Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Γερμανία: εγκαταλειφθείσες βαλίτσες που δημοπρατήθηκαν στα αεροδρόμια


https://www.msn.com/fr-fr/video/viral/allemagne-les-valises-abandonn%C3%A9es-mises-aux-ench%C3%A8res-dans-les-a%C3%A9roports/vi-BBRGLsH
Οι βαλίτσες που εγκαταλείφθηκαν στα αεροδρόμια και δεν ζητήθηκαν από τους ιδιοκτήτες τους δημοπρατούνται στη Γερμανία. Οι αγοραστές δεν γνωρίζουν το δοχείο πριν αγοράσουν.
Allemagne : les valises abandonnées mises aux enchères dans les aéroports
Les valises abandonnées dans les aéroports et non réclamées par leurs propriétaires sont vendues aux enchères en Allemagne. Les acheteurs ne connaissent pas le contenant avant l'achat.

Aπο τη μύγα ξίγκι...

Και από τις χαμένες βαλίτσες στα αεροδρόμια βγάζουν λεφτά οι Γερμανοί! Οι χαμένες αποσκευές που παραμένουν στα αζήτητα για περισσότερο απο έξι μήνες βγαίνουν σε πλειστηριασμό και είναι πολλοί εκείνοι που σπεύδουν να τις αποκτήσουν κάνοντας προσφορές χωρίς να γνωρίζουν εκ των προτέρων το περιεχόμενο της βαλίτσας που έχουν βάλει στο μάτι!

Στη Γαλλία οι αρχές καταστρέφουν τις βαλίτσες που το περιεχόμενο τους δεν ξεπερνά τα 100 ευρώ, σε διαφορετική περίπτωση προσφέρουν τα πράγματα σε ανθρωπιστικές οργανώσεις.


=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.