Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Το Μαξίμου ξανά-αναγνώρισε τον Μαδούρο;

Σήμερα δεχθήκαμε τη φιλική επίσκεψη του Συμβούλου του πρωθυπουργού σε θέματα Λατινικής Αμερικής, Ιάσωνα Πιπίνη.

Hoy recibimos la cordial visita del Asesor del Primer Ministro de Grecia para Asuntos de América Latina, Iasonas Pipinis.

Επίσκεψη στην επίσημη και νόμιμη πρεσβείας της Βενεζουέλας στην Αθήνα πραγματοποίησε ο ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, Ιάσονας Πιπίνης, όπου είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί κάτω από δύο μεγάλες φωτογραφίες του προέδρου της χώρας Νικολάς Μαδούρο και του Ούγκο Τσάβες.

Όπως είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν το υπουργείο Εξωτερικών (και όπως φαίνεται και το Μαξίμου) συνεχίζουν κανονικά τις επαφές τους με τη νόμιμη κυβέρνηση του Καράκας, παρά το γεγονός ότι έχουν αναγνωρίσει τον επίδοξο πραξικοπηματία Χουάν Γκουαϊδό.

Η υπόθεση εξελίσσεται σε φιάσκο άνευ προηγουμένου για το δίδυμο Μητσοτάκη-Δένδια, καθώς έχουν μπλοκάρει τη διαδικασία αλλαγής του Έλληνα πρέσβη στο Καράκας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια ακόμη και ανώτατων στελεχών καριέρας του ελληνικού διπλωματικού σώματος.

https://info-war.gr/to-maximoy-xana-anagnorise-ton-madoyro/

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.