούχια. Στην τελετή, βγάζει έναν λόγο ο αρχιεπίσκοπος, ως ''ηγέτης της Ομογένειας'', έναν λόγο ο πρόεδρος των ΗΠΑ και μετά χειραψίες πρόεδρου με ''επιφανείς παράγοντες-ψώνια τη Ομογένειας''. Πριν, μεζεδάκια, ''πηγαδάκια'' και ''ώπα''. Στην τελετή ''σκοτώνονται'' γιά να βρεθούν (γιά φωτογραφία) και ''ψώνια'', 'Ελληνες σοβαροφανείς πολιτικοί, γιά να ''πουλήσουν μούρη'' στην Ελλάδα. Οι προσκλήσεις δίνονται από τον Λευκό Οίκο (δωρεάν φυσικά) με κατάλογους, βασικά της Αρχιεπισκοπής (μόνιμα ανακατεμένος ο... π. Αλεξ. Καρλούτσος). Μετά, μοιράζονται σε ''ημέτερους άρχοντες'' και ψευτο-λομπίστες, που τις ''πουλάνε'' 5.000 δολ. και πάνω, στο κάθε ''ψώνιο'', νεόπλουτο Ελληνοαμερικανό.
'Οπως συνηθίζεται, μετά τα 10 δευτερόλεπτα της χειραψίας Τραμπ-Καμμένου, παρουσία Ομογενών, θα υπάρξουν τα γνωστά δημοσιεύματα στην Ελλάδα, ότι ο υπουργός ενημέρωσε τον πρόεδρο γιά τα θέματα: Αιγαίο, Κυπριακό, ασφάλεια στην ανατ. Μεσόγειο, Μεταναστευτικό και βάλε.

''Το παιδί μίλησε''... Κούλης: «Βρέχει λεφτά κι εμείς κρατάμε ομπρέλα»
Μετά το «λεφτά υπάρχουν'' (δηλαδή δανεικά) του Γιωργάκη (GAP), προέκυψε και ο Κούλης (14 Μαρτίου '17) με το «βρέχει λεφτά κι εμείς κρατάμε ομπρέλα, επειδή η κυβέρνηση παίζει θέατρο» (δανεικά επί δανεικών). Πολύ ''βροχή'' στην Αθήνα. 'Οπως θα 'λεγε και ο μπαμπάς του Κούλη, o K. Μητσοτάκης, ''το παιδί δεν κάνει'' (αυτό είχε πει και γιά τον Γιωργάκη). Τελικά, η χρήση ομπρέλας (και κράνους) στην Ελλάδα είναι απαραίτητη, όταν βρέχει, ειδικά ''σαχλαμάρες'' φελλών πολιτικών.

Οι ανιστόρητοι Δωδεκανήσιοι Νέας Υόρκης ''εόρτασαν την ενσωμάτωση των Δωδεκανήσων''
Συνευρέθηκαν (12 Μαρτίου 2017) γιά φαγητό, χορό, ομιλίες και λοιπά γραφικά στο κοινοτικό Κέντρο ''Πέτρος Πατρίδης'' του Αγίου Δημητρίου στην Αστόρια Νέας Υόρκης. Ο πρόεδρος της ''Ομοσπονδίας Δωδεκανήσιων Αμερικής'' (είναι και η Αλάσκα μέσα;), κάποιος Γιώργος Ανδριώτης, είπε τα γνωστά, επίπεδου δημοτικού σχολείου, γιά το ιστορικό γεγονός της 7ης Μαρτίου 1948, ο μητροπολίτης Νέας Υερσέης ''αμόλυσε'' το περίφημο ''με το πάθος των Δωδεκανήσιων για απελευθέρωση και με τη βοήθεια του Θεού και όλων των Δωδεκανήσιων αγίων ήρθε η πολυπόθητη Ενσωμάτωση με τη μητέρα πατρίδα'' (ευτυχώς που υπήρχαν και οι άγιοι, γιατί ενσωμάτωση ''γιοκ''). Τράβηξε και έναν ''πεντάρικο'' ο γεν. πρόξενος, έναν ''πεντάρικο'' ο δήμαρχος Νισύρου και ''καλά φάγαμε, καλά ήπιαμε, καλά χορέψαμε και του χρόνου με υγεία''.
Ούτε ένας από τους ανιστόρητους ομιλητές γνώριζε -εξαιτίας άγνοιας- ΠΩΣ και γιατί ενσωματώθηκαν τα Δωδεκάνησα και πως Ελληνοαμερικανοί είχαν ουσιαστική-ενεργή συμβολή στην ενσωμάτωση (διάσκεψη ''Κοινωνίας των Εθνών'', τον μετέπειτα ΟΗΕ, στον άγιο Φραγκίσκο Καλιφόρνια, μετά τον β' ΠΠ ή δέσμευση υπουργού Εξωτερικών της τότε ΕΣΣΔ Μολότωφ στην Νέα Υόρκη ή δέσμευση του πρώτου μεταπολεμικού υπουργού Εξωτερικών Ιταλίας, επίσης στην Νέα Υόρκη, που είχε και την ''κυριαρχία'' Δωδεκανήσων), μαζί με Αμερικανούς πολιτικούς (π.χ. γερουσιαστής Κλώντ Πέππερ, ''Διάσκεψη Παρισίων'').
Φυσικά, έπεσαν και οι ''βαρύγδουποι'' τίτλοι (μαζί και φωτογραφίες ''επισήμων'' και μη) από ''επιχορηγούμενα μαγαζάκια'' που υποδύονται τα ΜΜΕ στην Αστόρια ''η Ομογένεια γιόρτασε την ενσωμάτωση'', λες και Ομογένεια ΗΠΑ είναι το 11% των Ελλήνων που ζουν στην ευρύτερη περιοχή Νέας Υόρκης. Αλλά έχει σημασία η ιστορία μας, ειδικά αυτή των Ελλήνων στην Αμερική; ''Ωπα'', παραμύθια-παραπληροφόρηση, φωτογραφίες και του χρόνου με υγεία. Μετά αναρωτιούνται, γιατί η Ομογένεια δεν ασχολείται με τα (ομογενειακά) κοινά. Να ασχοληθεί με τι και με ποιούς; Με τους φελλούς και ανιστόρητους ''επίσημους'' ή με τα αστοιχείωτα ''ψώνια-προεδροπαράγοντες'' που ψοφάνε γιά προβολή;

Η υπουργίνα Τουρισμού Ελλάδας, ΟΦΕΙΛΕΙ να αυξήσει τις χορηγίες-διαφημίσεις στον ''Εθνικό Κήρυκα''
Επίθεση στον Ν. Κοτζιά, ειρωνίες γιά τον πρωθυπουργό, από την ημερήσια εφημερίδα Αστόριας, Νέας Υόρκης
Από άρθρο του εκδότη της (Αντ. Διαματάρη), που αναρτήθηκε το απόγευμα 12 Μαρτίου και είναι στο φύλλο 13 Μαρτίου '17, την ημέρα δηλαδή που ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας γίνεται δεκτός από τον Αμερικανό ομόλογό του στην Ουάσιγκτον, ως ο πρώτος 'Ελληνας υπουργός που ''βλέπει'' η νέα κυβέρνηση Τράμπ. Η πρώτη παράγραφος:
«O υπουργός των Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Κοτζιάς, δεν είναι ακριβώς το μοντέλο του υπουργού Εξωτερικών που χρειάζεται η Ελλάδα. Ανθρωπος προσηλωμένος σε ιδεολογικές αντιλήψεις μιας άλλης εποχής, με ανεξήγητα στενές σχέσεις με τους Ρώσους, με αυταρχικές τάσεις -κυρίως όσον αφορά τα ΜΜΕ- δεν εμπνέει ακριβώς την εμπιστοσύνη που απαιτείται από κάποιον που χειρίζεται τα εθνικά θέματα, ιδιαίτερα με έναν Πρωθυπουργό που δείχνει λίγο ενδιαφέρον προς αυτά».
Αλλά, υπάρχει και συνέχεια, αφού ο εκδότης της εφημερίδας (με κυκλοφορία 3.500 φύλλα) δεν κρύβει τις αντιδημοκρατικές του τάσεις, που έχουν τις ρίζες τους στην υποστήριξη που παρείχε η εφημερίδα του στην δικτατορία του '67 στην Ελλάδα. Γιά τον εκδότη, αποφάσεις της ελληνικής Δικαιοσύνης γιά το ζήτημα των 8 Τούρκων, που ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα, δεν έχουν σημασία:
«Η Αθήνα όμως πρέπει να βρει έναν τρόπο να ικανοποιήσει το αίτημα του Ερντογάν για την επιστροφή των οκτώ (8) αξιωματικών, τους οποίους κατηγορεί ότι εμπλέκονται στο πραξικόπημα εναντίον του και οι οποίοι έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα. Εξάλλου -για να είμαστε δίκαιοι- το είχε υποσχεθεί ο Τσίπρας στον Τούρκο Πρόεδρο».
Η εφημερίδα, που χάρη στην οικογένεια Μητσοτάκη, γιά 35 χρόνια ''ρήμαξε'' το ελληνικό Δημόσιο, αξίζει ή όχι μεγαλύτερη χορηγία-διαφήμιση από την διαπλεκόμενη ''τουρίστρια με κρατικό χρήμα'' Eλ. Κουντουρά, που υποδύεται την υπουργίνα Τουρισμού; Δηλαδή, δαφημίσεις-χορηγίες, γιά να προβληθεί τουριστικά η Ελλάδα στους... 'Ελληνες Αστόριας Νέας Υόρκης και περιχώρων (δείτε ονόματα αποδεκτών-MME, αποφάσεις, ποσά).
Σημ.: Ευτυχώς ο εκδότης συγκρατήθηκε και δεν έγραψε ''πριν την Ντόρα στο υπουργείο Εξωτερικών το χάος και μετά την Ντόρα, πάλι χάος''.

''Σκίζει'' ο Τέρενς: ''Βαρυσήμαντες δηλώσεις'' του, δημιούργησαν ''πανικό'' στην Άγκυρα και...''άδειασαν'' Π. Καμμένο. 'Εγινε και διάδοχος του ''επιθεωρητή Κλουζώ''
Οι δηλώσεις του υφυπουργού Εξωτερικών, έγιναν στην Βάλια Πετούρη (υπάρχει αυτή ακόμα, μετά 3 δεκαετίες;) στην ΕΡΤ-''Χαβαλέ'' (12 Μαρτίου '17): ''...Δεν θα αποσυνδέσω την προκλητική στάση της Άγκυρας απέναντι στη χώρα μας και τα σώου (στρατιωτικά, τηλεοπτικά, επικοινωνιακά) που κάνει στο Αιγαίο, από την  προεκλογική εκστρατεία του Προέδρου Ερντογάν για το  δημοψήφισμα τον Απρίλιο. Μια εκστρατεία που έχει ενοχλήσει πολλούς και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι σαφές ότι οι Τούρκοι επιζητούν στο να τσιμπήσουμε εμείς στο Αιγαίο και να μπούμε σε κάποιο θερμό επεισόδιο...''.
Δεν γνωρίζουμε αν ακόμα ''το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του'' (όπως έγραφαν αναρχικοί στα κτίρια, μετά την χούντα), γιατί τα ψάρια τσιμπάνε και εμείς ''δεν είμαστε ψάρια γιά να τσιμπάμε δόλωμα''. Χρυσόψαρα, οι πολιτικοί Ελλάδας, ναι. Και το μόνο δόλωμα που αναγνωρίζουν και ''τσιμπάνε'', λέγεται ''μίζα-αρπαχτή''.
Αλλά ο Τέρενς, πάντα με ''Αρετή και Τόλμη'' αλα ''στρατάρχης'' Π. Καμμένος, δεν ''τσιμπάει'', άσχετα αν, άθελά του, μπερδεύτηκε πάλι, όπως συνηθίζει και έθιξε τα ''καθιερωμένα'' (στρατιωτικά, τηλεοπτικά, επικοινωνιακά) ''σώου'' του... υπουργού 'Αμυνας. Δηλαδή, ''άδειασε'' τον αρχηγό του, κατά λάθος. Εκτός και αν πιστεύουμε ότι οι Τούρκοι προκαλούν με ''δηλώσεις'', ενώ ο Π. Καμμένος ''στόμα έχει, μιλιά δεν έχει''.
Τώρα, θα πείτε, δημιουργείται και το ερώτημα ''ο Τέρενς σε ποιά χώρα ζει;''. 'Εχει σημασία; Τέρενς είναι αυτός. Και ο Τέρενς ''τρία δίκαια ασκεί πανελευθέρως: Δηλώνει, εξαγγέλει και μας ουρεί, σε όποιο θέλει μέρος''. Ας λεγεται και ΕΡΤ. Γι' αυτό, πάμε παρακάτω.
Και γιά να αποδείξει ο Τέρενς  ότι δεν ''μασσάει'' έριξε και το ακόλουθο: ''Ο κ. Νίκος Κοτζιάς και όλοι εμείς του Υπουργείου Εξωτερικών, λέμε τα ίδια πράγματα, αλλά με τη γλώσσα του ΥΠΕΞ, η οποία μπορεί να γίνει πολύ αυστηρή και αν χρειαστεί, με συνεπακόλουθο συγκεκριμένες διπλωματικές ενέργειες...''. Αυτό ειδικά μας... ''καθησύχασε''. Η εξωτερική πολιτική, άμα λάχει, στα στιβαρά χέρια (και) του Τέρενς (μαζί και Κατρούγκαλος), με ''διπλωματικές ενέργειες'', θα θριαμβεύσει. Δηλ. πάλι σφαλιάρες θα φάμε, αλα Οτσαλάν και 'Ιμια.
Αλλά εκεί που έδωσε ''ρέστα'' ήταν το ακόλουθο: ''...Το ταξίδι μου στην Αφρική συμπεριελάμβανε και να βρω χρήματα, αρκετά εκατομμύρια, που είχαν φύγει για εκεί από την Ελλάδα, πριν μερικά χρόνια, χωρίς την έγκριση της Βουλής. Μαζεύουμε τα λεφτά που έδιναν, έξω από νόμιμες διαδικασίες...''.
Δηλαδή, ο ''τεράστιος'' Τέρενς και σε ρόλο νεο'Ελληνα ''επιθεωρητή Κλουζώ''. Δεν μας είπε μόνο αν βρήκε τα χρήματα στην Αφρική, ειδικά στην Μποτσουάνα και στην Μοζαμβίκη, όταν πήγε εκεί. Είναι όμως, αξιοσημείωτη η ανάρτηση στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εξωφρενικών: ''Διαφθορά γιά λίγο πάψε να χτυπάς και στην Βουλή / και του Τέρενς αφουγκράσου, την έρευνα στην Αφρική''.
''Τέρενς προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα''. Είμαστε μαζί σου.

Οι πρέσβεις Ελλάδας και Κύπρου σε ρόλο ''θεατρίνων'' στην Ουάσιγκτον

Μόνο 30 δολ. το άτομο στοίχισε στους λιγοστούς Ομογενείς που πήγαν να ''μορφωθούν'' από τους πρέσβεις Ελλάδας (Χάρη Λαλάκο) και Κύπρου (Λεωνίδα Παντελίδη) γιά εθνικά, υποτίθεται και άλλα θέματα, σε ένα ακόμα κακόγουστο πανηγύρι του τυχοδιώκτη, υποτιθέμενου ''λομπίστα'' Νίκου Λαρυγγάκη (ΑΗΙ), το Σάββατο το πρωί, 11 Μαρτίου '17, στο Capital Hilton, στην Ουάσιγκτον. Εξαιτίας του όλου σκηνικού-φιάσκου, 8 στις 10 ερωτήσεις -δηλ. οι χιλιοειπωμένες- στους ασοβάρευτους πρέσβεις, τις έκανε ο ίδιος ο Λαρυγγάκης, επειδή οι -περίπου 40- παριστάμενοι (είχαν προστεθεί και καμία 15αριά αργόσχολοι από τις δύο πρεσβείες γιά να φαίνεται ''λαοθάλασσα'') κατάλαβαν ότι πρόκειται γιά ασοβάρευτη ''φιέστα'' γιά να εντυπωσιαστεί η κάθε ''φευγάτη'' Κουντουρά που έδωσε και 10.000 δολ. ''διαφήμιση'' για το ''λεύκωμα'' του χορού του Λαρυγγάκη , βράδυ 11 Μαρτίου 2017. ''Λεύκωμα'' (περιοδικάκι με διαφημιστικές καταχωρήσεις), που όπως όλοι άριστα γνωρίζουμε στις ΗΠΑ, αφήνεται πάνω στα τραπέζια στους χορούς και μόνο ελάχιστοι το ξεφυλλίζουν.
Δεν γνωρίζουμε αν οι δύο πρέσβεις είχαν και... ποσοστά από τις εισπράξεις του ''Breakfast and policy presentation'' , ως ''πρωταγωνιστές'' στο ''θέατρο σκιών'' (χωρίς ''μπερντέ'') του Λαρυγγάκη. Εμείς απλά τους λέμε ''μπράβο, είστε άξιοι εκπρόσωποι δύο διεφθαρμένων κρατών. Με τόσα προσόντα, μήπως είναι καλύτερα να κάνετε καμιά άλλη δουλειά;''.
Μάλιστα, ένας από τους παριστάμενους, γνωρίζοντας τι ''νούμερο'' είναι ο Λαρυγγάκης του είπε ''μα καλά, μόνο 10.000 σου 'δωσε η Κουντουρά; Θα προωθείς και τον τουρισμό τώρα''; Γιά να απαντήσει ο ''λομπίστας'' με το αφοπλιστικό ''έπρεπε να μου δώσει 100.000''.
Σημ.: Επειδή ο Λαρυγγάκης ΔΕΝ μπορεί να μαζέψει χρήμα γιά το ''μαγαζί'' (η Ομογένεια τον ξέρει καλά), πάει τακτικά στην Ελλάδα και στην Κύπρο, γιά να εισπράξει καμιά χορηγία από άσχετα θύματα, δηλ. κυβερνητικούς ''καραγκιόζηδες'', διεφθαρμένους και μη. Τελευταία το ΑΗΙ βρήκε τον γραφικό Π. Καμμένο, ο οποίος ''έχει φάει το παραμύθι'' (από τον νέο φίλο του τον ''Μητσάρα'' κατά κόσμον Γ. Μέρμελα, που πριν ''εξυπηρετούσε'' Ευ. Βενιζέλο, Τσοχατζόπουλο, Ντόρα και λοιπούς ''οξυδερκείς'') ότι ο... Λαρυγγάκης θα του ''ανοίξει τις πόρτες στην Ουάσιγκτον''. Γιά τους άλλους ΑΝΕΛ, που πιστεύουν τα ίδια, δηλ. την γραφική Κουντουρά και τον γραφικότερο των γραφικών Τ. Κουίκ (που επισκέπτονται συχνά τις ΗΠΑ και γελά μαζί τους η Ομογένεια), δεν χρειάζονται σχόλια. Ευτυχώς, ο Τσίπρας, κατάλαβε από ενωρίς τι γίνεται και μετά την πρώτη επαφή, με Λαρυγγάκη και...Μέρμελα στην Ουάσιγκτον, πριν γίνει πρωθυπουργός, έκοψε σχέσεις. Αλλά το ''διαμάντι'', ο ψευτοαριστερός digital υπουργός Ν. Παππάς, δεν έχει ακόμα καταλάβει ολικά τι γίνεται με το ΑΗΙ, επειδή είναι και λίγο ''καθυστερημένος'', όπως λέει και το ''δεξί του χέρι'', ο Κρέτσος.

Ανενεργό Γραφείο Τύπου Νέας Υόρκης: Οι ''ρουφιάνοι'' Παππά και Κρέτσου
'Ηταν κάποτε γραφείο Τύπου, έστελνε και καμιά επιστολή σε αμερικάνικα ΜΜΕ, έκανε μιά κάποια δουλειά. Τώρα, περιορίστηκε σε ρόλο ''ρουφιάνου'' των τυχοδιωκτών Παππά και Κρέτσου, ανοίγει ότι ώρα ''καπνήσει'' στην προϊσταμένη του, η οποία, ως εντελώς ''φευγάτη'', κακολογεί ''όποιον δεν γουστάρει''. Και τελικά, θα φάει το...''αγγούρι'' και θα 'ναι μεγάλο, που θα τρέχει και ΔΕΝ θα φτάνει, εξευτελίζοντας και τα αφεντικά της.

Γέμισε ''τουρισμούς'' η Ελλάδα
Μας μιλάνε γιά ιατρικό τουρισμό, ιαματικό τουρισμό, γαστρονομικό τουρισμό, γαμήλιο τουρισμό, θρησκευτικό τουρισμό και ότι άλλη βλακεία σκέφτονται. Από όλους αυτούς τους ''τουρισμούς'' στο όνομα του τουρισμού, μόνο ένας πέτυχε: Ο τουρισμός των ''αρμόδιων'' στο... εξωτερικό, με δικαιολογητικό την προώθηση των... τουρισμών. Καλό θα είναι να προσθέσουν και τον πολιτικό-κομματικό τουρισμό, δηλ. να πάνε οι τουρίστες στην βουλή, στα υπουργεία, στα κόμματα, γιά να βλέπουν από κοντά, να ''θαυμάζουν'' τους σύγχρονους διαπλεκόμενους ''καραγκιόζηδες'' και να φωτογραφίζονται μαζί τους. 'Ετσι ''θα κάνουν ταμείο''.

Ο υφυπουργός Τέρενς στον 'Αγιο Δομίνικο γιά να ''συναντήσει 'Ελληνες Ομογενείς'' και να συμμετάσχει στο «Survivor»;;;Στο νησί 'Αγιος Δομίνικος στην Καριβαϊκή (και όχι Καρα-ϊβική όπως γράφουν και λένε τα καρα-μαλάκ ΜΜΕ Ελλάδας), λέγεται ότι θα βρεθεί ο παγκόσμιος ταξιδευτής, υφυπουργός Εξωφρενικών (γνωστού και ως υπουργείο Εξωτερικών), ''αρμόδιος γιά Απόδημους'' (έτσι αυτοπροσδιορίζεται, άσχετα αν η πρωθυπουργική απόφαση γιά τις ''αρμοδιότητές'' του, δεν αναφέρει κάτι τέτοιο), όπως διαδίδει το κρατικό ΑΠE-F.Νews.
Μετά από ξεκούραση δύο εβδομάδων, δηλ. χωρίς να ταξιδέψει στο εξωτερικό, δεν άντεξε και το αποφάσισε, το μίλησε με τον υπουργό του, Ν. Κοτζιά και αφού έλαβε ''συγκεκριμένες οδηγίες'' από αυτόν και ''συμπληρωματικές οδηγίες'' από τον αναπληρωτή υπουργό Κατρούγκαλο (όπως και με το ταξίδι του στην Αφρική πρόσφατα), ο υφυπουργός ''πετάει'' γιά Καριβαϊκή, μαζί με συνεργάτες του.
Από τον 'Αγιο Δομίνικο, θα πάει μετά στις παρα-Αμαζόνιες χώρες γιά ''να συναντήσει 'Ελληνες Ομογενείς'' και αφού διασχίσει όλη την νότια Αμερική, θα καταλήξει στον νότιο Πόλο (Ανταρκτική), όπου ευχόμαστε να παραμείνει, γιά να γλυτώσουν, οι Ομογενείς, ο Κοτζιάς, οι ΑΝΕΛ, ο Ολυμπιακός και (ειδικά) τα ταμεία του κράτους, τα οποία ο Τέρενς ''φροντίζει'' ανάλογα, με την ''λόξα'' του γιά ταξίδια εξωτερικό, χωρίς ουσιαστικό λόγο και αιτία.
Στην Κολομβία ειδικά, ο Τέρενς θα ζητήσει, στις σημαντικές συναντήσεις του, την ''αδελφοποίηση'' των δύο χωρών, αφού η Ελλάδα κατάντησε, από τους πολιτικούς της, ''Κωλομβία των Βαλκανίων''. 'Ενας επιπλέον λόγος είναι το γεγονός ότι, τα φημισμένα ''προϊόντα'' Ζωνιανών και Καλαμάτας, διατίθενται ελεύθερα (μαζί με ποτό) και μέσα στην ''Βουλή ναι-ναί-κων νεο-Ελλήνων'', ενώ τα φημισμένα ''προϊόντα'' της Κολομβίας, διατίθενται σε όλο τον κόσμο, μέσα και η Ελλάδα.
Αλλά το ''Κ'', που δεν ''μασσάει'', υποπτεύεται ότι η αποστολή Τέρενς έχει και ένα άλλο σκέλος: Να βρει το ''μαύρο χρήμα'' Ελλήνων πολιτικών-''λαμόγιων'', που ''αναπαύεται'' σε νησιά, φορολογικούς παράδεισους, στην Καριβαϊκή. Θα συνεχίσει έτσι την ''μυστική αποστολή'' που έκανε στην Αφρική (τόσο ''μυστική'', που την... διαφήμισε ο ίδιος, εξαιτίας της -ανησυχητικά- μεγάλης του ανάγκης για αυτοπροβολή) γιά να βρει ''μαύρο χρήμα'' σε Μοζαμβίκη και Μποτσουάνα, ως σύγχρονος ''επιθεωρητής Κλουζώ'', που πολεμά την διαφθορά (στην φαντασία του). Κι εμείς οι αυτόχθονες ιθαγενείς θα απαγγέλουμε ''διαφθορά γιά λίγο πάψε να χτυπάς μες την Βουλή / και του Τέρενς αφουγκράσου την έρευνα στην Καριβαϊκή'' (μετά από αυτήν ''στην Αφρική'').
Στον 'Αγιο Δομίνικο ο Τέρενς, θα συναντηθεί και με τους πρωταγωνιστές του τηλε-παιχνιδιού ''Sourvivor'', που λένε στο Ελλαδιστάν, το οποίο παρακολουθεί ο μισός πληθυσμός της χώρας με τον ''σοφό λαό'' (άσχετα αν οι ζηλόφθονες τον αποκαλούν ''ο μ@λ@κ@ς λαός της Ευρώπης''). Η παραμονή του Τέρενς στους ''Sourvivors'' και η κάλυψη της επίσκεψής του τηλεοπτικά, θα του δώσει μεγάλη δημοσιότητα, γιά να σκάσουν από ζήλεια οι άλλοι πολιτικοί στην Ελλάδα, που αποκαλούν τον Τέρενς ''γραφικό'', λες και αυτοί δεν είναι γραφικοί. Ο Τέρενς, πιθανά να συμμετάσχει σε μερικά επεισόδια του ''σιόου'', γιά να δείξει ότι είναι δυνατός και έτοιμος να διαδεχτεί τον Καμμένο στους ΑΝΕΛ, αν δεν επανέλθουν στο ''μαντρί'', δηλ. δεν ενταχθούν στην ΝΔ.
Το ''ριάλιτυ σόου'', που λένε και στο Ελλαδιστάν, είναι παραγωγή της τηλεόρασης του ''Σκάει (γάϊδαρο)'', που επέλεξε ένα νησί στην Καριβαϊκή και όχι ένα νησί στην Ελλάδα (γιά να δείχνει την εντυπωσιακή ξενομανία των νεο-Ελλήνων). O ''αγγλομαθής διεθνής σταθμός'' της Αθήνας, κάνει αντιγραφή παραγωγής άλλης χώρας, επειδή στο Ελλαδιστάν μόνο κάκιστες αντιγραφές έμαθαν να κάνουν. Το αντίστοιχο ''ριάλιτυ'' της Νορβηγίας, έγινε σε νησί της Ελλάδας, αλλά οι Νορβηγοί είναι καθυστερημένοι, σε σύγκριση με τους 'Ελληνες στο Ελλαδιστάν.
Με δελτίο τύπου, το 49ο από τότε που ανάλαβε καθήκοντα πριν 4 μήνες, ο Τέρενς θα δείξει την χαρά του γιά το ταξίδι, το οποίο ''συμβολικά δείχνει την έξοδο από την λιτότητα που ανάγγειλε ο πρωθυπουργός'', όπως πιστεύει ο υφυπουργός, αν κρίνουμε από τα 10 ταξίδια του στο εξωτερικό σε 3μιση μήνες, με κρατικό χρήμα και ''ημερήσια αποζημίωση''.
Και μην ξεχνάμε ότι, ο αγαπητός μας Τέρενς, ως υφυπουργός, ''τρία δίκαια ασκεί πανελευθέρως: Ταξιδεύει, σαχλαμαρίζει και μας ουρεί, σε όποιο θέλει μέρος'', που θα 'λεγε -αν ζούσε- και ο ανεπανάληπτος Γ. Σουρής... (14 Μαρ.'17).

Πολύ άσχημες ''καιρικές συνθήκες'' αναμένονται στην Βοστώνη. Κινδυνεύουν τα... ''γαϊδούρια'' της
Οι ''καιρο-λόγοι'' του ''ΚΑΛΑΜΙ'' που δεν κάνουν λάθος στις προβλέψεις, αναγγέλουν ότι σφοδρές καταιγίδες, τυφώνες και άλλα καταστροφικά καιρικά φαινόμενα, θα εκδηλωθούν στην Βοστώνη. Ως επίκεντρο των ''θεομηνιών'' εντοπίζουν ένα νοσοκομείο ειδικό γιά παιδιά. Επειδή οι ''θεομηνίες'', εκτός των άλλων, θα πλήξουν γεν. προξενείο, νομικό σύμβουλο γεν. προξενείου (όπως ο ίδιος διαφημίζει) και κάποιας Οργάνωσης απατεώνων (και την Οργάνωση), κάποια ''φιλάνθρωπο'' και έναν φιλοχρήματο...''άγιο Βοστώνης'' (μαζί και τους ''οίκους'' του), ειλικρινά δεν θα θέλαμε να είμασταν στην θέση τους.
Οι ''θεομηνίες'' θα εκδηλωθούν επειδή ο καλός Θεός, ΔΕΝ συγχωρεί την ταλαιπωρία ενός ανάπηρου παιδιού, που το εξαπατούν και το κοροϊδεύουν 3 χρόνια (!!!) τα ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ Βοστώνης, κρατώντας ακόμα και τα χρήματα ''φιλανθρωπίας'', δηλ. έρανου (γιά να τα φάνε όπως συνηθίζουν), που έδωσαν καλοί Ομογενείς και που τόσο μεγάλη, επιτακτική, ανάγκη έχει το παιδί.
Σημ.: Γιά 25 χρόνια και ίσαμε τέλη περασμένης δεκαετίας, 1.000+ παιδιά από Ελλάδα, νοσηλεύτηκαν επιλεκτικά σε ένα και μόνο νοσοκομείο Παίδων, αυτό της Βοστώνης, λες και ολόκληρη Αμερική δεν έχει άλλα. 'Ηταν μιά καλοστημένη ''δουλειά'', με θύμα το ελληνικό κράτος. Οι πληρωμές των υπερκοστολογημένων νοσήλειων στο συγκεκριμένο Νοσοκομείο, γίνονταν μέσω του γεν. προξενείου, πολύ χρόνο μετά τις νοσηλείες, αφού πριν είχε ''εγγυηθεί'' στο Νοσοκομείο πάντα η ίδια ''φιλάνθρωπος'' Βοστώνης. Από τις πληρωμές, υπήρχαν και σημαντικές μίζες σε ''εμπλεκόμενους'' και ''μεσολαβητές'' Βοστώνης βασικά, αλλά και διεφθαρμένους υπουργούς, αξιωματούχους στην Ελλάδα.

''Ιατρικός τουρισμός'': Ε...Ε...'Ερχεται (πάλι στις ΗΠΑ), ο ένας, ο μοναδικός και ο ανεπανάληπτος δήμαρχος Γ. Πατούλης
Γιά να ''προβάλει'' στην... Αμερική(!!!) τον... ''ιατρικό τουρισμό'' στην Ελλάδα (δηλ. το... ''φακελάκι'' και τις άθλιες ιατρικές υπηρεσίες), μαζί με 25-30 ομοίους του, στο Σικάγο τέλη Απριλίου, (και) με ορηγίες των ασοβάρευτων Σταθάκη και Κουντουρά. Φυσικά, θα ''παρελάσουν'' και στην ετεροχρονισμένη παρέλαση-καρνάβαλο γιά 25 Μαρτίου. Τέτοια καρναβάλια ο Πατούλης, μαζί με σύζυγο, δεν τα αφήνει. Μπορεί τα νοσοκομεία στην Ελλάδα να έχουν τα χάλια τους, αλλά ο Πατούλης, ''σκασίλα'' του. Ο δήμαρχος επισκέπτεται συχνά τις ΗΠΑ, όπου πουλά ''φύκια γιά μεταξωτές κορδέλες'', ως άξιος μαθητής και διάδοχος του μεγάλου, μοναδικού ''παπατζή'' Μήτσου ''εμβόλια'' Αβραμό. Το ερώτημα: Ο Πατούλης έρχεται με δικά του έξοδα ή του κράτους;;; Τελευταία εμφανίστηκε στην Ουάσιγκτον, 19 Ιανουαρίου '17, παραμονή ορκωμοσίας Τραμπ, με τον Π. Καμμένο και τον Ν. Παππά.
Σημ.: Στους κάθε μορφής γραφικούς αλα Πατούλη, λέμε ότι οι Ελληνοαμερικανοί που πάνε Ελλάδα από ΗΠΑ, πάντα φροντίζουν -οι περισσότεροι- να έχουν στην (ιατρική) ασφάλειά τους και αερομεταφορά με ''αεροπλάνο-ασθενοφόρο'' στις ΗΠΑ, στην περίπτωση που κάτι σοβαρό τους συμβεί στην πατρίδα, επειδή ΔΕΝ εμπιστεύονται με τίποτα νοσοκομεία και ιατρούς στην Ελλάδα. Και ο κάθε Πατούλης και η κάθε Κουντουρά, ομιλούν γιά ''ιατρικό τουρισμό'' με προσέλκυση Ελληνοαμερικανών. Είναι ή δεν είναι εντυπωσιακά άσχετοι με την πραγματικότητα;;;

Οι πολιτικές-κομματικές αλητείες των γραφικών ΑΝΕΛ στις ΗΠΑ
Με κρατικό χρήμα ''νομίζουν'' ότι θα αποκτήσουν ''ερείσματα, προσβάσεις'' στον χώρο της Ομογένειας, γιά να έχουν όφελος κομματικό και οικονομικό, χρησιμοποιώντας βασικά την γραφική-διαπλεκόμενη Ελ. Κουντουρά και τον γραφικό Τ. Κουίκ. Το αποτέλεσμα; Η Ομογένεια γελά με τα χάλια των ασυνείδητων τυχοδιωκτών του Π. Καμμένου.



------------------------------------------
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.