Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Σφοδρή επίθεση Κωνσταντοπούλου σε Μπαζιάνα: «Ξεπληρώνει φωτογραφικές ρυθμίσεις»

Λεβέντης: Ο Τσίπρας έβγαλε τη γυναίκα του στο κλαρί (*)
Έξαλλη με τη συνέντευξη της Μπετυς Μπαζιάνα είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου και φρόντισε να το... δείξει, με ανάρτησή της στο Facebook.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση… on line κατά της κυρίας Μπαζιάνα, με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε η σύντροφος του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

«Σήμερα έβαλαν να μιλήσει την πρώην ασυμβίβαστη αριστερή, που θα χώριζε τον Τσίπρα αν υπέγραφε Μνημόνιο. Που τώρα πηγαίνει σε δεξιώσεις με τουαλέτες και γίνεται καθηγήτρια στην…Κίνα. Κάπως πρέπει να ξεπληρώσει τις φωτογραφικές ρυθμίσεις με τις οποίες ο άντρας της τής χτίζει την καριέρα της.
Θα το διαβάσω όλο και θα επανέλθω», έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook η κ. Κωνσταντοπούλου.
=

Δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό για τη συνέντευξη της συζύγου του Μπέτυ Μπαζιάνα, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

«Ο Τσίπας έχει ανασφάλειες», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων. «Για μας τους πολιτικούς η γυναίκα μας είναι το τελευταίο μας χαρτί... Είναι άλλο να ακούς τη γνώμη της, και άλλο να τη βάζεις να δίνει συνεντεύξεις μετά από τρία χρόνια σιωπής», συμπλήρωσε.

«Απορώ ποιος συμβούλεψε τον Τσίπρα να κάνει τέτοιες βλακείες» επισήμανε στο τέλος.
====================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.