Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Η δημοσίευση του Wikileaks είναι να επιβαρύνει τη Μέρκελ βαρύ -Wikileaks-Veröffentlichung soll Merkel schwer belasten

Η Angela Merkel συμμετέχει σε ένα σκάνδαλο για το ξέπλυμα χρημάτων; Αυτό υποστηρίζει το online περιοδικό "Contra Magazin". Το Wikileaks είχε απειλήσει να κάνει πολλές ακόμα εκρηκτικές αποκαλύψεις, ο ιδρυτής της WikiLeaks Julian Assange πρέπει να συλληφθεί. Λέγεται ότι το Wikileaks έχει πλέον δημοσιεύσει χιλιάδες έγγραφα που είχαν παρακρατηθεί προηγουμένως. Μεταξύ αυτών είναι επίσης ένα έγγραφο που η Angela Merkel βαρύ φορτίο - αν το έγγραφο είναι γνήσιο.

Το έγγραφο είναι από το έτος 2007 και λέγεται ότι εκδόθηκε από τη Julius Baer Bank στη Ζυρίχη. Η επιστολή απευθύνεται απευθείας στη Μέρκελ και αναφέρει: "Αγαπητέ κα Merkel, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όλοι οι λογαριασμοί σας Julius Baer στη Ζυρίχη και στο Γκέρνσεϊ θα κλείσουν. Δεν αποτελεί μέρος της πολιτικής μας να κρύβουμε κεφάλαια σε λογαριασμούς offshore που προφανώς χρησιμοποιούνται για να πληρώσουν γερμανούς πολιτικούς. Οι πιο πρόσφατες πληρωμές ύψους 1.200.000 δολαρίων κατατέθηκαν ακόμη και σε αριθμημένο λογαριασμό στην Credit Suisse Bank. Στις καταθέσεις αυτές λείπει οποιαδήποτε αναφορά και επομένως είναι ύποπτες συναλλαγές που πρέπει να αναφέρουμε στις αρχές. Σας παρακαλούμε λοιπόν ευγενικά

Το αν αυτό το έγγραφο είναι αυθεντικό, ωστόσο, είναι αμφίβολο, επειδή η αγγλική έκδοση έχει πολλά ορθογραφικά και γραμματικά λάθη. Εάν το έγγραφο είναι πραγματικό, θα έλεγε ότι η κα Merkel, όπως και ο Kohl, οδηγεί τα μαύρα ταμεία σε φορολογικούς παραδείσους. Εξαιρούνται οι δημοσιεύσεις από το WikiLeaks πάνω από Μέρκελ δεν είναι, γιατί, όπως Julian Assange ήταν από το μπαλκόνι του Ισημερινού Πρεσβείας σε συνέντευξή του περασμένου έτους, τόνισε σε αποκαλύψεις για την καγκελάριο Μέρκελ. Είπε επίσης σε tweeted: "Ο πανικός καλεί τους κύκλους ασφαλείας των ΗΠΑ για το γεγονός ότι το Wikileaks δημοσίευσε πολλά αρχεία CIA ή NSA για την Μέρκελ απόψε ή αύριο".

Μέχρι στιγμής, αυτά τα νέα πρωτόκολλα ακρόασης δεν έχουν κυκλοφορήσει. Ωστόσο, το 2013, το σκάνδαλο για την υποκλοπή τηλεφωνικών συνδιαλέξεων γύρω από τη Μέρκελ έκανε πρωτοσέλιδα. Εκείνη την εποχή, το Wikileaks δημοσίευσε έγγραφα που έδειξαν ότι η Μέρκελ παρακολουθήθηκε από την ΕΑΑ και παρελήφθη. Σε περίπτωση που η Μέρκελ έχει κάτι να κρύψει, θα πρέπει να τρέμει ξανά.

Ενδιαφέρουσα είδηση ​​για τα έγγραφα του Wikileaks μπορεί πάντα να βρεθεί στο "Capitol Post". Απλά κάντε κλικ εδώ: https://www.digistore24.com/product/248615/?ds24tr=CAP_Neopresse_shop

=====================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.