Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Ζωή Κωνσταντοπούλου από ΔΕΘ: "Ζούμε σε καθεστώς οικονομικής και πολιτικής κατοχής" ενώ για την υπόθεση Εldorado gold επισήμανε ότι: "όλα_γίνονται επειδή κάποιοι δεν τα βρίσκουν στη μίζα"

Σε όλα τα μεγάλα θέματα που αφορούν τη χώρα αναφέρθηκε στη συνέντευξή της η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου, στο πλαίσιο της επίσκεψης της στην 82η ΔΕΘ.

Έκανε λόγο για οικονομικό και πολιτικό καθεστώς και για κατοχή της χώρας το οποίο όπως είπε οφείλουμε να ανατρέψουμε. «Η πραγματικότητα δεν αλλάζει από αυτούς λιγουρεύονται την εξουσία και λίγδωσε το αντεράκι τους από την πολυτέλεια της διακυβέρνησης» αλλά από όσους αγωνίζονται με καθαρό τρόπο απέναντι στους παράγοντες που στηρίζουν την κατοχή.

Αναφέρθηκε στις Γερμανικές αποζημιώσεις ύψους 341 δις ευρώ χαρακτηρίζοντας έγκλημα και μάλιστα κακουργηματικού χαρακτήρα τη μη διεκδίκησή τους. «Κάποιοι ισχυρίζονται, η Κυβέρνηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος της Βουλής και ο Πρόεδρος της διακομματικής επιτροπής για τις γερμανικές οφειλές ότι δήθεν διεκδικούν, ότι προφασίζονται ότι διεκδικούν». Όπως είπε η Γερμανία κρύβεται πίσω από τις παραδομένες ελληνικές κυβερνήσεις όπως η σημερινή.

Χαρακτήρισε την καλλιτεχνική «έκθεση ντοκουμέντα 14» ξέπλυμα των ναζιστικών θηριωδών αλλά και της σημερινής εγκληματικής οικονομικής πολιτικής. Τόνισε ότι βρίσκουν πρόσφορα έδαφος σε δημάρχους όπως της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Έκανε αναφορά στην επιχείρηση όπως χαρακτήρισε αρπαγή της περιουσίας του δημοσίου αναφερόμενη στις ιδιωτικοποιήσεις του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, του αεροδρομίου, του νερού και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αλλά και στην αρπαγή της περιουσία των πολιτών μέσα από την υπερφορολόγηση και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Σημείωσε ότι στήνεται μια νέα διαπλοκή με νέα πρόσωπα και με παλιά υλικά. Για την υπόθεση Eldorado gold δήλωσε ότι όλα γίνονται επειδή κάποιοι δεν τα βρίσκουν στη μίζα και όχι γιατί πρόκειται για σύγκρουση για τα έννομα συμφέροντα.

Τέλος προανήγγειλε ένα μεγάλο γεγονός στην Αθήνα στις 13-15 Οκτώβρη που όπως είπε θα αποτελέσει την αρχή...
κατακρήμνισης του καθεστώτος.
thessnews.gr
=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.