Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Σόρος: Περήφανος που δώρισα 400.000 στερλίνες στην καμπάνια anti-Brexit!



Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας - Press-GR


«Είναι δύσκολο να πολεμήσει κανείς ενάντια στην καρδιά του,
γιατί καθετί που ποθεί, το αγοράζει δίνοντας...
γι' αντάλλαγμα την ψυχή του»
Ηράκλειτος, (6ο με 5ο π.Χ. αιώνα), Έφεσος, στην Ιωνία της Μικράς Ασίας
Ο Μαρξ κι ο Λένιν αναγνώριζαν στον Ηράκλειτο τον πατέρα του διαλε­κτικού υλισμού 

Σε τι κόσμο ζούμε;
Θα έπρεπε να συγκλονίζει η ξιπασιά του "φιλάνθρωπου" πολυεκατομμυριούχου George Soros στη βρετανική “The Guardian” πως χρηματοδότησε τον προεκλογικό αγώνα παραμονής της Βρετανίας στο ευρώ. “Περήφανος που δώρισα 400.000 στερλίνες στην καμπάνια anti-Brexit” [“The Guardian”:  George Soros 'proud' of donating £400,000 to anti-Brexit campaign 
Υπάρχει άραγε πιο ισχυρό στοιχείο-ντοκουμέντο για το ότι η "Ευρωπαϊκή Ένωση" είναι ένα "πρόγραμμα" της χρηματοπιστωτικής αριστοκρατίας, του υπερεθνικού κεφαλαίου για την πλήρη υποταγή κι εξαθλίωση των λαών, των εργαζομένων, των εθνών της γηραιάς ηπείρου;
Ο "φιλάνθρωπος" χρηματοδοτεί ΕΠΙΣΗΜΩΣ την παράνομη μετανάστευση, τη διοργάνωση των Gay Pride στον πλανήτη, τις "πολύχρωμε επαναστάσεις" σε κάθε γωνιά του πλανήτη, την "αραβική άνοιξη", με δικό του λόμπι "εμπίστων" στο ευρωκοινοβούλιο -συμμετέχουν και έξι (6) Έλληνες ευρωβουλευτές και δεν έχουν κάνει μία δήλωση ...

διάψευσης, μια καταγγελία στο ευρωκοινοβούλιο για το ότι τους έχει συμπεριλάβει στους δικούς του ανθρώπους (Η λίστα του ιδρύματος Σόρος "Open Society" με τους ευρωβουλευτές: 
ΕΔΩ)-, με αποκλειστική χρηματοδότηση για τα "αντιρατσιστικά" κινήματα και προσφάτως με ένα νέο μανιφέστο (συνέντευξή του στους Financial Times) υπόσχεται να πολεμήσει με όλες του τις δυνάμεις τον εθνικισμό, τον οποίο χαρακτηρίζει «κυρίαρχη ιδεολογία» στον κόσμο, αλλά στηρίζει το δίκαιο αγώνα του "Μακεδονικού λαού", το χυδαίο ακροδεξιό εθνικισμό των Σκοπιανών.
Στην πατρίδα μας όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων επτά χρόνων υπέγραψαν μνημόνια παράδοσης της πατρίδας μας στους "δανειστές" για να αποφύγουμε την "έξοδο από το ευρώ". 
Στην πατρίδα μας αυτός ο υπέροχος ανθρωπιστής, ο πολυεκατομμυριούχος "φιλάνθρωπος", όπως κι οίκος Ρότσιλντ, δεν μας βοηθάει να μην υποστούμε "καταστροφική έξοδο από το ευρώ";
Πολλά τα ερωτηματικά, καμία απάντηση κι από κανέναν.
Φυσικά δεν υπονοούμε ότι χρηματοδοτεί και το σύνολο του ελληνικού πολιτικού κόσμου, που όλοι τους έχουν τάξει τον εαυτό τους στην υπηρεσία "σωτηρίας" της χώρας από την "καταστροφική έξοδο από το ευρώ".
Ακόμη και ένα δημοψήφισμα που η κυβέρνηση της "πρώτη φορά αριστεράς" στράφηκε εναντίον της Ε.Ε. και των μνημονίων κι ο ηγέτης της Ευρωπαϊκής "αριστεράς", ο κύριος Τσίπρας, αναγκάστηκε να αγνοήσει για να μην καταστραφεί η Ελλάδα από το Grexit.
Μήπως κάτι δεν πάει καλά στο βασίλειο της Δανιμαρκίας;

Το Γενάρη σημειώναμε "συνωμοσιολογικά": Προλεταριακός Πατριωτισμός ή αστικός κοσμοπολιτισμός;

=====================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.