Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

(ΝΕΟ) ΠΡΟΣΕΛΗΝΩΣΗ ΜΙΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ? (ΕΛΛ.ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ)



Το 1969, τα μέλη του πληρώματος του Apollo 11 έφταναν στο φυσικό δορυφόρο της Γης, καθιστώντας τις ΗΠΑ τη μόνη χώρα που έχει κατορθώσει κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα.
Τα χρόνια που ακολούθησαν, πλήθος θεωριών συνωμοσίας έκαναν την εμφάνισή τους, αμφισβητώντας ότι η προσσελήνωση τού Νηλ Άρμστρονγκ, όπως και οι επόμενες συνέβησαν πράγματι.
Οι θιασώτες τέτοιων θεωριών υποστήριζαν ότι επρόκειτο για ένα τρικ από την αμερικανική κυβέρνηση ώστε να κερδίσει τον πόλεμο των εντυπώσεων από το αντίπαλο δέος της Σοβιετικής Ένωσης. Πρόσφατες δημοσκοπήσεις, φανερώνουν μάλιστα ότι το 20% των Αμερικανών πιστεύουν πως οι ΗΠΑ δεν έφτασαν ποτέ στο φεγγάρι, προβάλλοντας συνεχώς το ερώτημα «πώς είναι δυνατόν τις επόμενες δεκαετίες μετά το ’70 να μην έχει οργανωθεί ξανά αντίστοιχη αποστολή;»

=====================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.