Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Ανοικτή Επιστολή: Αναφορά Υπόμνημα – Ένσταση Υποψήφιας Προέδρου Ιωάννας Πέτρ. Καστραντά

Προς ΔΣΑ και όπου δει
Αναφορά Υπόμνημα – Ένσταση Υποψήφιας Προέδρου
Ιωάννας Πέτρ. Καστραντά
(εκκρεμεί ένσταση και μήνυση)
Εκλογές ΔΣΑ 2017
Συγχαίρω δημόσια τον άξιο συνάδελφο κ. Βερβεσό που παρά τον άθλιο αγώνα των αντιπάλων κατάφερε κεφάλι στις εκλογές αλλά επειδή και οι αντίπαλοί του διαδίδουν ακόμη ότι δεν ψήφισε ο αναγκαίος αριθμός 50+1 και θέλουν να τον γκρεμίσουν με τις αθλιότητες που δεν πιστεύω –αν είναι δυνατόν- αλλά οφείλουμε άπαντες διαφανώς να δοθεί στη Δημοσιότητα
α) πόσοι εγγεγραμμένοι
β) πόσοι ψήφισαν
γ) αν ψήφισαν συνάδελφοι που δεν είχαν πληρώσει ούτε το 2010!
δ) που βρήκαν τα λεφτά οι αντίπαλοι για τις illustration τεράστιες αφίσες με συνέργεια Αλβανών νύχτας
ε) το ταπεινό πολυσέλιδο του κερδίσαντος με 2.500 ψήφους ολόκληρο τον κατεδαφισμένο ΔΣΑ αφού παραιτήθηκαν οι Δικηγόροι από 60.000 (-100.000) συρρικνώθηκαν σε 22.000!!! φέτος.
στ) ποιο σημείο του καταστατικού ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΕ αντισυνταγματικά σε μένα το παράβολο σαν μεμονωμένης Υποψήφιας και υπέβαλε το εκλέγεσθαι από 700€ έως 2.000€ (μετά της ετήσιας ανανέωσης –ΑΝΙΣΑ αφού εδέξαντο και ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΥΣ –εκλέγειν- του 2010!) και έτσι οδήγησαν σε απαγόρευση συμμετοχής λόγω του παραβόλου ΜΕ ΑΚΥΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ του που φέρει δημόσιο στίγμα διαπόμπευσής μου μέσω ίντερνετ που επιφυλάσσομαι για τα νόμιμα.
ζ) έγινε σωστά η καταμέτρηση ψήφων; Πόσα άκυρα-λευκά;
η) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ;
θ) σκοτεινές ενέργειες μετάθεσης «άκυρων» εκλογών;
ι) που να βρω ακόμη και το Φλεβάρη τα 1.000€ αφού ΔΕΝ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΧΡΩΣΤΙΚΑ Ο ΔΣΑ του Legal Aid και ελπίζω στη φωτεινή ηγεσία του προέδρου της καρδιάς των ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΑΝΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΑΘΗΝΑΣ –ούτε ο ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ!- ένας ΔΣΑ που έβλεπε όπως ο ΝΕΡΩΝ τη ΡΩΜΗ να καίγεται ως παρατηρητής και ως ηθικός αυτουργός παράδοσης σε κάθε πίεση-
κ) Να ερευνηθεί αν τα λευκά ψηφοδέλτια γράφουν Ιωάννα Καστραντά.
Παρακαλώ να μου χορηγήσετε κατεπειγόντως τα ανωτέρω ερωτηθέντα έγγραφα για να σιγήσουν οι Κασσάνδρες.

Αθήνα 1-12-2017
η ενιστάμενη
Ιωάννα Πετρ. Καστραντά
Υποψήφια Πρόεδρος ΔΣΑ 2017
-εκκρεμεί ένσταση και μήνυση

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.