Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Η στιγμή που έπεσε το μαύρο στο Mega, «Ας θυμίσουμε σε όλους τι είναι το MEGA»: Οι χαρακτηριστικότερες στιγμές χυδαιότητας του ΜEGA

Καμπουρακης μπροστά στην κάμερα του Φουρθιωτη Είμαι 55 χρονών Άνεργος Πως θα ζήσω;

Οποιος δεν καταλαβαίνει πόσο καλό νέο είναι αυτό, μάλλον βελάζει. Το πιο απεχθές, παραπληροφορητικό, τρομοκρατικό κανάλι στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Έδωσε δε την σκυτάλη στον ΣΚΑΙ, λίγο πριν μας αποχαιρετήσει. Γιορτινή μέρα σήμερα!

Δώστε τα λεφτα στους τεχνικούς και το λοιπό προσωπικό που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΙΣΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ.
Τα Δημοσιογραφακια της κακιάς ώρας ας κοιμηθούν όπως έστρωσαν . ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΧΡΩΣΤΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

«Ας θυμίσουμε σε όλους τι είναι το MEGA»: Οι χαρακτηριστικότερες στιγμές χυδαιότητας του ΜEGA...


Ενδεικτικά σχόλια video"Το μεγάλο βοθροκάναλο επιτέλους κλείνει και σε αυτό το βίντεο είναι συγκεντρωμένες οι χαρακτηριστικότερες στιγμές της χυδαιότητάς του. Οι εργαζόμενοι του μεγάλου βοθροκάναλου να πάνε να βρούνε καμιά τίμια δουλειά.
Έχετε αναρωτηθεί κύριοι του MEGA γιατί ο κόσμος χαίρεται που κλείνει το κωλοκάναλό σας;
Είναι γιατί όσο εσείς και οι γερμανοτσολιάδες δημοσιοκάφροι σας γλύφατε τ' αρχίδια της Μέρκελ και του Σόιμπλε 20.000 συμπολίτες μας αυτοκτονούσαν.
Είναι γιατί όσο χαϊδεύατε τ' αυτιά των εθνοπροδοτων πολιτικών μας ο κόσμος δεν είχε να φάει και τρομοκρατούσατε με ψεύτικες ειδήσεις τον κόσμο να μη βγει από τα σπίτια του
Είναι γιατί όσο εσείς μεταδίδατε τις ειδήσεις που σας παίρναν και σας έλεγαν να πείτε έξω οι τράπεζες των οποίων το χρέος φορτώθηκε το δημόσιο έπαιρναν τα σπίτια του κοσμάκη για ψιλολοϊδια
Είναι γιατί εσείς οι λιγδιάρηδες μέσα στο MEGA καλύπτατε μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός σας τον Στουρνάρα, τον Πάγκαλο, τον Παπαδήμιο, το Σαχλαμαρά, τον Σημίτη, τον Παπανδρέου, τον Τζίφρα και το άλλο το μοσχάρι το Βενιζέλο και το σινάφι τους και μας κουνούσατε το δάχτυλο όταν σας τάπωνε ο κοσμάκης μ' επιχειρήματα.
Είναι γιατί όταν ο κόσμος ψήφιζε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα εσείς λέγατε ΝΑΙ και ας μας πηδήξουν και τα παιδιά μας
Είναι γιατί όταν βγήκε το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα τρομάζατε τον κόσμο πως έρχεται το τέλος του κόσμου
Είναι γιατί κάθε φορά που βλέπαμε μόνο το σήμα του κωλοκάναλού σας ξερνάγαμε.
Καιρός ήταν να κλείσει αυτός ο βόθρος και τους μόνους που λυπάμαι είναι με το ζόρι το 2% των υπαλλήλων σας που απλά κοίταζαν τη δουλειά τους γιατί το 98% είσαστε σάπιοι γερμανοτσολιάδες.
Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Γύρισε ο τροχός.
Ξεβολευτείτε τώρα να δείτε τι σαπίλα καλύπτατε όλ' αυτά τα χρόνια.

Μπραβο ρε Γρηγοριαδη τους ξεβράκωσες για τα καλά !!!

10 ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΓΚΑΦΕΣ σε Δελτίο ΕΙΔΗΣΕΩΝ ☺ Τα Καλύτερα Top10

Με το επεισόδιο των ''Απαράδεκτων'' έπεσε το ''μαύρο'' στο Mega λίγο μετά τα ξημερώματα Κυριακής.

Έντεκα λεπτά μετά τις 2 τα ξημερώματα, το Mega σταμάτησε να εμφανίζεται στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Το πρώτο ιδιωτικό κανάλι που λειτούργησε στην Ελλάδα, δεν υπάρχει πλέον στους δέκτες.

Το κανάλι ωστόσο εκπέμπει κανονικά στις πλατφόρμες cosmote, nova, vodafone tv kai wind καθώς δεν ισχύει η απαγόρευση λόγω συνδρομής και όχι ελεύθερης λήψης,.

Άρα εκεί δεν ισχύει η απόφαση για το μαύρο. Το mega συνεχίζει να εκπέμπει με το πρόγραμμα επαναλήψεων των γνωστών σειρών.
Το τέλος είχε ανακοινωθεί από την Παρασκευή (26.10.2018) όταν έγινε γνωστό πως μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης απέστειλε την απόφαση στη DIGEA η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε επίσημα την ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ότι θα διακόψει το σήμα της.

Στην ανακοίνωσή της η Digea ανέφερε πως «ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό ότι κατόπιν έγγραφης γνωστοποίησης που έλαβε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), θα προχωρήσει, ως υποχρεούται, από το νόμο και το κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας της, στη διακοπή της παροχής υπηρεσιών ψηφιακής μετάδοσης του τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας «MEGA». Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί τις πρωινές ώρες της Κυριακής 28/10/2018».

Η ιστορία του Mega

Ήταν 20 Νοεμβρίου του 1989 όταν το σήμα του εμφανίστηκε για πρώτη στους τηλεοπτικούς δέκτες. Το σήμα του έμεινε στην ιστορία. Το ίδιο και οι σειρές τις οποίες είδαμε και αγαπήσαμε μέσα από τη συχνότητά του.

Σειρές που έγραψαν ιστορία (Απαράδεκτοι, Τρεις Χάριτες, Dolce Vita, Δις Εξαμαρτείν, Δυο Ξένοι, Στο Παρά Πέντε, Οι Αυθαίρετοι, Αναστασία, Λόγω Τιμής, Αναστασία, Το Νησί).

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.