Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Μιχάλης Χαιρετάκης: Δεν έχω καμμιά σχέση με τον Σύριζα, τη ντροπή της αριστεράς

του Μιχάλη Χαιρετάκη
Ξεκίνησε σαν αστείο πρίν από λίγες μέρες. Μια διαδικτυακή μου φίλη μου έστειλε ένα χιουμοριστικό μήνυμα με φατσούλες και ενα link “Σα δε ντρέπεσαι…δίπορτο ρε σύ.” ¨Ανοιξα τον σύνδεσμο και είδα την διαδικτυακή σελίδα ενός υποψήφιου με το Σύριζα που είχε το ίδιο ονοματεπώνυμο με το δικό μου.
Ανάλογο αστείο μου έκαναν και μερικοί άλλοι φίλοι, οπότε μπήκα στον πειρασμό να δω το προφίλ του.
Τα 2 highlights ήταν η δήλωση “Ο Τσίπρας είναι έντιμος και νοικοκύρεψε τη χώρα” και οι φωτογραφίες που είχε με τον συνυποψήφιό του Παύλο Πολάκη. Μιχάλης Χαιρετάκης με τον Παύλο Πολάκη ¨Ημαρτον και πάλι ήμαρτον.
Για να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν τα πράγματα, άλλος είναι ο Μιχάλης Χαιρετάκης του Στεφάνου απο τα Χανιά που φωτογραφίζεται με τον Παύλο Πολάκη και δηλώνει οτι ο Τσίπρας είναι έντιμος και άλλος είναι ο Μιχάλης Χαιρετάκης του Ιωάννη απο το Ηράκλειο, που τον έχει μπλοκάρει εδώ και καιρό ο Παύλος Πολάκης (τίτλος τιμής) και δηλώνει οτι ο Τσίπρας είναι ψεύτης και ανέντιμος και εξαπάτησε τον κόσμο με το δημοψήφισμα.
Ο Μιχάλης Χαιρετάκης του Ιωάννη που αρθρογραφεί εδώ και καιρό, αναγκάστηκε το 2015 να φύγει μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες άλλους ¨Ελληνες, οικονομικός πρόσφυγας (δεν λέω μετανάστης γιατί πόλεμος είναι αυτό που συμβαίνει εδώ και χρόνια στη χώρα μας, χωρίς οβίδες αλλά με τα ίδια καταστροφικά αποτελέσματα)
Θα μπορούσα να γράψω σελίδες ολόκληρες για να δικαιολογήσω τον τίτλο του άρθρου, τα έχω όμως αναπτύξει αναλυτικά σε αμέτρητα άρθρα στο διαδίκτυο.
Απο την απάτη του δημοψηφίσματος, τα αμέτρητα ψέματα του Τσίπρα, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, τη συνέχεια της φτωχοποίησης και εξαθλίωσης ενός ολόκληρου λαού, την ανασφάλεια και τον τρόμο που ζεί καθημερινά ένας ολόκληρος λαός.
Με τα site που μου κάνουν την τιμή να φιλοξενούν τα άρθρα μου και τους αναγνώστες που τα διαβάζουν, μοιραζόμαστε την αγωνία για την τύχη αυτού του τόπου και είναι κατάντια που μετά απο τόσα χρόνια λεηλασίας δεν διαφαίνεται καμμιά ελπίδα σε αυτό τον τόπο.
Σοβαροί άνθρωποι υπάρχουν σε όλα τα κόμματα, ακόμα και στα πιό διεφθαρμένα, όπως και πατριώτες.( Να θυμίσω οτι σε μια μικρή δημοσκόπηση που είχα κάνει πρίν λίγες ημέρες και είχα διαχωρίσει τον όρο “πατριώτης” απο τον πολιτικό χώρο που ανήκει ο καθένας, η μεγάλη πλειοψηφία πάνω απο 80% δήλωνε πατριώτες.) Ακόμα και αν δεν βρίσκετε κάποιο κόμμα αξιόλογο, ψηφίστε αυτούς τους ανθρώπους.
Ψηφίστε ανθρώπους που αρθρώνουν πολιτικό λόγο με επιχειρήματα,θα πω 5 που μου έρχονται τώρα στο μυαλό αλλά υπάρχουν πολλοί περισσότεροι, Κυρανάκης, Βιλιάρδος,Καραμπελιάς, Κωνσταντοπούλου,Καϊλή.
Και μη ξεχνάτε: μακρυά απο Σύριζα, τη ντροπή της Αριστεράς που κατάφερε να ξεπλύνει με τις δικές του αμαρτίες, τις αμαρτίες των προηγούμενων
=====================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.