Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ ΣΤΟ FACEBOOK Νέο κρούσμα «Μπλε Φάλαινας», στην Κρήτη -«9χρονη συμμαθήτρια της κόρης μου γρατζουνίστηκε»


Όλο και αυξάνεται ο αριθμός των Ελληνόπουλων που πέφτουν θύματα παρανοϊκών ατόμων στο διαδίκτυο, τα οποία  βρίσκονται πίσω από το παιχνίδι «Μπλε Φάλαινα».
Μετά τον δεύτερο τραυματισμό με θύμα μίας 14χρονης έφηβης από την Τούμπα της Θεσσαλονίκης, στο φως έρχεται και μία ανάρτηση πατέρα από την Κρήτη, ο οποίος αναφέρει στο Facebook πως μια συμμαθήτρια της κόρης του, μόλις 9 ετών,  έχει παρόμοια σημάδια στα χέρια της με εκείνα που εμφανίζουν όσοι έφηβοι παίζουν την «Μπλε Φάλαινα»
Συγκεκριμένα αναφέρει: «ΠΡΟΣΟΧΗ. Η κόρη μου (9 ετών) ήρθε από το σχολείο και μου είπε συμμαθήτριά της "γρατζουνίστηκε" παίζοντας την καινούργια μάστιγα που λέγεται "Μπλε Φάλαινα"... Σοκαρισμένος και μόνο που ήξερε η μικρή μου τι είναι η μπλε φάλαινα, την "ψάρεψα" για πληροφορίες.... Από άλλα παιδιά στο σχολείο το έμαθε....
Θα προβώ σε ενημέρωση των γονέων... Για τους μη γνώστες επίτηδες δεν γράφω τι είναι η "Μπλε Φάλαινα" για να ψάξετε και τα θύματά του! Προσοχή μιλήστε στα παιδιά σας. Παρακαλώ κοινοποιήστε».


=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.