Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Άντρας βρίσκει ένα Μυστηριώδες Κουτί στα σκουπίδια. Όταν το άνοιξε και είδε τι περιείχε… πάγωσε! (Εικόνες)


Ο TramStopDan, χρήστης του Reddit, ανακάλυψε ένα χειροποίητο ξύλινο κουτί σε έναν κάδο. Εξωτερικά το κουτί δε φαινόταν πολύ ασυνήθιστο – είχε μεντεσέδες, χερούλι και δύο κλειδαριές.

Όμως όλα άλλαξαν όταν το άνοιξε και ανακάλυψε στοίβες χαρτιών, οι οποίες περιελάμβαναν καταχωρήσεις ημερολογίου σχετικά με επισκέψεις ιπτάμενων δίσκων από τα τέλη του 1960 μέχρι το 1980, συν πολλά ακόμα τρελά αντικείμενα, όπως σχέδια βιβλικών πλασμάτων.

Όλα αυτά είναι αρκετά παράξενα, αλλά τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο παράξενα, γι’ αυτό και το κουτί ονομάστηκε “Το κουτί της τρέλας”. Ανακάλυψε σκίτσα από ΑΤΙΑ και ουράνιων πλασμάτων με τέσσερα κεφάλια τα οποία εμφανίζονται στο βιβλικό βιβλίο του Ιεζεκιήλ, αλλά και πλάσματα με φτερά και άλλα σχέδια που συνδύαζαν το θεϊκό με το εξωγήινο στοιχείο.

Ωστόσο, τα περιεχόμενα του κουτιού δεν περιορίζονταν στους εξωγήινους, γιατί ο TramStopDan στην συνέχεια ανακάλυψε κάποια σχέδια τροχών τρένου χωρίς πατέντα και χάρτες από το 1930 σχεδιασμένους στο χέρι, στους οποίους ήταν σημειωμένο ένα σημείο στο κέντρο.

Όταν ανέβασε αυτές τις εικόνες στο Reddit, όπως αναφέρει το crazynews, το διαδίκτυο άρχισε αμέσως τις ερωτήσεις: γιατί βρίσκονταν όλα αυτά σε ένα κουτί το οποίο πετάχτηκε στα σκουπίδια; Είχε δει κάποια άλλη διάσταση ο δημιουργός τους; Είναι δημιουργήματα ενός τρελού; Γιατί έχει κάνει μόνο αυτή την δημοσίευση ο TramStopDan από τότε που γράφτηκε στην σελίδα; Ήταν μήπως απάτη για να μιλήσει ο κόσμος;

Οι απαντήσεις δεν οδήγησαν σε κάποιο συμπέρασμα, αλλά ένα είναι σίγουρο – στο διαδίκτυο φαίνεται να αρέσει αυτό που περιέχει το “Κουτί του τρελού”.

“Αυτό είναι το “Κουτί του τρελού”. Εξωτερικά έχει διαστάσεις περίπου 73 επί 96 εκατοστά. Μυρίζει υγρασία”.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ:
https://tinyurl.com/y4f3faga
=====================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.