Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Νέα Υόρκη, Αντετοκούνμπο, τα ψώνια κλπ (VIDEO)

Τελικά ΠΟΙΟΙ ειναι οι τιμώμενοι;

Οι στην πίσω σειρά μπασκετμπολίστες ή τα ετερόφωτα ψώνια στην πρώτη σειρά, που πήγαν γιά την φώτο;  (Αύριο σε λεπτομέρειες) -  kalami.us

Σε εκδήλωση του ραδιοφωνικού σταθμού της ομογένειας «Cosmos FM» (Νέα Υόρκη), για τη συμπλήρωση 30 χρόνων από το «χρυσό» θρίαμβο του Ευρωμπάσκετ 1987, βρέθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέλφια του.

Ο άσος του Μιλγουόκι συγκίνησε τους παριστάμενους, όταν στη διάρκεια της εκδήλωσης δήλωσε ότι θα προτιμούσε να κατακτήσει ένα μετάλλιο με την Εθνική ομάδα από το δαχτυλίδι του πρωταθλητή στο ΝΒΑ.

Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο έδωσαν το παρών σε εκδήλωση του "Cosmos FM" παρέα με τους Παναγιώτη Φασούλα και Μιχάλη Κακιούζη, συγκινώντας με τα λεγόμενά τους.

Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είχαν λάβει πριν αρκετό καιρό μία πρόκληση για να παρευρεθούν σε εκδήλωση του "Cosmos FM" στη Νέα Υόρκη με αφορμή την συμπλήρωση 30 χρόνων από την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ του 1987. Και δεν θα μπορούσαν να αρνηθούν να δώσουν το "παρών", δίνοντας χαρά στους Έλληνες της διασποράς.

Τα δύο αδέλφια, παρέα με τα μικρότερα αδέλφια τους, Κώστα και Αλέξανδρο, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου Adelphi στη Νέα Υόρκη. Μαζί τους ήταν και δύο θρύλοι του Ελληνικού μπάσκετ, ο Παναγιώτης Φασούλας (βασικός σέντερ στην ομάδα του 1987) και ο Μιχάλης Κακιούζης (αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας στο Ευρωμπάσκετ του 2005 όπου η Ελλάδα...
κατέκτησε πάλι το χρυσό μετάλλιο).

Όλοι τους λοιπόν πήγαν αρχικά στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Κολεγίου πριν πάνε αργότερα σε μία αίθουσα διαμορφωμένη για την τελετή, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους παρευρισκόμενους, με τον Γιάννη να δηλώνει πως "από τότε που ήμουν ρούκι μέχρι και σήμερα, δεν έχω παίξει ποτέ στη Νέα Υόρκη με λιγότερους από 300 Έλληνες να με υποστηρίζουν. Είναι άνθρωποι που δείχνουν την υποστήριξή τους, όπως σήμερα, και πάντα προσπαθώ να τους χαιρετάω όλους και αισθάνομαι άσχημα όταν στεναχωρώ κάποιους και δεν τους βλέπω", πριν επαναλάβει για ακόμα μία φορά ότι προτιμάει να κατακτήσει ένα μετάλλιο με την Εθνική Ελλάδος από ένα Πρωτάθλημα στο ΝΒΑ.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα VIDEO από την εκδήλωση, το οποίο δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα του σάιτ "Εθνικός Κήρυξ" στο youtube:


Αδέλφια Αντετοκούνμπο, Κακιούζης, Φασούλας στην γιορτή του «Cosmos FM»


Η συγκλονιστική ομιλία του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον Θεό, την Οικογένεια και την Πατρίδα
Συγκλόνισε με ένα λόγο έξι λεπτών προς τους ομογενείς της Νέας Υόρκης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και δίδαξε μαθήματα ήθους και αγάπης για την Ελλάδα και την οικογένειά του.

Αφορμή, η βράβευσή του από τον ραδιοφωνικό σταθμό της ομογένειας στη Νέα Υόρκη, Cosmos FM, στο πλαίσιο των εορτασμών των 30ών γενεθλίων του σταθμού, αλλά και του έπους της κατάκτησης του Eurobasket το 1987.

Αιτίες, πολλές, όμως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρόλαβε να τις χωρέσει όλες μέσα σε έναν ευχαριστήριο λόγο έξι λεπτών, που συγκλόνισε και συγκίνησε τους ομογενείς που τον άκουσαν ζωντανά.



Στην εκδήλωση, όπως γράφει το gazzetta.gr βραβεύτηκαν οι τρεις γενιές του ελληνικού μπάσκετ με εκπροσώπους τους Παναγιώτη Φασούλα, Μιχάλη Κακιούζη και Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, αλλά και οι γονείς των Ελλήνων σταρ, Βερόνικα και Τσαρλς Αντετοκούνμπο, για τις θυσίες τους στην ανατροφή των παιδιών τους και την ελληνική ταυτότητα που τους μετέδωσαν, μία ταυτότητα που… λάμπει σε αυτό το βίντεο!

Για μία ακόμη φορά, ο Έλληνας σούπερ σταρ του ΝΒΑ δίδαξε μετριοφροσύνη και αγάπη για την πατρίδα και την οικογένειά του, αναγκάζοντας όλους όσοι τον άκουσαν, να ξεσπούν συνεχώς σε χειροκροτήματα και επιφωνήματα θαυμασμού.

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.