Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Ύποπτες Μ.Κ.Ο. έστησαν την εξέγερση στη Μόρια

Για να εκβιάσουν τη μεταφορά μεταναστών και προσφύγων στην ηπειρωτική Ελλάδα – Καυτό υλικό από τηλεφωνικές συνομιλίες στα χέρια της ΕΥΠ



Σε οργανωμένο σχέδιο από ύποπτες ΜΚΟ αποδίδει η ΕΥΠ την εξέγερση στην Μόρια και την αύξηση των μεταναστευτικών ροών από την Τουρκία.

Στην κατεύθυνση αυτή εντάσσεται και η απόβαση των προσφύγων την ημέρα και όχι τη νύχτα, όπως είχαν καθιερωθεί τα δρομολόγια από τους δουλέμπορους.

Από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες ανάμεσα σε ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην Τουρκία και τα νησιά του Αιγαίου ανακαλύπτεται μία οργανωμένη συνομωσία που γίνεται για λόγους κερδοσκοπικούς.

Το επικίνδυνο είναι ότι κάποια στελέχη ΜΚΟ συνδέονται και με μυστικές υπηρεσίες ξένων χωρών, εκτελώντας εντολές που βλάπτουν το εθνικό συμφέρον.

Τα κλιμάκια της ΕΥΠ στην Λέσβο έχουν συγκεντρώσει στοιχεία που τεκμηριώνουν ότι η ένταση στην Μόρια είναι αποτέλεσμα ενός οργανωμένου σχεδίου των ΜΚΟ, που επιδιώκουν να εκβιάσουν την κυβέρνηση, προκειμένου να μεταφέρει δεκάδες χιλιάδες απελπισμένους ανθρώπους στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Η εξέλιξη αυτή θα αποφέρει τεράστια κέρδη στις ΜΚΟ, οι οποίες θα διαχειριστούν την ενοικίαση σπιτιών, ξενοδοχείων και διαφόρων δομών που προορίζονται για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες. Πρόκειται για τζίρους εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία βέβαια ουδείς γνωρίζει πού κατευθύνονται και σε ποιους καταλήγουν.

Στελέχη ΜΚΟ συντηρούν την ένταση στην Μόρια και είναι σίγουρο ότι αν υλοποιηθούν άμεσα οι εξαγγελίες για μεταφορά των προσφύγων στην ηπειρωτική Ελλάδα, θα έχουμε νέες επικίνδυνες καταστάσεις.

Λειτουργώντας στην κυριολεξία με μεθόδους εγκληματικής οργάνωσης, στελέχη των ΜΚΟ επιδιώκουν να στήσουν εξέγερση στην Μόρια με νεκρούς. Στρατηγικός τους στόχος είναι να λειτουργήσουν εκβιαστικά προς την κυβέρνηση, επιβάλλοντας τους δικούς τους νόμους. Είναι τέτοιο το θράσος των μαφιόζων των ΜΚΟ, που έφτασαν σε σημείο να απαγορεύουν στον υπουργό Άμυνας να επισκεφθεί δομές στις οποίες φιλοξενούνται μετανάστες και πρόσφυγες.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει, γι’ αυτό έχει σημάνει συναγερμός στην Κρατική Ασφάλεια και στην ΕΥΠ....

Οι επικοινωνίες των στελεχών των ΜΚΟ και οι δραστηριότητές τους βρίσκονται πλέον στο μικροσκόπιο των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών. Το ίδιο ισχύει και για τις συναλλαγές τους, οι οποίες μέχρι τώρα δεν περνούσαν από κανέναν έλεγχο.

Νέο Μέτωπο

Το πρόβλημα με τις μεταναστευτικές ροές έχει γίνει ανησυχητικό και στα σύνορα με την Βουλγαρία.

Οι διακινητές προσφύγων, δηλαδή οι δουλέμποροι, οι οποίοι καλύπτονται πίσω από διάφορες ΜΚΟ, αφήνουν τους πρόσφυγες στα σύνορα Βουλγαρίας – Ελλάδας χωρίς παπούτσια και σχεδόν γυμνούς. Οι Έλληνες συνοριοφύλακες αναγκάζονται να τους οδηγήσουν σε ασφαλή μέρη για λόγους καθαρά ανθρωπιστικούς.

Αυτή η φάμπρικα με τους ξυπόλυτους και χωρίς ρούχα πρόσφυγες προβληματίζει τις αρμόδιες υπηρεσίες, που αδυνατούν να βρουν λύση. Άλλωστε και στο Αιγαίο τα σκάφη του Λιμενικού και της FRONTEX δεν μπορούν να προσφέρουν καμία προστασία. Γιατί στόχος τους είναι να προστατεύουν τους πρόσφυγες που φτάνουν και όχι να τους αναγκάσουν να γυρίσουν πίσω στην Τουρκία.

Οι Ελληνικές Αρχές προβληματίζονται και με το επεισόδιο που έγινε τις προηγούμενες μέρες με ένα σκάφος που μετέφερε μετανάστες στις Οινούσσες, το οποίο είχε δεχθεί πυροβολισμούς από τουρκικό σκάφος.

Αρχίζουν οι απελάσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες της Kontra news, τα στελέχη μίας Βασκικής ΜΚΟ που είχε αναπτύξει δραστηριότητα στα ελληνικά νησιά έχουν ήδη απελαθεί από τη χώρα.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας εντόπισαν συνομιλίες των στελεχών της ΜΚΟ με Τούρκους δουλέμπορους αλλά και πράκτορες της ΜΙΤ, της Τουρκικής Μυστικής Υπηρεσίας.

Δεν αποκλείεται δε, το ζήτημα να πάρει δραματικές διαστάσεις και να ασκηθούν διώξεις για κατασκοπεία.

Στο στόχαστρο της ΕΥΠ και της Κρατικής Ασφαλείας βρίσκονται επίσης στελέχη άλλων επτά ύποπτων ΜΚΟ, που έχουν μακρά παρουσία στη χώρα μας και διακινούν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ. Ανάμεσα σε αυτές περιλαμβάνεται και Γερμανική ΜΚΟ, τα μέλη της οποίας πρόκειται σύντομα να απελαθούν.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, τρία στελέχη της συγκεκριμένης ΜΚΟ συνελήφθησαν σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις στη Χίο. Στην απολογία τους προέβαλαν διάφορες δικαιολογίες, αλλά στην ΕΥΠ θεωρούν σίγουρο ότι διενεργούσαν κατασκοπεία σε βάρος της χώρας μας.

Επίσης μία δεύτερη Γερμανική ΜΚΟ χρηματοδοτείται αποκλειστικά από τον τουρκικό παράγοντα στην Γερμανία και θεωρείται ότι αναλαμβάνει συγκαλυμμένες επιχειρήσεις της ΜΙΤ.

https://www.kontranews.gr/KOINONIA/376702-Upoptes-M-K-O-estisan-tin-exegeri-sti-Moria

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.