Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Η ΣΑΛΜΑ ΧΑΪΕΚ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΕ ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΕΣ ΩΣ «ΤΕΡΕΖΑ», ΠΡΙΝ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ

Η Σάλμα Χάιεκ θυμάται την ώρα της σε σαπουνόπερες ως «Τερέζα», πριν από 30 χρόνια
Στα τέλη της δεκαετίας του ογδόντα, η μεξικανική τηλεόραση είδε την εμφάνιση ενός νέου άστρου: τη  Σάλμα Χάιεκ . Μετά την πρώτη του συμμετοχή σε ένα μυθιστόρημα με τον Nuevo Amanecer , έφτασε το δεύτερο μελόδραμά του, με το οποίο θα ξεκινούσε η καριέρα του. Το 1989, η ηθοποιός έπαιξε το κακό  Teresa. Ο χαρακτήρας του ήταν αυτός μιας όμορφης και ευφυούς νεαρής γυναίκας που προσπάθησε να βγει από τη φτώχεια με οποιονδήποτε τρόπο. Μέσα από τα κοινωνικά του δίκτυα, η Salma μοιράστηκε το  άνοιγμα της σαπουνόπερας με την οποία νίκησε στη μικρή οθόνη πριν από 30 χρόνια.

Η ηθοποιός κατέκτησε τη μικρή οθόνη με το ρόλο της στην Τερέζα

"Τερέζα, ένα κόσμημα σαπουνόπερας για την επανάληψη αυτής της εβδομάδας. Μπορείτε να πιστέψετε ότι αυτό το έτος σηματοδοτεί 30 χρόνια από τότε που όλα ξεκίνησαν; Τι σπουδαίο ταξίδι έχουμε κάνει όλοι μαζί! », Γράφει η ηθοποιός δίπλα στο βίντεο. 
Όγκος 90%

Η ηθοποιός υπενθύμισε τις αρχές της στον κόσμο της ψυχαγωγίας με το μυθιστόρημα Teresa @ salmahayek 

Αν και ο χρόνος της στον κόσμο των σαπουνόπερων ήταν σύντομος, η ηθοποιός αισθάνεται υπερήφανη για τις ρίζες της. Μετά την επιτυχημένη επιτυχία της Τερέζα , η Σάλμα Χάιεκ έφυγε από το Μεξικό και εγκαταστάθηκε στο Λος Άντζελες, όπου σπούδασε ηθοποιός και έλαβε μικρούς ρόλους σε ταινίες και σειρές.

Μια αυξανόμενη καριέρα

Το 1995 ο σκηνοθέτης Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ επέλεξε να πρωταγωνιστήσει στο Desperado με τον Antonio Banderas και έπειτα έφτασαν και άλλα μεγάλα χτυπήματα για τη Salma, όπως  το Dusk Till Down (1996) , το  Wild Wild West (1999) και το Traffic (2000) . Το 2002, υπό την καθοδήγηση της Julie Taymor, η Salma έπαιξε  Frida , μια ταινία που βασίζεται στη ζωή του Μεξικού ζωγράφου Frida Kahlo. 

Η ηθοποιός είναι μια από τις πιο αναγνωρισμένες Latinas στο Χόλιγουντ

Χάρη στην εμφάνισή της, η Salma ήταν υποψήφια για την καλύτερη ηθοποιό στα Βραβεία Όσκαρ, που έγινε ο πρώτος Μεξικανός που κατέκτησε αυτό το επίτευγμα . Εκτός από το γεγονός ότι διορίστηκε στα βραβεία της Ακαδημίας, η ηθοποιός διορίστηκε επίσης στα Βραβεία BAFTA, το SAG και τις Χρυσές Σφαίρες. 
Εκτός από τη σταδιοδρομία της, έχει επίσης ξεχωρίσει ως παραγωγός και επιχειρηματίας. Πρόσφατα, η Salma Hayek επέστρεψε στο Μεξικό για να παρουσιάσει τη σειρά  Monarch (Netflix) όπου συμμετέχει ως εκτελεστικός παραγωγός. =====================

"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.