Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Ανοιχτή επιστολή στους πολιτικούς: Το κολαστήριό σας βρωμάει απάτη και πολιτική κορεκτίλα

του Μιχάλη Χαιρετάκη

"17 χρονοι" αλλά σεσημασμένοι που συλλαμβάνονται για κακουργήματα, αλλά σύμφωνα με τους νόμους που εσείς ψηφίσατε και συντηρείτε αφήνονται ελεύθεροι.

"17 χρονοι" αλλά σεσημασμένοι που θα κλέψουν, θα βασανίσουν ξανά ανήμπορα γεροντάκια που μετράνε τα ευρώ της σύνταξης-αντίδωρο που πετσοκόψατε.

"17 χρονοι" αλλά σεσημασμένοι που απολαμβάνουν όλα τα προνόμια ενός ευνομούμενου κράτους τα οποία  την ίδια στιγμή στερούνται οι μόνιμοι κάτοικοι τής ίδιας ακριβώς χώρας.

"17 χρονοι" αλλά σεσημασμένοι που δασκαλεύονται ωστε να παραμένουν "17 χρονοι" για μια δεκαετία και βάλε απο "προοδευτικούς" δικηγόρους που σκούζουν για τα δικαιώματά των πελατών τους την ίδια ώρα που δεν δείχνουν καμμιά συμπόνια, κανέναν οίκτο για τα θύματά τους.

"17 χρονοι" αλλά σεσημασμένοι που έχουν καταντήσει μεγάλες περιοχές της Αθήνας , άβατα παρανομίας και σκληρής παραβατικότητας.

"17 χρονοι" αλλά σεσημασμένοι, που δολοφονούν για μια βιντεοκάμερα ή ένα κινητό, βιάζουν, ή καίνε με σίδερο ηλικιωμένους για 5 μόλις ευρώ.

Αυτοί οι "17 χρονοι" αλλά σεσημασμένοι, είναι οι νέοι κάτοικοι της χώρας, οι "εφοπλιστές" ή "επενδυτές" που έλεγε κάποιος πολιτικός, αυτοί που με το θεάρεστο έργο που επιτελούν θα συμβάλουν στο θηριώδες πλεόνασμα του 3.5% που προβλέπουν τα μνημόνια που τελείωσαν όπως πανηγυρίζει κάθε ηλίθιος αλλά ισχύουν και θα ισχύουν απ' ότι φαίνεται μέχρι να σταματήσουμε να αναπνέουμε. 

Αυτοί οι "17 χρονοι" αλλά σεσημασμένοι, όταν θα καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός απο τις αντιδράσεις των ΜΜΕ και την αγανάκτηση του κόσμου, θα επιστρέψουν στα παλιά τους λημέρια, για να συνεχίσουν την κωμωδία του εγκλήματος και της σύλληψης-ταυτοποίησης αλλά όχι κράτησης, όχι τιμωρίας.

Αυτοί οι "17 χρονοι" αλλά σεσημασμένοι θα βρίσκουν άσυλο ανάμεσα στις σέχτες των φανατικών ισλαμιστών και των προοδευτικών "φιλανθρώπων" (πάντα με τα λεφτά των άλλων)

Αυτοί οι "17 χρονοι" αλλά σεσημασμένοι , ποτέ δε θα μεγαλώσουν και ποτέ δε θα απελαθούν, όσα εγκλήματα και να κάνουν.

Πριν απο χρόνια βρήκατε μια χώρα διαμάντι με κατοίκους φιλόξενους και εργατικούς, Αφου καταφέρατε να εκμαυλίσετε εναν ικανό αριθμό σήμερα κρατικοδίαιτων κηφήνων  για να έχετε συνεργούς στην απάτη και την κλεψιά, λεηλατήσατε συστηματικά τον πλούτο της και το βιός των κατοίκων της, φέρατε νέους εποίκους, σκληρούς παραβατικούς και απο επίγειο παράδεισο που θα μπορούσε να είναι, την καταντήσατε κολαστήριο.

Ενα κολαστήριο που βρωμάει απάτη και πολιτική κορεκτίλα


=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.