Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Άγριες Μέλισσες: Το μεγάλο δίλημμα του ΑΝΤ1 για τη σειρά Η ενθουσιώδης υποδοχή από το τηλεοπτικό κοινό και η αρχική σκέψη για το τέλος της

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 9: https://www.dailymotion.com/video/x7mioq1
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8: https://www.dailymotion.com/video/x7mgovo
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7: https://www.dailymotion.com/video/x7meuj8
Μετράει μόλις 9 επεισόδια, όμως, από την πρεμιέρα κιόλας, έδειξε πως αυτή η σειρά ήρθε για να μείνει και γιατί όχι να γράψει τη δική της τηλεοπτική ιστορία. 
Οι «Άγριες Μέλισσες», όπως μαρτυρούν και τα νούμερα τηλεθέασης αγαπήθηκε αμέσως από το τηλεοπτικό κοινό και φέτος, όπως όλα δείχνουν, η τηλεοπτική σεζόν τούς ανήκει.
Και μπορεί ακόμη να βρισκόμαστε στην αρχή, όμως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται μέχρι πότε θα κρατήσει η σειρά και πότε θα πέσει η αυλαία στο χωριό Διαφάνι. 
Η αρχική σκέψη του καναλιού είναι οι «Άγριες Μέλισσες» να ολοκληρώσουν τον κύκλο τους στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, δηλαδή τον Ιούνιο.
Μάλιστα, στον ΑΝΤ1, όπως βλέπουμε κι εμείς από την προσεγμένη δουλειά που γίνεται - αν και καθημερινή παραγωγή, που είναι ακόμη πιο δύσκολο - έχουν βάλει ψηλά τον πήχη και τα στάνταρ. Και δεν φαίνεται πως έχουν σκοπό να τραβήξουν τη σειρά, δίνοντας της παράταση. Οι σκέψεις του καναλιού είναι το σενάριο, αλλά και η παραγωγή να κρατηθούν σε υψηλό επίπεδο και μία παράταση ενδεχομένως να έφερνε το μη επιθυμητό αποτέλεσμα. Αλλά στον κόσμο της τηλεόρασης ισχύει και το «ποτέ μη λες ποτέ…». Οπότε ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις.
Η αλήθεια είναι πως στον ΑΝΤ1 είναι ικανοποιημένοι με την ενθουσιώδη ανταπόκριση του κοινού και το πώς αγκάλιασαν οι τηλεθεατές τις «Άγριες Μέλισσες». Πέρα από τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης, η σειρά είναι κάθε βράδυ πρώτο trend στο Twitter, ενώ έχει...
κερδίσει και το ενδιαφέρον του ανδρικού κοινού.
Σίγουρα, όταν μία σειρά έχει τέτοια απήχηση, το μέσο κοιτάζει να την κρατήσει στην επικαιρότητα. 
Και όπως μπορούμε να αντιληφθούμε, ο ΑΝΤ1 βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα. Θα ακολουθήσει το αρχικό πλάνο και θα ολοκληρωθεί η ιστορία στο προκαθορισμένο χρονικό διάστημα, δηλαδή στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν; Ή θα αναζητηθούν ιδέες για να παραταθεί το σενάριο, δίνοντας στο κοινό ένα νέο κύκλο επεισοδίων και στο ίδιο το κανάλι πάλι την ευκαιρία για νούμερα τηλεθέασης;
Μην ξεχνάμε πως πέρυσι το κανάλι του Αμαρουσίου είχε δοκιμάσει μία τέτοια συνταγή με την «Επιστροφή». Η σειρά ήταν βασισμένη σε ξένο φορμάτ και ο κύκλος της ολοκληρωνόταν στα μισά της τηλεοπτικής σεζόν. 
Επειδή, όμως, είχε ανταπόκριση από το κοινό κι έκανε νούμερα, πήρε παράταση μέχρι το τέλος Ιουνίου. Και το «πείραμα» τούς είχε βγει, αφού η σειρά έκλεισε πετυχημένα την τηλεοπτική χρονιά. Ωστόσο, τόσο σεναριακά, όσο και από άποψη παραγωγής, απαιτήσεων και κόστους είναι δύο διαφορετικές περιπτώσεις.
Βέβαια, όλα τα παραπάνω θα φανούν μέσα στους επόμενους μήνες, καθώς η σειρά είναι καθημερινή κι έχουν προβληθεί, όπως είπαμε μόλις 9 επεισόδια.

=====================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.