Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Νίκος Μπογιόπουλος/Ηχητικό – Real FM: Κάτω τα ξερά σας, «νούμερα»

Δεν είναι όλα για την κρεατομηχανή σας, ανθρωπάκια. Δεν είναι όλα για να τα βρωμίζετε μέσα στη μαυρίλα των αποβλακωτικών θεαμάτων σας, κύριοι ευυπόληπτοι μιντιάρχες.
Όσο κι αν προσπαθείτε να τα «οικειοποιηθείτε», να τα παραχαράξετε και να τα λερώσετε, τα τιμαλφή αυτού του λαού δεν χωράνε στην «τροπαιοθήκη» σας.
Οι λαμέ χρυσαυγίτες ας μείνουν με τους ομοίους τους, παρέα με τις σβάστικες και το πουλί της χούντας.
Τα τηλεσκουπίδια σας, εικόνες που αντανακλούν το σύστημα σας, είστε μικρόνοες αν πιστεύετε ότι θα μπορείτε να τα διακινείτε επ’ άπειρον σαν «αντικαταθλιπτικά» της κοινωνικής εξαθλίωσης, που οι ίδιοι προκαλείτε.
Τρέμετε τους στίχους του Βάρναλη, που γελοίοι καθώς είστε πιάνετε στο στόμα σας χωρίς να καταλαβαίνετε τίποτα απ’ αυτά που λένε: «Αν ξυπνήσεις μονομιάς θα ‘ρθει ανάποδα ο ντουνιάς».
Ακολουθούν ηχητικά αποσπάσματα από το σχόλιο του Νίκου Μπογιόπουλου στον Real FM (25/4/2017)
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Ήχου

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Ήχου

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Ήχου

Σχόλια: Η Μπαλάντα Του Κυρ Μέντιου
https://www.youtube.com/watch?v=HcbVq5JoSdY&ab_channel=litsakileros
- 2.092.826 προβολές Ανέβηκε στις 6 Οκτ 2008

Η ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡ' ΜΕΝΤΙΟΥ - ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ
https://www.youtube.com/watch?v=Tgjbmy8vPTA&ab_channel=%CE%9B%CE%95%CE%A5%CE%9A%CE%9F%CE%99%CE%9B%CE%A5%CE%9A%CE%9F%CE%99
- 976.672 προβολές - Ανέβηκε στις 9 Απρ 2010

====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.