Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Πλειστηριασμοί Θεσσαλονίκης: MAT και χημικά - "Απώλεια" 4 ασπίδων (Βίντεο)

Το κάλεσμα που είχε απευθύνει ο  ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για να ματαιωθούν σήμερα  δύο ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί (από γνωστό κοράκι-μεγαλοσυμβολαογράφο της πόλης) που και οι δυο αφορούν σε ακίνητα μικρής αξίας που βγαίνουν σε πλειστηριασμό για μικρά χρέη, βρήκε μαζική ανταπόκριση.

Εκατοντάδες ήταν οι πολίτες πι συγκεντρώθηκαν ενώ ο παλμός τους και η δυναμική τους αιφνιδίασε τους μπάτσους που είχαν αναλάβει να περιφρουρήσουν το συμβολαιογραφικό γραφείο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης επί της οδού Ίωνος Δραγούμη, για να υλοποιηθεί ο εγκληματικός κυβερνητικός σχεδιασμός και να περάσει η λαϊκή περιουσία στα νύχια κορακιών.
(Περιττό να πούμε ότι για άλλη μια φορά έγινε σμπαράλια όλη η κυβερνητική προπαγάνδα περί ακινήτων μεγάλης αξίας που εκπλειστηριάζονται και "στρατηγικών κακοπληρωτών")

Όπως μεταδίδει από την Θεσσαλονίκη ο σύντροφος Χρήστος Αβραμίδης –δημιουργία του είναι και το βίντεο που παραθέτουμε- οι αστυνομικές δυνάμεις μπροστά στην δυναμικότητα της παρέμβασης των συγκεντρωμένων αρχικά αιφνιδιάστηκαν κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να «απωλέσουν» 4 ασπίδες. πιθανόν και γκλομπ.

Ανασυντάχτηκαν στην συνέχεια όμως και στην προσπάθεια τους «να προστατέψουν τους πλειστηριασμούς και τις τράπεζες», όπως τονίζει η ανταπόκριση που αναφέραμε, χρησιμοποίησαν τα «εργαλεία» δουλειά τους. Κάτι που μεταφράζεται ότι όταν το κίνημα πήγε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό, έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών και γκλοπ.

Σαν αποτέλεσμα υπήρξε μεταξύ άλλων το να χτυπήσουν στο κεφάλι  τον Περιφερειακό Σύμβουλο Θανάση Αγαπητό ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά.

Μέχρι πριν λίγο δεν γνωρίζαμε αν πραγματοποιήθηκαν τελικά οι προγραμματισμένοι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. ...




Σχολιασμός εδώ http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2018/...
=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.