Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΙ ΤΟΥΣ: Δίκη Siemens. Σήμερα 15/3/2017 -Η διαδικασία ξεκίνησε με την πρόταση της εισαγγελέως για αποβολή της Πολιτικής Αγωγής των Πολιτών. Την αποβολή μας.



Το Δικαστήριο αρνήθηκε στη Ζωή να υπερασπιστεί και να εκπροσωπήσει τους Έλληνες πολίτες στη δίκη της Siemens

H “Δικαιοσύνη για Όλους” αποβάλλεται ομόφωνα από τη δίκη, στην πρώτη μεγάλη παρέμβασή της
Χωρίς αντίλογο θα δικαστεί η Siemens για το σκάνδαλο των σκανδάλων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
16 Μαρτίου 2017

Να αποβληθούν οι έλληνες πολίτες και η «Δικαιοσύνη για όλους» από τη διαδικασία πρότεινε η Εισαγγελέας, και συμφώνησαν ομόφωνα κατηγορούμενοι και Δικαστήριο.
Το Δικαστήριο αρνήθηκε να αναγνώσει το Πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, που προσκόμισε η Ζωή για να αποδείξει τη ζημιά που έχουν υποστεί οι πολίτες από τη Siemens…
Ζωή: Θα είμαστε και αύριο εκεί! Καλούμε τους πολίτες να συνεχίσουν να δίνουν το «παρών». Μόνο με την παρουσία μας θα αναδείξουμε το δικαστικό σκάνδαλο που εκτυλίσσεται στην πλάτη μας
Χθες, για τρίτη συνεχή δικάσιμο, η Ζωή Κωνσταντοπούλου και τα μέλη της Δικαιοσύνης για Όλους παρέστησαν στη δίκη της Siemens, διεκδικώντας το δικαίωμα πολιτικής αγωγής των ελλήνων πολιτών για το Σκάνδαλο των Σκανδάλων.
Μετά την ενοχλητική παρέμβαση της Ζωής και της Δικαιοσύνης για Όλους στη δίκη της Siemens στις 24 Φεβρουαρίου και στις 6 Μαρτίου 2017, την Συνέντευξη Τύπου της 2 Μαρτίου 2017, την αγόρευση-καταπέλτη της Ζωής για την παράσταση πολιτικής αγωγής, αλλά και τις αντιδράσεις του Δικαστηρίου, της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων και των γνωστών ΜΜΕ, χθες Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017, δόθηκε ακόμη μια μάχη στο Εφετείο Αθηνών, μαζί με τους πολίτες, για το τέλος της ατιμωρησίας αλλά και της κοροϊδίας στην υπόθεση του σκανδάλου των σκανδάλων.
Εισαγγελέας, συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων και Δικαστήριο, που δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους από την αρχή, αποφάσισαν σε αγαστή συνεργασία να προηγηθεί κάθε συζήτησης το πώς θα αποβληθεί η πολιτική αγωγή της Δικαιοσύνης για Όλους και των πολιτών, σε μία πρωτοφανή διαδικασία, στην οποία το Ελληνικό Δημόσιο και ο ΟΤΕ ήταν για άλλη μια φορά ανύπαρκτα στη δίκη εναντίον της εταιρίας-διαφθορέα: το Δικαστήριο «ξέχασε» να τους δώσει το λόγο και εκείνοι δεν μίλησαν καθόλου.
Όταν η Ζωή, αγορεύοντας για την πολιτική αγωγή, προσκόμισε στο Δικαστήριο το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τη Siemens, έγινε σαφής ο πανικός σε όλες τις πλευρές. Το ζητούμενο ήταν ένα:
πώς δεν θα διαβασθεί το πόρισμα, που αναφέρεται στη δράση της Siemens ως εγκληματικής οργάνωσης, με τεράστια ζημιά για το Ελληνικό Δημόσιο και τους έλληνες πολίτες και με εμπλοκή ακόμη και της Δικαιοσύνης.
Από τις χαρακτηριστικές στιγμές της δίκης ήταν οι ευχαριστίες του συνηγόρου του φυγόδικου Μ. Χριστοφοράκου προς την Εισαγγελέα της έδρας για την «ευχάριστη έκπληξη να προτείνει την αποβολή της πολιτικής αγωγής» της Ζωής, της «Δικαιοσύνης για Όλους» και των άλλων πολιτών, αλλά και ο χαρακτηρισμός, και πάλι από την υπεράσπιση, της παρουσίας των πολιτών ως «εκτός προγράμματος», στο ίδιο πνεύμα με την Εισαγγελέα της Έδρας!!
Με την αποβολή της πολιτικής αγωγής της Δικαιοσύνης για Όλους και των πολιτών, τα συμφέροντα του Ελληνικού Δημοσίου και του Ελληνικού λαού παραμένουν ανυπεράσπιστα, αφού η Κυβέρνηση έχει δώσει εντολή για την χαμηλότερη δυνατή εκπροσώπηση (2 πάρεδροι του ΝΣΚ κι ένας δικαστικός πληρεξούσιος, εκ των οποίων έχει εμφανισθεί στη δίκη μόνον ένας και μιλήσει μία και μοναδική φορά), ενώ η Διοίκηση του ΟΤΕ είναι πλέον Γερμανικών συμφερόντων.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία από την πρώτη ημέρα της δίκης είχε καταγγείλει τη στημένη διαδικασία, δήλωσε, στην αγόρευσή της, πριν την προβλέψιμη απόφαση του Δικαστηρίου: «Όποια κι αν είναι η απόφασή σας, η αλήθεια σε αυτή την υπόθεση, στο τέλος θα λάμψει.»
Και σήμερα δηλώνει: «Θα είμαστε και αύριο εκεί! Καλούμε τους πολίτες να συνεχίσουν να δίνουν το «παρών». Μόνο με την παρουσία μας θα αναδείξουμε το δικαστικό σκάνδαλο που εκτυλίσσεται στην πλάτη μας
Ενώ κάποιοι δίνουν τη μάχη της συγκάλυψης και της παραγραφής, εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη της αποκάλυψης της αλήθειας.»
Στο κάλεσμα για τη δράση στην υπόθεση Siemens ανταποκρίθηκαν αυθόρμητα από την πρώτη στιγμή απλοί πολίτες αλλά και το κίνημα «Δεν Πληρώνω», που δίνει το «παρών» σε κάθε δικάσιμο. Mετά το πέρας της δικασίμου στις 3, όλοι μαζί μετέβησαν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, για την υπεράσπιση της κατοικίας των πολιτών και την αποτροπή παράνομων πλειστηριασμών.
Η μάχη για Δικαιοσύνη και Διαφάνεια δεν τελείωσε. Η χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου αποδεικνύει περίτρανα ότι, αν δεν διεκδικήσουν οι πολίτες, θα γίνουν θύματα της Κυβερνητικής-Κοινοβουλευτικής-Δικαστικής-Μιντιακής διαπλοκής, που οργιάζει, στις πλάτες μας.
Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα εξής:
-η δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής της Ζωής και των μελών της Δικαιοσύνης για Όλους
∙ Απομαγνητοφώνηση ολόκληρης της Συνέντευξης Τύπου της Ζωής και της Δικαιοσύνης για Όλους (2 Μαρτίου 2017, Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών)
∙ Το Ενημερωτικό Σημείωμα που διανεμήθηκε εκείνη την ημέρα στους εκπροσώπους του Τύπου
∙ Το Καταστατικό της Δικαιοσύνης για Όλους, που κρίθηκε παράνομο κι επικίνδυνο για τη δημόσια τάξη
∙ Η απορριπτική διάταξη του Ειρηνοδικείου Αθηνών για τη σύσταση σε σωματείο της Δικαιοσύνης για Όλους, με το σκεπτικό ότι οι σκοποί της προσβάλλουν τη δημόσια τάξη και συνιστούν παρέμβαση στην άσκηση κρατικής εξουσίας
∙ Το υπόμνημα που κατέθεσε ο δικηγόρος, ιδρυτικό μέλος και μέλος της προσωρινής Διοίκησης της Δικαιοσύνης για Όλους Κώστας Ζηκογιάννης προς την Ειρηνοδίκη, όταν εκείνη προσπάθησε να τον πείσει να αποσύρει την αίτηση ίδρυσης του Σωματείου, με πρόσχημα έναν τυπικό λόγο, που στη συνέχεια…εξαφανίσθηκε
∙ Η γνωμάτευση του Ομότιμου Καθηγητή Γιώργου Κασιμάτη, Επικεφαλής Συμβούλου της Επιτροπής Νομικής Δράσης και Τεκμηρίωσης της Δικαιοσύνης Για Όλους για την Αντισυνταγματικότητα της Απορριπτικής Διάταξης του Ειρηνοδικείου
∙ Η γνωμάτευση του Επίκουρου Καθηγητή Δημήτρη Ζιούβα, που πρόσφατα βραβεύθηκε από τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ για τη δράση του κατά της Διαφθοράς, για το δικαίωμα των πολιτών να παρίστανται ως πολιτική αγωγή σε δίκες διαφθοράς
-Η ανάρτηση-μαρτυρία του Διαμαντή Καραναστάση για όσα έγιναν στο Εφετείο, στη δίκη της Siemens, στις 24/2/2017
∙ Η ανάρτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στις 10/3/2017, ως «οφειλόμενη απάντηση στους εξανιστάμενους Δικαστές και Εισαγγελείς και στους πρόθυμους δημοσιογράφους», για την ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων στις 8/3/2017 και την μιντιακή αναπαραγωγή της


Δίκη Siemens. Σήμερα 15/3/2017

Η διαδικασία ξεκίνησε με την πρόταση της εισαγγελέως για αποβολή της Πολιτικής Αγωγής των Πολιτών. Την αποβολή μας.

Η πρόταση εγκρίθηκε πανηγυρικά.

Δεν κρατούνται πρακτικά. Δεν κινηματογραφείται, δεν ηχογραφείται τίποτα.
Μόλις μας ήρθε αυτό το δωράκι, με την αγόρευση της Ζωής.

Απαγορευμένο.
Αθωώστε τους όλους!
Βάλτε εμάς φυλακή.

Δείτε εδώ το video

https://www.facebook.com/oxistanaitous/videos/1300254396754487/


Πηγή: OXI ΣΤΑ ΝΑΙ ΤΟΥΣ 



==========================

"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.