Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Το τράβαγε ο οργανισμός τους... το μπουγέλο (video)

Το τράβαγε ο οργανισμός τους... το μπουγέλο. Ε,είχε και ζέστη,κουτί τους ήρθε (Εκδηλώσεις... λατρείας για Φίλη και Ξυδάκη στη συγκέντρωση αλληλεγγύης προς την Ηριάννα)!

Viral έγινε η φωτογραφία με τον Νίκο Ξυδάκη και τον Νίκο Φίλη «λουσμένοι» στην κυριολεξία με καφέδες, που τους πέταξαν συγκεντρωμένοι στο Σύνταγμα κατά τη διάρκεια διαδήλωσης υπέρ της 29χρονης κρατούμενης Ηριάννας Β.Λ.

Οι δύο βουλευτές της κυβέρνησης σίγουρα δεν έχαιραν της αποδοχής των συγκεντρωμένων και μάλλον την επόμενη φορά θα πρέπει να το ξανασκεφτούν πριν παραστούν σε ανάλογη διαδήλωση.

Μέχρι τότε το Twitter κάνει πάρτι με τη φωτογραφία των δύο βουλευτών. Πολλοί ήταν αυτοί που ήταν υπεράνω και κατέκριναν την κίνηση των συγκεντρωμένων. Πολλοί περισσότεροι όμως ήταν εκείνοι που το διασκέδασαν με αστεία σχόλια και διαδικτυακό «γιουχάρισμα».

Πηγή: To Twitter σχολιάζει τους καφέδες στον Φίλη και τον Ξυδάκη [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr
Νίκος Φίλης και Νίκος Ξυδάκης προπηλακίστηκαν με καφέδες και νερά



Περισσότερα για το γλέντι με τα μνημονιακά σούργελα της Μερκελικής "αριστεράς", στο "PRESS-GR": 
ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ συγκέντρωση για την Ηριάννα! ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕΔΕΣ σε Φίλη και Ξυδάκη...

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.