Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ * «Strengthening Involvement”

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
FEDERATION OF INDUSTRIAL WORKERS UNIONS
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ενημέρωση και διαβούλευση με τον εργοδότη αποτελεί δικαίωμα των εργαζομένων, κατοχυρωμένο από τον Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της...
Ευρωπαϊκής Ένωσης δικαιωμάτων του πολίτη και από μια σειρά Οδηγίες. Πόσοι όμως γνωρίζουν πώς εξειδικεύεται το δικαίωμα αυτό;
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο The Stanley, την Παρασκευή 2/11/2018 η ημερίδα της Ομοσπονδίας Βιομηχανικών Εργατοϋπαλληλικών Σωματείων – ΟΒΕΣ με τίτλο "ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ". Η ημερίδα συγχρηματοδοτήθηκε από το έργο «Strengthening Involvement” της ΓΔ Απασχόληση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στην ημερίδα συμμετείχαν συνδικαλιστές από σωματεία και εκπρόσωποι εργατικών συνομοσπονδιών από Ιταλία (CISL), Βουλγαρία (PODKREPA), Μάλτα (UHM), Κύπρο (ΔΕΟΚ) και Γαλλία καθώς και από τα εργατικά Κέντρα Κιλκίς, Καστοριάς, Χανίων και Τρίπολης.
Από εργοδοτικής πλευράς μετείχε ο Σύνδεσμος Ανωνύμων εταιρειών και ΕΠΕ. Ακολούθησε πλούσιος διάλογος και διατυπώθηκαν προτάσεις για βελτίωση της τρέχουσας κατάστασης.
ΚΑΝΙΓΓΟΣ 31
31 KANIGOS STR
106 82 ΑΘΗΝΑ 
06 82 ATHENS
ΤΗΛ: 2103304120-1
TEL: 2103304120-1
FAX: 2103825322 
FAX: 2103825322
e-mail:info@obes.gr

===================== "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.